Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a ssárga egész jol néz ki, de az a cipzáros első rész iszonyat meleggé teszi motorozáshoz..
Köszi az infót!
Ez már egész barátságos ár
Na ez már jobban hangzik
Nem igazán értem az előbb linkelt 22eFt-ba kerülő táska mivel tud többet, mint ez
Bár tök mindegy, mert zsé az nincs rá
mindjárt megnézem kint a sukliban , valahol ott van az enyém amit még tavaly használtam,az joféle erős.
Na ez már jó lenne, de tudjátok ki fog kiadni 22eFt-ot egy táskáért
Találtam sima víztartályt de ez is 7eFt Mi a tököm kerül annyiba pár műanyagban?
Jó lesz nekem a motorra gumizott üveg
decathlonban találsz ilyen csak a viztárolo+cső+szivoka verziot, de anyiba kerül mint egy olcsobb hátizsákos verzio, ezért nem éri meg megvenni.
olyat ne vegyél ami csak viztárolos..

olyan kell aminek van hátizsákos része, lehetőleg külön állo zsebes részekel hogy a szerszámot külön tudd rakni a telefontol ,ha egybe rakod a rázkodástol szétcseszi a telot összekarcolja.
meg célszerű olyan aminek a vállpántja vastag nem ez a vékony gurtnis kacat..
decathlonba biciglis részen kapsz komolyat már olyan 10 körül, célszerü jot venni mert sok évig fog szolgálni.
Köszi, így tárgytalan, ha már veszek, akkor olyat, amibe tudok pakolni is tudok. Egyébként megtaláltam www.camelbak.com oldalon.
Mondjuk legolcsóbb megoldás lenne, csak a víztartály, meg a cső és bedobnám a mostani táskámba, csak ezt nem találtam önmagában eladót, pedig szerintem kéne lennie
Köszi
Reggelt!
Nyíregyházán.
Van egy 21-es moose-om, pirelli, bontatlan kenőanyaggal. 25.000.-Ft
Agyonnyomjátok szegény vizilovat
Termobak, de hiába keresed, ezt a fajtát már évek óta nem gyártják.
Amúgy ez csak víztartály, maximum a külsejére tudsz felkötözni (hevederrel vagy pókkal) plusz cuccokat. Viszont nyáron kurva sokáig hűvös marad benne a víz...
9000 a Camelbak, meg van hozzá ilyen szárító-lógató készségem is, 2000-ért, vagy egy tizesért a kettő egyben.
Helló! Hoógyne, ma is voltam. Vittem a két nagyobb fiamat is ilyen lájtos erdőkerülésre Egész ügyesek voltak
Maki holnap nincs kedved menni pár rövidebb úton? egészjólagyokmár
Ment yaxy címe!
Na hol a pennys videó?
Mennyiért vesztegeted és melyik típus ez? Meg akarom nézni a gyártó oldalán, hogy mekkora. Egyenlőre pénzem az még nincs
Ha már van a hátamon valami, nem csak a vizet akarom belerakni, ilyen hideg időben már pár váltóruhát is viszek, mert csurom víz vagyok extrém után.
A kis képet elnézve megijedtem, hogy élő vizipacin lovagoltok
de aztán felnagyítottam, ügyes a művész
Hi!
Avidemux helyett te is kipróbálhatod ezt amit zoozeenak linkeltem az előbb, elvileg mp4 et is tudja.
Nem küldtél minta videót, így nem tudok neked okosságot mondani.
Viszont egy próbát megér egy másik program a leírás alapján.
Először rakd fel ezt
Utána meg tedd fel ezt
Utóbbi egy tömörített zip fájl, amiben lesz egy program MPEG_Streamclip.exe, na azzal tudod vagdosni elvileg a MOV fájlokat.
Viszont csak a gyakorlatban derül ki a tuti
HELLÓ mindenki
Jó estét!