Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt!
Menjetek motorozni!
Ronis, te gyakorolj addig ezzel mondjuk, nehogy kiess a gyakorlatból
De vigyázz, ne törd össze magad!
Gyere csesznekre,onnan rajtolunk.Ha mást nem,a nyáladat csorgathatod.
minek menjek ott csak láb alatt lennék.
Nekem azt mondták mikor szétment,próbáljam ki hogy elmegyek valami fürdőbe,aztán a medencébe mozgatni. Úgy nincs rajta terhelés. Nekem mákom volt hogy nyár elején szakadt el,tudtam vele a medencébe úszni. Nekem segített.
na megyek megjött mxtibi
nálunk nincs ilyen motorozni indulo csapat, lassan már motorozo ember se lesz, ugyhogy nincs hova mennem nyálcsorgatos rajtceremoniára....

mondjuk pont leszarom, álltalában ugyis egydül megyek...
az itt van 20 km re kb....úgyhogy gyere
ááá ,nekem erősebb lesz a szallag mint volt,

vagy nem de az biztos...
mennék én, ha lenne lábam... lábatlanra..
és leginkább az a baj hogy ha már eccer elindult a romlás már olyan sose lesz mint amikor születtél....

mert akkor kisebb voltál ...
ez a beszéd ! megyek is öltözök ...csinálok mxtibinek egy légszűrőt és ...góóó...
kimegyek bágerbe nyálatcsorgatni...
pont az a stádium hogy már néha elbizom magam ,aztán elég 1 kis rossz mozdulat és simán beszarok...

rohadt szallag baszott lassan gyogyul... tudom már volt kétszer is..
Bálint csak lábatlankodik! Éééés ha még elmenne lábatlanra,ahol addig lábatlankodna,míg nem szólnak neki hogy lábalatt van?

A motorhang erősen elősegíti a gyógyulást! A bakonyi sárnak,meg nagyobb gyógyhatása van,mint a termálfürdőnek!
jó neki mi bálint ...mehet motorozni ..neked mikor lesz lábad ?..lábadozol?

el kéne menni kiszappanozni viktor száját

apropó...elvonási tünet
én ilyenkor kimegyek bágerbe és amíg tollászkodnaK ADDIG nyomok pár karikát kölcsönbe ...és jobb lesz a vérképem rögtön 10-20 faltól
Fasza idő van,összebugyrolok,aztán irány a természet!
már rég kész lenne az is ha nem viszed el máshová..

ha csak simán ott hagyod a fodrász üzletben , egyik éjjel már összedobtad volna.....

ha az a volna ott nem volna ,az én mesém is tovább tartott volna...
Valamikor a lengővillámat is megcsinálhattam volna
zéé-nek már egy csomoszor szétment a teloja, de ez anyira titkos hogy nemhogy ti nemtudtok rola, még ő sem tudja...

olyankor éjjel megébred álmában mint egy alvajáro , lemegy a fodrászüzletbe titkosan megcsinálja, aztán visszafekszik aludnyi... reggel meg nem emlékszik rá...

amugy több bizonyiték is van rá..
1 . mit gondolsz miért szoott ide sokszor hajnalban berakni mindenféle, ne aludjatok meg hasonlo szmájlikat berakni..?
2 . mikor viszzafekszik aludnyi tiszta olaj a keze, aztán reggell igy ébred olajos kézzel, sőt az asszony is össze van fogdosva olajos kézlenyomatokal ...

pl ma este is volt a motorján valami vezérműcsere, vagy hasonlo, de pssszzztttt ez is szuper titkos....

jó reggeltet!
Namiagáz? Sietsz valahová?