persze csak ha bevennétek halacskáscsokoládé teamba..
főleg enduro közben, oldja meg ennyi..
felöltözök,össze pakolok csörögnek inkáb 10 fele
okééé végul is ráérek,10 kor tali de még a banda fele vakaródik,öltözködik
10,30 indulás
(is lehetne)de elkéne menni tankolni nekik ,mert hát nincs egy kibasszott kanna amibe hazaletne vinni benyát,irány a benzin kút
11-fele elindulunk végre,de, sárba ne menjünk,sziklázni nem akarnak,siratókat látni se akarják
jól van majd keresünk lájtosat,de menjek elöl mer ők az sem szeretik,nem tartom magam nagy endurosnak de mire utol érnek el szivok egy cigit,na lényeg a lényeg senki ne bassza el a napom inkáb megyek egyedül!
mármint hogy olyanokkal menj akik jobbak nálad,mondjuk ezt nem egyszerű összehozni olyanokat találni...
ők barátok a hétköznapokon is ..mindennap együtt ebédelünk minden nap összefutunk akár garázs akár presszó akár gokart akár gyógyfürdő de tengerre jetezni is ....de járunk vacsorázni is ...mondjuk nem mindennap de háromnaponta ziher..inkább kettő
De van amikor segítünk egymáson
tanulhatok újat és fontos lenne, hogy ugyanazt a stílust kedveljék, pl a helyi skacokkal köves katlanba nem lehet menni, stb. kimarad ezért jó pár rész.
), full szárazon nem szoktam összetekerni semmit, vagy még is, csak most nem jut eszembe
hát lehet azt is mondjuk most nem biztos az se ......úgynézki szerdától itthon vagyok....onnantól rámegyek ....remélem nem idegileg....kocsimat viszem műszakira majd megkérdem haverom mi kell .. meg mennyi?
és beleöntöm motorba ... hátha jobb lesz tőle..
ott ébredtem fel reggelente..
erről itt is seggem környékéről is lehetne irni egy litániát.