kis esti tanulságos tanmese az un. Tervezett Elavulás-rol, vagyis a mai fogyasztoi társadalmat ,és folyamatos GDP növekedést generálni probálo fogyassz rövid ideig és dobd el tipusu gondolkodás modrol.
PONT ilyen enyém is ..meg vagy nyolc spanomnak ..csak a neve más ...rockrider...és tök jól működik....minden belefér...
ésa decATHLONBA SOKSZOR AKCIÓS ÉS AKKOR 3500 FORINT..TÖBB ÉVIG JÓ...
valami nem tudom mi van...fáj a fejem egész nap,a halántékomnál,jó tenyérnyi helyen...de nem belül hanem mintha a bőröm fájna,vagy a bőröm alatt...reggel óta.nem látszik ott semmi csak az erek ki vannak dagadva egy kicsit a fejemen vérnyomásom tökéletes,mááá átmentem anyumhoz megmérni,120/72
Nem , 7cm széles a válpánt,nem nyom,nem vág, elég kényelmes és strapabíró,5 éve használom és semmi szakadás sincs rajt pedig párat hemperegtem már benne.
Hali! Ha bele ugathatok akkor ez sem rossz,én hasonlót használok,beleférnek a szerszámok 2 l benya,2 l viz,defektspré,és egy kisseb távcső,én mást nem szoktam cipelni.
érdekes honnan indult a dolog.
http://youtu.be/UmatL75dO3c
Skype?
ésa decATHLONBA SOKSZOR AKCIÓS ÉS AKKOR 3500 FORINT..TÖBB ÉVIG JÓ...
jaj tudom ám
jó reggelt
40 palacsintát sütöttem az imént,szerintetek mennyi maradt belőle?
egy fél
Hali! Ha bele ugathatok akkor ez sem rossz,én hasonlót használok,beleférnek a szerszámok 2 l benya,2 l viz,defektspré,és egy kisseb távcső,én mást nem szoktam cipelni.
a szopoka is megvan hozzá ,az átlátszo csövet viszont szétvágtam mert valahova kellet belőle darab.