Nekem azt mondták mikor szétment,próbáljam ki hogy elmegyek valami fürdőbe,aztán a medencébe mozgatni. Úgy nincs rajta terhelés. Nekem mákom volt hogy nyár elején szakadt el,tudtam vele a medencébe úszni. Nekem segített.
jó neki mi bálint ...mehet motorozni ..neked mikor lesz lábad ?..lábadozol?
el kéne menni kiszappanozni viktor száját
apropó...elvonási tünet
én ilyenkor kimegyek bágerbe és amíg tollászkodnaK ADDIG nyomok pár karikát kölcsönbe ...és jobb lesz a vérképem rögtön 10-20 faltól
zéé-nek már egy csomoszor szétment a teloja, de ez anyira titkos hogy nemhogy ti nemtudtok rola, még ő sem tudja...
olyankor éjjel megébred álmában mint egy alvajáro , lemegy a fodrászüzletbe titkosan megcsinálja, aztán visszafekszik aludnyi... reggel meg nem emlékszik rá...
amugy több bizonyiték is van rá..
1 . mit gondolsz miért szoott ide sokszor hajnalban berakni mindenféle, ne aludjatok meg hasonlo szmájlikat berakni..?
2 . mikor viszzafekszik aludnyi tiszta olaj a keze, aztán reggell igy ébred olajos kézzel, sőt az asszony is össze van fogdosva olajos kézlenyomatokal ...
pl ma este is volt a motorján valami vezérműcsere, vagy hasonlo, de pssszzztttt ez is szuper titkos....
Menjetek motorozni!
Ronis, te gyakorolj addig ezzel mondjuk, nehogy kiess a gyakorlatból
De vigyázz, ne törd össze magad!