Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megkaphatod csak összenyomorítom kissé és felhajintom valahova ...

és már küldöm is a linket...
szerbia ...voltunk vacsorázni nagy betegségembe ...már fexek is vissza ...jó kis neocitromos tejjával..
már pont akartam menni aludni
na azéééé
Ezer bocsánat a katona hölgyeknek is!
Na jó, a hölgyeknek is!
és hölgyek
Murphy bácsi meglátogatott?
Jobbulást neked!
Ez így természetes!
Megvan még.Nincs ott már semmi,csak a beton épületek. Biztonsági őrök vigyáznak rá.
Elterelés kedvéért vasárnap, de szerintem csak Robi jön.
Majd berakom a sisakba az MD80-at és az vesz mindent amit lát, csak rezegni fog és cseppet sem lesz olyan, mint a GOPRO felvételeid, cserébe majd próbálom érzékeltetni szavakkal
Másik kamerát nem akarom vinni, mert gyanítom sokat fogok tanyázni és még összetörik a végén, illetve azzal kínlódni is kéne.
Nah mentem még szervízelni, légszőrű pucc, meg ilyenek
Estét a katona uraknak!
Ja rakétások voltak azt tudom.Amúgy van mégegy nem messze tőle Sóskút fele,ez is a 11dandár volt.Ide csinálgattam az endurós ösvényeimet
http://maps.google.hu/maps?hl=...
ez ám a tudás, mikor a sirokin, vagy a páfrányoson felveret valaki egy simsonnal egykeréken sima gumival...
Viktor, te hülye ezen szakadtam, tűzfalat=melegkaja..
már kétszer elolvastam.
de nem jön ki hogy adnámm...megoldhatjuk... ez nekem nem ewidens hogy csak a két szép kezemért.
de most már hogy lei irtad elfogadom de még mindég nem jött át a emilben ?
pedig lesz kaóla ha kell kiviszlek zarándolni is -akár úgy ménel mint david knight vagy akár úgy mint déwid bályt. csak gyere.

legnagyobb mondás. a zarándba:
magyarul beszélő aradi srác jön crf 450 xel.
nézzétek srácok itt van a bátyám a simson n51 e vel és mindenhol fel tudott jönni ahol én.
nem kell neki 8000euróért , minek mikor mindenhol ahol jöttünk feljött és még csak nem is krossz gumi van rajta hanem enduró.
azért ügyes a bratyóm nem?

de az. de egy előitééletes köcsög vagyok... ,mért vagyok szkeptikus?
Szombaton Mennek Robiék? Megy az öreg is?
KÉRÜNK VIDEOKAT IS!
Én is igényelném azokat a térképeket
Jo estét.Én sem voltam katona.Állitolag hülye vagyok és nem rizikoztak
ez nem harckocsibúvóhely ez egy rakétabázis

11/11 légvédelmi rakéta osztály ....Nyeva(rakéták) MN5818, Biatorbágy
laktanyája: Budaörs (Vasvári)
Jóestét
Én nem voltam katona éppenhogy eltörölték.Már meg is lett volna hova küdtek volna.Szentkirályszabadja harcihelikopter ezred objektumvédelem!Közel lettem volna ronis játszóteréhez Nem bántam volna azt a fél évet már csak a sztorik miatt is.Mert azt hallok sokat meg a sok szopatás amit az öreg katonák leműveltek.Nálunk is van egy ilyen harckocsi búvóhely komplexum amit a 90-es években zártak be.Nekünk jó motoros hely
http://maps.google.hu/maps?hl=...
ez komoly...
stét.

szét sthileztem az agyamat és persze sikerült egy kis gyökérbe belerugni a szar lábammal...

gyakorlatilag majdnem beszartam, szerintem az 1 hét gyogyulást pihentetést kezdhetem elölröl..
kegmájer amúgy jó, hogy itt vagy meg is kérdem ...győrbe is voltam katona kéccer is két- két hétre ....a likócsi laktanya mögött volt egy zárt bázis ...kerítésszomszédság közvetlen...laktanyából adtak enni amúgy nem volt közünk hozzá...ide légvédelmi rakétaütegek jártak adni kéthetes ciklusban szolgálatot...ez egy kiépített harcálláspont volt tüzelőállásokkal ...tűzvezető parancsnoksággal...mindennel...kivülről álcázott dombokkal stb nek láccó sztori..ott laktunk ki se mehettünk és óvtuk a légteret ha gond lett volna ...eccer majdnem lőhettem egy osztrák sportrepcsit...

na mindegy erről mit tudni ott van é még....? mert ott a préri van körbe ..ill..audi...megvan ott még az ilyesmi ? gondolom motorkáztok arra is..de nézem gugliörszön és nem egzakt ....info? köszi
amúgy szewasztok bélák !