az hogy a freerálydos videó az román...hát ...
igen.
csak románban vannak ilyen szépterületek lakóházak nélkül... pl osztrákban mindenhol már házak lennének a hegyoldalt.
full nomád=román
Könyököm már OK, de a motorról nincs jó hírem, bár még nem írtad, jöttök e erre felé hétvégén?
Küllő még nem jött meg, csizmámról csak péntek délután lesz infó, illetve a kereket is jó esetben max péntek este fűzöm át, ha jön egyáltalán küllő, a centírozás sikeressége még kérdőjel, de szerintem megoldom
bálint a 160ezer hat100 huszon 6osodra a válaszom.
a lófaszt.
ez az yzf 450 ez a csúcs. ezegy igazi extremenduró freesztályl freerályd boltbajárós barát-kozsós ,trályk két kerékkel:-)))
kis a faszt érdekel hogy itt egy pár ember szerint krossz verdával nem lehet endúrózni?
hát itt nálunk 10emberből 8 ezt használja= sx
+ én az fc-t
bárki eljő megláthatja.
a román haver az s 51 simson endúróval is... hadgylyál már ...amerre mentek mindenhol felmegy(azért is mentek arra hülyék lennének 1,5 felé menni (jelmagyarászat 1,5 felé= másfelé.hahahaha)
úgyhogy ez van.
inkább koncentrálódj a szalagok növekedésének a gyorsítására...te...te...bálintgasgas
jó estét .ronis tegnap még halottam este fele ahogy motoroztál.aki velem volt bobcat es csávó azt mondta,hogy mindig meséled,hogy mekkorákat motoroztok..de vehetne magának nagyobb motort is. egy órán keresztül röhögtem kajakra azt hitte hogy te azzal nyomulsz
Reménykedtem és is,hogy a héten esik egy kis eső a baszom hideg előtt,de nem akar a rohadt! Majd tavasszal a hó olvadás után! Akkor szoktak ám finom terepek lenni!
Jó elbeszélgetek magammal
Megfejtődött a jobb oldali lengővilla is, azért, hogy elférjen a rezo a rugóstag ki van tolva jobbra, csak oda van becsatlakoztatva az egész rendszer, a bal ág "szabadon leng" nincs rajta csillapítás
Befejeztem , megy küllő anyát flexelni
Na jó a szorítós részt sztornózom, végül is az ülés és max egy kicsit alatta, azaz van hely, viszont még mindig ott a forró kipuff
Bár lehet annyival beljebb van, hogy meg se érzi az ember, hogy ott valami meleg. Lehet még is csak jó megoldás ez
Az a rezo megoldás lehet még se jó, kurva meleg fűti a segged.
Másrészt meg tempóban szorítod a térdeddel a forró rezót?
Ebből a szempontból nincs a motoron szerintem hely, amit össze tudsz szorítani, pont ott a nagy lyuk meg a forró rezo
Ha meg leburkolod oldalt, akkor nem kap hűtést.
A lengővilla jobb oldalát még mindig nem vágom. Mi lenne ez valami himbás megoldás egy oldalról, a másik oldali villa karba nem látok átmenő csavart, egy oldalról megfogatni ezt meg nem kevés
nekem most az ugrott be hogy küszködtök itt a rezóvédővel, pedig csak meg kéne fordítani a blokkot mint az új bergebe, aztán már is el van dugva a leömlő
igen.
csak románban vannak ilyen szépterületek lakóházak nélkül... pl osztrákban mindenhol már házak lennének a hegyoldalt.
full nomád=román
Küllő még nem jött meg, csizmámról csak péntek délután lesz infó, illetve a kereket is jó esetben max péntek este fűzöm át, ha jön egyáltalán küllő, a centírozás sikeressége még kérdőjel, de szerintem megoldom
a lófaszt.
ez az yzf 450 ez a csúcs. ezegy igazi extremenduró freesztályl freerályd boltbajárós barát-kozsós ,trályk két kerékkel:-)))
kis a faszt érdekel hogy itt egy pár ember szerint krossz verdával nem lehet endúrózni?
hát itt nálunk 10emberből 8 ezt használja= sx
+ én az fc-t
bárki eljő megláthatja.
a román haver az s 51 simson endúróval is... hadgylyál már ...amerre mentek mindenhol felmegy(azért is mentek arra hülyék lennének 1,5 felé menni (jelmagyarászat 1,5 felé= másfelé.hahahaha)
úgyhogy ez van.
inkább koncentrálódj a szalagok növekedésének a gyorsítására...te...te...bálintgasgas
http://youtu.be/7f5-3kOAqBo
Holnap le kellene mosnia motoromról a vasárnapi sarat.
De utálok motort mosni!
http://youtu.be/h-F_IndOm5I
Megfejtődött a jobb oldali lengővilla is, azért, hogy elférjen a rezo a rugóstag ki van tolva jobbra, csak oda van becsatlakoztatva az egész rendszer, a bal ág "szabadon leng" nincs rajta csillapítás
Befejeztem
Bár lehet annyival beljebb van, hogy meg se érzi az ember, hogy ott valami meleg. Lehet még is csak jó megoldás ez
Másrészt meg tempóban szorítod a térdeddel a forró rezót?
Ebből a szempontból nincs a motoron szerintem hely, amit össze tudsz szorítani, pont ott a nagy lyuk meg a forró rezo
Ha meg leburkolod oldalt, akkor nem kap hűtést.
A lengővilla jobb oldalát még mindig nem vágom. Mi lenne ez valami himbás megoldás egy oldalról, a másik oldali villa karba nem látok átmenő csavart, egy oldalról megfogatni ezt meg nem kevés