Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tibi hazanézel?
600 euro
oké..írtam vissza
nekem is tetszett,
ha gyorsabban megfordítottad volna a motorod akkor nem lett volna ennyi gigabájt a cucc
nekem is teccett...
Örülök,hogy legalább neked tetszett,sajna sok idő volt így megcsinálni
A lejövetel is jó volt és persze ott volt vissza az út,csak nem sokan gondolták ezt így
Jó estét a fórumlakóknak !
Zoozee ment az email.

Ronis , neked pedig mielőbbi gyógyulást !
na ilyet kűldjél nekem 10 eur/ db -áron két kamional, holnap reggel 8-ra ott lesznek a kamionok...
láttad az egyik bütyöknél nem sikerült pontosan a párhuzam...
most nincs itthon vágott gumim mert sikerült ingyen vagy 20 at kitelepítenem innen az udvarból......úgyhogy most csak újak vannak itthon
Na add csak ide a szerszámot, amivel ezt vágtad
Egyébként, ha nagyon nem jutok dűlőre, mivel most már szétkúrtam az egyetlen használható gumimat, nekiesek holnap a flexel és megoldom pikk pakk, csak nagyon büdös lesz. Valami gázálarcban kéne csinálni
Köszi a beszámolót!
Nekem nagyon bejönnek ezek az élménybeszámolók, így meg hogy képpel/videóval meg van spékelve kurva jó!
Te Ricsi, ha be van indítva a motor, könnyebb az elejét pakolgatni bár lehet az "patakmeder" már olyan meredek volt, hogy felesleges lett volna
Az a havas köveken gurulás mókás lehetett(csúszik mint állat), főleg hogy gondolom a hideg is párosult hozzá
Ez hogy értendő? "abban a patakmederben a lejövetel amit Marko Pistiéknek betette a bulit előző nap"
Ők felfelé akartak ott menni, csak nem sikerült?
na itt egy frissen vágott ....most vágtam betegen szemüveg nélkül a sötétben....
hát az nincs
húúúúúúúú , ha azt én elmondanám éjfélig dumcsiztunk , már rég taliztunk , apjuk elment aludni , az este a mienk volt
persze , hogy kibeszéltük őket , na nem mind hülye vannak kivételek csak nem tudom hol jó csak vicc volt
Mutassatok már egy frissen vágott endúró gumiról képet, nem hiszem el, hogy meg lehet vágni normálisan ezzel a kézi vasba szorítós hideg pengével Bár tudom, gyakorlat teszi a mestert én még valószínű béna vagyok
Nekem oltári szar pengét adhattak a boltba, hajlik, törik
Egyenesen nem sikerült még vágni vele élt, vagy félre viszi, vagy bele se kap, pedig egyenesen tolom ám
Lobalzsamot sose probáltam de a fekete nadálytő bizonyitott nekem
Hát ezt a szitut én is el tudom képzelni magamnak
Jó estét!
ilyen képet akarsz Jimi.?