Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez tök lyaú.
szalajtósnak meg magamnak vette ma dekatlanban vagy melyik sportáruházbna az mo ás mellett isaszeg környékén valahol az m3as előtt. 2.990 huf ft volt 2 literes ivós sal.. nagy leárazás volt a 6.990 ről.
ki kell fogni...ja november volt. thawai...
amúgy lyaú.
nekem azóta is megvan és működ-gy
Motort kell venni amibe telo van és nem olyat amit havonta szétkell szedni kipuculgatni Meg ovni a porocskátol.Ilyet még azért nem hallottam.Lehet hogy szárnyas anyákkal van összetéve a telo hogy gyorsan szétlehessen huzni
Ahogy mondod Bálintkám. . Bár én pont nem a napsütésbe szeretek menni mocizni hanem a dagonyába de legyen.Csakhát a zééé nek sem volt még megbontva.Na akkor ez most hogy is van akkor?
hello
No most másodszor is meg kellett néznem a nagymamás képet,mert talán egyedül az ujját nem néztem
De vigasztaljon hogy legalább vékony az ujja
elmegyek én is alvadnyi.. csá.
csunyán hosszu ujja van ám a nagyinak, ET. csak jelenthet neki...

ha ő megcsinál egy prosztata vizsgálatot akkor az nagyon meg van csinálva...
jajjjj Tibikém, hát az a havi 1 amikor elmész motorozni, olyankor is csak ha szép az idő, sűt a napocska, csicsereg a kismadár.. hát igy még 5 év mulva is jo lesz az a szimering...
Lennék a nagyapád
ez is a nagyanyám, csak itt még fiatal volt és ugy végzett prosztata vizsgálatot...
Menek is alvadni
Bizony én sem szedtem le kimosni még soha és multkor mikor uj került rá hát azt láttam hogy olyan mint a vadi uj telo Jaaa és még soha nem volt szétszedve a telom se szimering cserélve se porvédő se semmi ugy van ahogy a gyárba összerakták Hát ez van
ééhes vagyok
de megáll és akkor helyreállíthatod
Nem baj, skacok.... lényeg, h jó itt a társaság
megnézheted ezren látják...nem titkos..
mint az elmebeteg
Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kúrnád ?
Nem adod meg a számát,a nagymamidnak?
enyémről felhúzom és 5 éves a történet rajta aztán olyan a szár mint a vadi új...ja és sose volt szimmeringes...igaz mégcsak 650 óra van benne...de kímélve volt mert egykeréken járok...keveset ért le...
amúgy azért nem szedem szét mert attól inkább félek , hogy ilyen telót senki nem fog csinálni nekem...mint ez volt....

szóval ez a rizikó ami engem igazán sakkba tart...
tudtam hogy te állsz a háttérben, mindegy küldöm nagyanyámat megvizsgál az ujjával...
ezt meg lehagytam-e
dehogy,nem megyek bele majd rágyünnek milyet csiszol Ma se junatkoztam van amelyik szár mikropolírja elvisz 3 órát is,tossza meg