kommentekbe meg meg is írják mit is kéne csinálni.... fele veréb beindítanák mellette egy ilyet pisis is lenne a gatyaszára,,,másikfele meg annyira tud ...ezeket megnézném mind erdőbe mit csinálna..
erre a nagy bálnás endurora van egy sztorim elmondom.
pár haverom volt egy fizetős motoros turán Déván amit egy helyi srác vitt egy LC-4-el...
az egész csapat 300 exc, 250 sx ilyen motorokal ment, néztek nagyot mikor a srác megjelent a nagy bálna lc-4-el, hallották hogy a srác a román motorosok között egy igen tehetséges ifju titának számit, de nem vették komolyan mikor meglátták a motorját....
aztán igen hamar megjött a döbbenet az arcokra mikor a srác olyan feljárokban ,patakokban elvitte őket hogy még ő várt rájuk, amugy itt is szokott irni olyan aki ott volt azon a nevezetes turán.
napközben egyik pihenőnél elmondta hogy ő is 2t verseny enduroval megy, csak azért tartja ezt a motort mert most pl igy gyur a Red Bull Ropmaniacs-ra , hogy legyen fasza erőnléte, mert mikor ezután átül arra ugy megy fel mindenhol mint egy kisbicigli...
Jaja, jó buli ez a nagyendurózás, csak ha belemelexik az ember, kicsit izzasztó, meg túl sok a kompromisszum..."Itt nem megyek le, mert ha nincs tovább akkor ott szárad rám a bőr mivel az Isten sem hozza fel a gépet onnan" meg ilyesmik. Fel még hagyján, mert max lejön taknyán a cucc, segít a gravitáció, de a szakadékok totál esélytelenek ebben a műfajban... Az az ábra, hogy régebben mentem 450 exc-vel, csak a csapat széthullott, egyedül meg nem volt annyira pálya...Vettem egy nagyvasat helyette túrázgatni, de mivel hiányzott az endúrás levittem azt is terepre. Mondhatom egy új dimenziója nyílt meg akkor a terepmotorozásnak számomra. Ahogy Ronis is megjegyezte "van fílingje" a dolognak. Én azonnal beleszerettem. Az elmúlt 5 évem erről szólt, de mostanra elég lett. Terepen többre vágyom, ahhoz meg nincs elég kakaó bennem, hogy ezzel a döggel rendesen menjen a pite....Én is nagyon remélem, hogy lesz alkalmunk együtt veretni, csupa jót olvastam itten rólatok A vizes rész Nyergesújfalu magasságában a Dunaparton készült.
Ebben is van valami hogy fél gázon ott vagy ahol a kisebb motor.
Néztem a képeket arról a kék masináról van szó. nem néz ki rosszul csak műszakilag is jó legyen. Hol is lehet megtekinteni ezt a motort?
Ja és még vagy el kell adni az enyémet amit tán még meg is fogok siratni vagy cserébe és még ráfizetek.Nekem is az adatlapon van fen pár régebbi kép.
csak boltba jártam vele szalámiért, meg a temetőbe gyertyát gyujtani gyomlálgatni, elöttem egy csipő protézises öreg orvos hölgy volt a tulajdonosa, ő imádta a motor sexet meg az ilyen extrém helyeken valo sexelést, nekem is csak ugy adta el ha ott a motor ülésen megcsinálom hátulru...
Köszi a válaszokat. A fogyasztás azért érdekel engem is mert ha túrára megyünk így is 7,5L benzinnel indulok neki. És ez meg még nagyobb 2T mondom rákérdezek.
Na amúgy lehet hogy érdekel már ha meg tudunk egyezni.
Évjárat?Berúgókaros?Menyit volt használva mikre lehet számítani dugót mikor cserélhetem következőnek. Ja és ár! Meg hol van ez. Mert jólenne kipróbálni mielőtt akármit is lebeszélünk...
amúgy meg béna vagy
egy jo bálnával nagyokat turázni, bemenni vele a zergebaszta ösvényekre , kalandozni távoli vidékekre, arra viszont kiválo.
mondjuk én is csak kb 15 év mulva tervezem egy ilyen vásárlását.
sziasztok!
pár haverom volt egy fizetős motoros turán Déván amit egy helyi srác vitt egy LC-4-el...
az egész csapat 300 exc, 250 sx ilyen motorokal ment, néztek nagyot mikor a srác megjelent a nagy bálna lc-4-el, hallották hogy a srác a román motorosok között egy igen tehetséges ifju titának számit, de nem vették komolyan mikor meglátták a motorját....
aztán igen hamar megjött a döbbenet az arcokra mikor a srác olyan feljárokban ,patakokban elvitte őket hogy még ő várt rájuk, amugy itt is szokott irni olyan aki ott volt azon a nevezetes turán.
napközben egyik pihenőnél elmondta hogy ő is 2t verseny enduroval megy, csak azért tartja ezt a motort mert most pl igy gyur a Red Bull Ropmaniacs-ra , hogy legyen fasza erőnléte, mert mikor ezután átül arra ugy megy fel mindenhol mint egy kisbicigli...
http://www.sportmotor.hu/motor...
Ez az alábbi videó visszaad valamit a valódi korlátokból, érdemes elolvasni a kommenteket is....
http://www.sportmotor.hu/motor...
Néztem a képeket arról a kék masináról van szó. nem néz ki rosszul csak műszakilag is jó legyen. Hol is lehet megtekinteni ezt a motort?
Ja és még vagy el kell adni az enyémet amit tán még meg is fogok siratni vagy cserébe és még ráfizetek.Nekem is az adatlapon van fen pár régebbi kép.
berugokar van hozzá, deha neked nem kell szivesen leszerelem és levonjuk az árbol..
mondjuk betolni nem fogod tudni, csak ugy mondom..
csak boltba jártam vele szalámiért, meg a temetőbe gyertyát gyujtani gyomlálgatni,
Szemben az ellenség erődítményével!
Na amúgy lehet hogy érdekel már ha meg tudunk egyezni.
Évjárat?Berúgókaros?Menyit volt használva mikre lehet számítani dugót mikor cserélhetem következőnek. Ja és ár! Meg hol van ez. Mert jólenne kipróbálni mielőtt akármit is lebeszélünk...