Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó estét mindenkibe!
kis esti tanulságos tanmese az un. Tervezett Elavulás-rol, vagyis a mai fogyasztoi társadalmat ,és folyamatos GDP növekedést generálni probálo fogyassz rövid ideig és dobd el tipusu gondolkodás modrol.

érdekes honnan indult a dolog.

http://youtu.be/UmatL75dO3c
jó reggeltet
Néztél nekem mester árakat?
Skype?
Hello evri bódri
Szewasztok vége a hétnek
PONT ilyen enyém is ..meg vagy nyolc spanomnak ..csak a neve más ...rockrider...és tök jól működik....minden belefér...
ésa decATHLONBA SOKSZOR AKCIÓS ÉS AKKOR 3500 FORINT..TÖBB ÉVIG JÓ...
estét
Persze, van ilyen néven most is termékük, de láthatóan köze nincs az enyémhez külalakjában (sem)...
nem is
addigra el megye a gyerekem
Hali írtam emailt,fontos lenne :)
valami nem tudom mi van...fáj a fejem egész nap,a halántékomnál,jó tenyérnyi helyen...de nem belül hanem mintha a bőröm fájna,vagy a bőröm alatt...reggel óta.nem látszik ott semmi csak az erek ki vannak dagadva egy kicsit a fejemen vérnyomásom tökéletes,mááá átmentem anyumhoz megmérni,120/72
majd legközelebb
áááááááá és nekem nem hoztál imádom én is a palacsintát
Köszi, hogy linkelted, ez jó érték/ár arányú, majd spórolok rá.
ebben viszem a kiskengurukat ki az erdőre zabot enni... meg bele fér 1 kilo kenyér kis parizer, meg a gyogyszereim...
legalább egy képet dobhatnál fel arrol a fél palacsintárol... had csorogjon a nyálunk..
ha vastag akkor jo, van ezekböl az a vékony az nagyon kacat főleg ha meg van rakva vizzel+benyával...
emmegmi?bébihordozó?kenguru?
jaj tudom ám

jó reggelt
40 palacsintát sütöttem az imént,szerintetek mennyi maradt belőle?
egy fél asszem ma ebédet nem kell főzni,2 pasi jól belakmározott
Nem , 7cm széles a válpánt,nem nyom,nem vág, elég kényelmes és strapabíró,5 éve használom és semmi szakadás sincs rajt pedig párat hemperegtem már benne.
ennek is az a vékony gurtnis válpántja van ha jol tudom...
http://www.decathlon.co.hu/HU/...

Hali! Ha bele ugathatok akkor ez sem rossz,én hasonlót használok,beleférnek a szerszámok 2 l benya,2 l viz,defektspré,és egy kisseb távcső,én mást nem szoktam cipelni.
megtaláltam a háti tatyot, még a viztarto műanyag is megvan ,csak éppen a kupakját nem találom igy hirtelen.

a szopoka is megvan hozzá ,az átlátszo csövet viszont szétvágtam mert valahova kellet belőle darab.