Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt már régen is olvastam ezt a vénusz projektet, és akkor is jokat mosolyogtam rajta....
mint ideologia érdekes, csak éppen az egész emberiséget elötte agymosni kéne ami valljuk be 7 milliárd embernél elég nehezen megoldhato...
merthogy alapvető ember tulajdonságok nincsenek belekalkulálva, mint pl. kapzsiság, hatalomvágy, törtetés, ésatöbbi,stb....
Mit néztek át 250-ért ha szabad kérdezni? Csak mert annyira nem sok az a km/üó... Blokkgenerál volt?
Tényleg
Jó volt az a videó a linkeltél valamelyik este.
Ez is jó és szerintem egyszerű embernek is érthető
Pedig sokkal egyszerűbb lenne a világ, ha csinálnának egy motoros csizmát ami életem végig jó, meg minden másból is ez a koncepció, nem kéne az embereknek dolgozni, hanem mindenki foglalkozhatna azzal amivel szeret(mindenki ki tudna teljesedni abban amiben jó, ami igazán ő, nem veszne el a mókuskerékben) oszt meg van oldva a munkanélküliség problémája is.
Vénusz projektPl. youtube tele van vele.
Más: Szerencsére a neten lévő sok szemétben értelmes dolgokat is lehet találni, mondjuk egyszerűbb lenne a dolog, ha nem a szemét között kéne túrkálni, így sokkal tovább tart rátalálni az értékes dolgokra, viszont a megosztásnak hála értelmes emberek a szemét között talált értékeket gyorsan meg tudják osztani egymás között.
Nem titok. 5100 km 140 valahány üó. Nem utcán használták, ennek ellenére úgy néz ki nagyon jó állapotban van. Megtaláltam az eredeti hirdetést amikor még új volt 2008. nyarán indították először. ( http://hasznaltmotorok.hu/hirdetesek/13428/ktm-525-xc-desert-racing ) Ez volt az. Átírva, friss műszakival 1,1-ben van úgy, hogy ráköltöttem 250-et Ócsán. Gyakorlatilag új a gép. (170 csak az alkatrész volt) Nagyon finom cucc!
Nagyon köszi!
hogyne lenne, KUKA garancia.... tudod fogyasztoi társadalom van örülj ha 1 évet kibir..

és mivel hogy Műanyagbol van kb 500 év mire lebomlik a szeméttelepen..
Mondasz valamit...
A TCX nél, legalábbis ahol nálam elszakadt, azért szakad el, mert szar vékony cuccal van megvarrva, s csak egy helyen kell felszakadnia utána jön szét az egész a varrási technikai miatt, szerintem jobban bírta volna, ha mondjuk olyan erős a cucc ott is mint amivel a talp van felvarrva és különálló varrások vannak, jobb ritkábban erősebbel, mint gyenge szarral sűrűn, s ráadásul egybe.
A műanyag szerintem azért szakad el, mert a varrásokkal elgyengítik, mindig a varrások mentén szokott szétszakadni
Ezért kéne inkább csak ritkábban kiluggatni azt a műanyagot.
Vissza kéne küldeni a gyártónak, hogy konstruálják át, de cserébe persze küldjenek egy másik vadi újat
Tényleg nincs ezekre valami 5 éves gyártói csere garanacia?
Hát nemtudom ronis milyen zsinórral varták neked de a horgász fonottzsinór nagyon brutál cucc!Előbb szakad ki a lukból minthogy elszakadjon!Idióta sógorom még a quadon is azt használta bowden helyett Persze jó fos volt mert annyira nem merev mint egy bowden de több hónapig azzal járt.Szóval kurvajól bírja!Meg van még egy fasza zsineg az a hullavarró cérna De azt nehéz beszerezni!
nekem ilyen fonott selyem zsinorral is vartak már meg csizmát, ki kell hogy ábránditsak mindenkit az is szétjön...

