Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet iszok én is valamit, szóval úgy értettem, hogy fordított kialakítású az egész, légszűrő a motor eleje felől megy be a kipuff meg hátrafelé jön ki
Érdekes megoldások vannak rajta
Bameg a blokkon fordítva van fent a hengerfej, megvan a légszűrő bemenet, meg a kipufogó nyílás is.
A lengővillája az elgondolkodtató, nem is értem
Ez az igazsag,ugysem mi fogjuk megvaltani a vilagot.

Bontok egy sort mindannyiunk egesszegere!
nem lenne gond ha mindenki be lenne baszva ! Drink for Life !
Kapják be, nem hiszem, hogy el, hogy nem lehet rendes nagy felbontású képeket felrakni
Na itt van már jó kép
A légszűrő szerintem a blokk előtt a tank alatt lehet Komoly cucc.
Azokat nem osszetartja,h terrorban tartja.nagy kulonbseg

Igy igaz ,h elhetne jobban ,erre mondtam,h ha kitarul elottuk a vilag.Es minel jobban bevonjak oket a gazdasagi verkeringesbe,annal jobban ki fog tarulni elottuk a vilag.
Tudom nem afrika hanem ázsia de ott is megvan a miértje a dolognak!Kínát pl nagyon jól összetartja a felső komcsi vezetés.De ők is ráébrednek majd hogy élhetnének akár jobban is.Összeomlik ott is előbb utóbb a rendszer.

Érdekes a leömlő rendszere, seggfűtéses rakéta? Télen mondjuk jól jön, nem fagy rá a seggem az ülésre. Mondjuk ott kevésbé törik össze a rezo , ha oldalra raknak valami védőt, ha eldől a motor ne nyomja be semmi, De hol van a legszűrő Mondjuk a kipufogó torkot is keresem Az üzemanyag tank az a fehér szar lenne?
Ha nincs termofold,viz ,akkor 2 is lehetnek ,akkor is ehenhalnak....

Meg mindig nem erted,nem afrika a 7mrd okozoja,hanem kina ,india,de tobbszor mar tenyleg ne irom le.

Egyidoben kinaban volt szuletesszabalyozas,de vagy 20 eve nincs.

Egy hparnak ,szuletett 8 gyereke,annak a 8 nak is szuletett 6-6,es igy tovabb ,akkor ki lehet szamolni a gyarapodast.
Ricsi, látom le mostad a motort
Csúszik ám a vizes kő piszkosul, vigyázzál magadra!
Ha ilyen helyeken mész gumit ereszd le 0.6, egy fokkal jobb.

Jó lett nagyon a szerkesztett vidi, először kerestem, hol vannak a vágások
De miért éheznek?Valószínüleg mert nincs már termőföld és annyian vannak hogy önállóan képtelenek magukat ellátni.Régen megoldódott ez a dolog úgy hogy nem szaporodtak olyan helyen ahol nem volt élelem!
nem afrika a fo problema,hanem kina,india

en azt mondom kell kuldeni segelyszallitmanyt a raszoruloknak,m vannak ehezok,stb
Egy afrikai gyereknek aki jó ha megéli a felnőttkort a büdös életbe nem nyílik meg a világ Egyre többen halnak meg majd éhen mert már a fejlettebb országokból se lesz annyi segélyszállítmány.
igazabol ezek nem fogjak fel,h ha megpakolja az asszonyt akkor 2 gyerek 10 gyerek mit is jelent,ugyan ugy mint a ciganynal,jol megtomte,osztan belesprickolt

addig nincs is baj amig ezek a rizsfoldon guberalnak,amikor kinyilik a vilag elottuk,onnan jon a nemulass
Mert a gyökér fehérek hordják az élelmiszert meg a segélycsomagot tonnaszámra afrikába meg ázsiába!Komolyan ezek az afrikaiak is olyanok mint az állatok.kipusztul körülöttük minden mert felélnek mindent persze gyerek meg születik milliószámra bele az éhségbe a fehér meg küldi a segélyt.Saját magukat pusztítják
nálunk semennyire se nicns is vezér képviselete ha jóltudom
elég jónak néz ki. ötletes megoldások, csak kérdés mennyire lesz elterjedt
Mer' a sötét afrikaiak meg ázsiaiak ahelyett hogy dolgoznának, csak csinálják a sok kurva kölyköt
A vizet mar most strat tartalek kent kellene kezelni,nem mindenfele jott mentnek eladogatn,csakhogy tudjuk ,h a vizkutak egy resze mar zsido kezben van.Sikerult vezetoinknek,megint kiarusitani egy olyan nemzeti kincset,amit meg fel sem becsulhetunk jelen allapotban.Ez hazaarulas.
na elmentem a gyereket motoroztatni az erdőre.. majd este jövök.
Csak a saját problémád lesz ha kelleni fog egy új máj a régi helyett
A baj m akkor lesz,ha 7mrd . ember felno,es endurozni,autozni,stb akar.Mert ezek kina,india meg csak most vannak feljovoben,akkor lesza nagy gaz.
nem akarok senkit kiábránditani, de ez törvényszerű tény hogy ide Magyarországra zsidok 100 ezrei fognak települni, ahogy lesz Izraelben egy komolyabb krach...

Magyarország un befogado ország egy tömeges zsido kivándorlás esetén erröl egy csomo helyen lehet olvasni a neten, pl wikipedia stb.

1. Magyarország befogadó cél-ország. Abban az esetben, ha Izraelt külső agresszió érné, mely veszélyezteti az ott élő zsidók életét, Magyarország 500000 zsidó befogadását vállalja, állampolgári jogokat adva a befogadottaknak. Hasonló megállapodások értelmében Németország további félmillió, Lengyelország pedig 100000 izraeli állampolgár befogadására tett ígéretet az ott elhangzottak szerint. (Megjegyzés: ezzel szemben Németország a zsidók bevándorlásának korlátozásáról döntött 2006-ban)

és ha valaki nem tudná itt nálunk több 100 ezer, kb millio körüli nagyságrendü közösség élt a 2.háboru végéig , minden városban lehet látni a zsido temetőket stb, sőt tovább megyek magát a cionizmust és izrael államot egy Budapesti német ajku zsido Herzl Tivadar találta ki 1895-ben...

ezek tények ,nem vagyok se zsido ellenes, de nem is vagyok oda értük...