Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jáááj . nem lett kész a lengővillám...majd hétfőn tudják befejezni....
de legalább gyógyulok még ...mert fontos...

erdőbe benéztem azért kicsit ....volt feladat is de megoldottam...

táborozókba is belebotlottam..nem örültek nekem ..mondztam nem kell idejönni táborozni ...
isteni volt a mai motorzás
nálam nincs ilyen hogy valaki elbassza a motorozásomat, simán elköszönök és selavi...
Én is csak ritkán iszom,cserébe akkor kiadósan. Mondjuk utána két napig nem nagyon szoktam semmit csinálni,mert cefetül másnapos tudok lenni! De van olyan haverom,aki 3-4 óra alvás és egész éjszakás buli után ugyanúgy jön,mint teljesen józanul.Hozzáteszem,nem ügyetlen az ember.

Azt én is utálom,mikor egész héten a vasárnapra gyúrunk,aztán valaki hozzánkcsapódik és egész nap csak nyarvog,és elbassza az egész napot! Volt aki nálunk is besértődött,hisztizett,mi meg mondtuk neki hogy arra el tudsz menni hazafelé,viszontlátás!
na megindulok....
az tényleg csöcs.... úgy nem is jó menni motorozni....

mondjuk ez nekünk nem szokott baj lenni mert nem iszik egyikünk se ...
az komoly mikor valaki hozzánkcsapódik (az absztinens halacskáscsokikhoz.....akik cigizni se állnak meg)....és hulla részeg volt egész éjjel... és még reggel is....olyan bátor, hogy azthiszi bír jönni .....és még dög hulla....mikor józanul se tudna jönni....és esik kel meg ilyenek.......aztán nincs haladás és elvárná terepre se menjünk még meg is sértődik ha szólva van neki..na az tök jó pofa lenne ...ha nem a mi drága szórakozásunkat baszná el...amire egy hete vártunk....
Jó neked! Nekem az első 20 perc reggel kiesik! Az első képem az szokott lenni,hogy ülök az asztalnál,és iszom a kávét.Az újság első oldalára nem is igen szoktam emlékezni,pedig elolvasom!
szép napot Nektek,én lelépek,megyünk Dunaalmásra
be leszek fogva ma motort szerelni
kapott a Fatboy új tankot meg sárvédőket,mivel annyit nyúztam nyáron,be kell segítenem a szétszedésbe de ez nem bünti,szeretem az ilyesmit.ha megmondja valaki mit csavarozzak le,mit szedjek le megoldom én pillanatok alatt
nekem a reggeli készülődés az kb mindennel együtt 5 perc
még fésülködni sem szoktam,szeretik ha kócos vagyok
Neked is reggelt.
Bazz 4 óra az kúúva korán van. Én 6-kor kelek,de csak fél 7-körül ébredek fel.
Mi is akarunk menni,de nem tudom mi lesz belőle,mert ma este "szakosztály" gyűlés lesz. Másnaposan vagy aznaposan meg nem olyan nagyon jó motorozni.
most álltunk le a héttel ...
jó reggelt álomszuszékok
jó kis idő van ma
fel kéne mááá kelni lassan,holnap meló,vissza kell szokni a 4 órai kelésre
mindjárt megyek a lengővillámért ....és összepattintom a lovat ...aztán holnap egykerekezek remélem...

majd mindjárt illusztrálom ha lesz valami...

még kell csinálnom egy motort is..
Kész van már a motorod?
Igen alkalmas az idő terepmotorkerékpár hajtására. Mi nagyon szeretünk terepmotorkerékpárt magas fordulaton,nagy sebességgel,rendeltetésszerűen üzemeltetni.
?
Igen is uram
morggen
Ébresztőőőő fel!
24-es szoli
Köszi, hogy linkelted!

Ilyeneket kéne a TV ben vetíteni a jó népnek a sok buziság helyett.