gondoljatok bele abba az egyszerü ténybe , ha a csizma saját műenyag anyaga is szétjön adott helyen akkor vajon mekkora igénybevételnek van ott kitéve..?
bizony nagynak,és azt már csak a harry potter tudná megvarni valami öngyogyito varázs zsinorral...

konkluzio, marad a csere...
Szevasz! Szép állapotban van a gép,kilométer-üó mennyi van benne?
Mennyiért sikerült hozzájutni,ha nem titkos?
E-mailra is írhatsz,adatlapomon ott van.
Ez is jó tipp!
Tegnap este ezzel a módszerrel sikerült megmentem a berohadt leszedhetetlen küllőket.
Flex két oldalról szemből a küllő anyára, lesíkolni a küllő menetig, majd le lehet törni a küllőről az anyát és marad egy "egészséges" küllő. Bár még némelyik így is kurva nehezen jött le, mert a felni miatt nem tudtam végig síkolni, bár akár azt is szétvághattam volna jelen esetben. Nekem könnyű volt, mert a küllő anya alu, a küllő fém, a szikrából tudtam mikor flexelek bele a küllőbe
Pecás fonottzsinorral mindent meg lehet varrni!Olyan 60-as harcsázó fonott ami bír 40kilót azzal nyugodtan megvarrhatjátok!Nem fog elszakadni!
Jóreggelt mindenkinek
Tutinak tűnik ez a 350 Freeride.Már csak az is szép teljesítmény hogy 100kiló.Kipróbálnék egy ilyet nagyon!
Aki tud ma menjen motorozni mert holnaptól gyün a zimankó!
a drot nem vágta el a műanyagot, simán elszakadt..

sajnos cipészek sem a régiek már.. mostanában már talpcserére is alig találok szakit aki megcsinálja, a legtöbb mester abba hagyja az ipart... sajnos
Hát ezek nem sokat szaroznak az öltözködéssel, pólóban ilyeneket csinálni Elhiszem, hogy profik, látszik is de csak egyszer essen el egy olyan pólóban, csontig leszedi róla a husit egy köves talaj tempós bukásnál az tuti
Hát nem jött be a TCX ami a strapabíróságot illeti. Egy havernak van egy gaerne, már vagy 20 éves és egyben van, igaz nem is motorozott benne csak vagy 2 őt
A dróttal megvarrás nem jó dolog, nem szabad
Mert a drót erősebb mint a műanyag és szétvágja ha valaminek szakadnia kell a műanyag fog , csak cérnával, vagy idomot gyors kötözővel, viszont az előre kifurkálós dolog kurva jó ötlet, mert a tű áthúzása a szopás, nem tudom cipész mesternek lesz e ilyen ötlete, kíváncsi leszek, mit hoz a péntek.

Használd egészséggel!

Akkor ma lesz motorozás!
Jobb reggelt!
Köszi! Így hagyom mert szerintem nem lesz gond vele (így gyári) Ha lyukad a tank, akkor így jártam...Az indexekkel hasonlóképpen.

http://www.bikez.com/motorcycl...
urge felrakta a lancot ,majdnem koppra hatrahuzott kerektengellyel...sokat nem fog allitani,bar lehet ez a lanc nem nyulik
amugy látszik hogy utcainak használták, rendszám, indexek, láncvédő, nagytank, csupa fontos terep kellék...
csinos darab, remélem sok örömöt fog okozni.

mondjuk én azt a nagy tankot ledobnám rola gyorsban, Dani-nak ugyis van kis tankja legyezővel occson..

merthogy ennek az oldálában is ott a benya ami a sziklákra valo rádőlésekkor elég sérülékenyé teszi... aztán ha megreped hamar kiürül az erdő mélyén...
ez a video tutti romcsiban van....

mennyi lovét kaphatott Dupont a freeride triálos a KTM-töl ezért a videoért...
egy 10-est biztos... mondjuk nem sajnálom tőle.