délelőtt nemtok jönni semmiképp egyik haverom motorját kell csinálni hát nemtom jólene már menni de szarul is vagyok fáj a fejem meg a torkom (tisztára olyan mintha kifogásokat keresnék mikor veled mennék motorzni de hidd el nem az )
Béna vagyok? IGEEEN BÉÉÉNAA? ASZONDOD? Öööö...hááát igen DE ÉLVEZEM! Egyébként ez is olyan, mint a kicsi. Egyre többet akarsz egészen addig, amíg belátod, hogy vagy visszaülsz az erre alkalmas gépre, vagy meg kell alkudj egy szinttel és nincs tovább. Egyszerűen fizikailag nem megy! Volt egy nagyon jó kis vegyes túra tavaly, csak aszfaltra terveztem, de végül sikerült egy zsír kis Alpok terepezést is beiktatni, erre ez a gép az Istencsászár! 200 kiló, bő 100 LE, 90 Nm és (30 lityis tankkal használtam) 5-600 Km-s hatótáv. Tényleg imádtam, de egyszer a legjobb nőt is megunod...Ha valakit érdekel, itt elolvashatja mi volt:
7.5 volt a makiét mikor betettem 3 hete......jó vázvédők nélkül értendő..
de elmondom ...csak a lengővillatengelyt dugod át..arra anya ...meghúz..teló ott lóg csak alsócsavar betesz meghúz....és akkor már csak a kereket kell betenni...láncot ráakasztani..sőt a makiénál még láncfeszítőn is kellett tekernem..úgyhogy lehetne gyorsabban is ..csak már öreg vagyok...
de naponta teszek ki be van hogy kettőt és így már mennek az ilyesmik....
Köszi az infót skacok!
Gondolkodom rajta, hogy kéne szerválni. Nekem a motor kormányára van felgumizva egy literes üveg, végül is ott vannak a szerszámok is, de durrant már el az üvegem és kicsit macera mindig le föl gumizni, de a legrosszabb, amikor megszorul tőle a kuplung vagy a gázbovden
Nekem azt se tudom mi a neve,mert a hátamon van,ott meg nem látom. Mikor leveszem,meg a rosseb se nézegeti. Megvan vagy ezer éve,estem is már rá,de még semmi baja. A haveromtól kaptam,asszem a decathlonba vette.
mxtibinek ment már szét de a szar minőségű volt tatyi volt...meg nagy a valaga amivel ráesett...és nem is kicsit esett ..lehet fémtartályt is kidurrantota volna,....
amúgy rockrider van és kecsua belső nekem és van benne 10 ezer km...és még jó...
többieknek is rockrider meg camelbak van ..és nagyon bírják...
csak déw nem mondja a progija viszi e a mov fájlt...
http://www.onroad.hu/cikk/olasz-tura-zsore-modra.html
Ez a jobbik rész asszem:
http://www.onroad.hu/cikk/olasz-turank-igen-razosan-folytato
dik-szo-szerint.html
Fúúú aztaaa de ügyíí vagyóóó!
Mintha sima talaj lenne alattad, pedig ezeken nem egyszerű ilyen tempósan simán menni.
de elmondom ...csak a lengővillatengelyt dugod át..arra anya ...meghúz..teló ott lóg csak alsócsavar betesz meghúz....és akkor már csak a kereket kell betenni...láncot ráakasztani..sőt a makiénál még láncfeszítőn is kellett tekernem..úgyhogy lehetne gyorsabban is ..csak már öreg vagyok...
de naponta teszek ki be van hogy kettőt és így már mennek az ilyesmik....
Gondolkodom rajta, hogy kéne szerválni. Nekem a motor kormányára van felgumizva egy literes üveg, végül is ott vannak a szerszámok is, de durrant már el az üvegem és kicsit macera mindig le föl gumizni, de a legrosszabb, amikor megszorul tőle a kuplung vagy a gázbovden
Az mondjuk igaz, hogy a KTM nem himbás
amúgy rockrider van és kecsua belső nekem és van benne 10 ezer km...és még jó...
többieknek is rockrider meg camelbak van ..és nagyon bírják...