Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez lyaú téma.
erről itt is seggem környékéről is lehetne irni egy litániát.
Nálunk is szétment a csapat mert páran inkább a crosspályát választották.Elegük volt a sok basztatásból pedig közölük páran elég jól mentek velünk.Nagyban meghatározó azért az hogy mennyire van ideje az embernek és össze egyeztetni nem mindig egyszerü.Főleg ha olyanok vannak köztünk akinek besír az asszony
És még voltak olyan szituk is egyedül kellet mennem mert éppen nagy volt a por,sár,most túl meleg van ,most meg túl hideg,meg sok hülye egyéb kifogás....elegem lett
oké,hátha..jó lenne már,mert közel a 27.e
már gondoltam rá hogy oda költözöm hozzátok... persze csak ha bevennétek halacskáscsokoládé teamba..

bár szivem szerint inkább Sibiul, Rasinari ,Petrosani környékére költöznék...
Mi öten vagyunk stabil csapat. Ha 9 órát megbeszélünk,akkor 9-kor mindenki indulásra kész. Nem szokott sosem nyarvogás lenni,mindenki egyformán ökör,úgyhogy az útvonalakból sincs vita.
Voltak persze olyanok akik mindig reklamáltak valamiért,de ők lemorzsolódtak.
detto igy vagyok vele.

nekem ne nyafogjon senki , főleg enduro közben, oldja meg ennyi..

amugy az ilyen társaságoktol ha véletlenül oda vetődök igen hamar elköszönök, ha kell az erdő közepén... selávi, ágyőőő möszijő..
ismerős szitu
zééé, egyedül nem lehet.? meglepődnél milyen helyeket szoktam egyedül bevállalni...
Szasztok!
Akkor már én is le írom miért járok egyedül.
Régebben 3,4fős csapatban mozogtunk,meglett beszélve reggel 9 indulás felöltözök,össze pakolok csörögnek inkáb 10 fele okééé végul is ráérek,10 kor tali de még a banda fele vakaródik,öltözködik 10,30 indulás (is lehetne)de elkéne menni tankolni nekik ,mert hát nincs egy kibasszott kanna amibe hazaletne vinni benyát,irány a benzin kút 11-fele elindulunk végre,de, sárba ne menjünk,sziklázni nem akarnak,siratókat látni se akarják jól van majd keresünk lájtosat,de menjek elöl mer ők az sem szeretik,nem tartom magam nagy endurosnak de mire utol érnek el szivok egy cigit,na lényeg a lényeg senki ne bassza el a napom inkáb megyek egyedül!
milyen régota pofázom ezt neked.. mármint hogy olyanokkal menj akik jobbak nálad,mondjuk ezt nem egyszerű összehozni olyanokat találni...
valahogy legyél mobil , kocsi mögé egy futi aztán ergye oda ahol ők hajtanak..aztán ha látják hogy nem vagy nyafogos és fel is tudsz menni mindenhol akkor nincs para.

a legjobb a 2-3-4 fő, olyankor lehet jot menni.
én szeretek 1-ül hajtani ,90%-ban élvezem nagyon, de tény hogy akármilyen extrémkedősre akarom venni a hajtást van hogy unatkozok de az csak 10 %...
csakis a jó csapat....ez lehet 5-6 hétfő kedd ......de ez csakis összeszokott nem nyávogós komoly palikkal...hasonló gondolkodásmód endurózással kapcsolatban...hasonló kaliberű üzembiztos jó műszaki állapotú motorok teletankkal stb...bolondoklegyenek de ne hülyék ...mert hülyékkel dunát lehet rekeszteni...bár azokon jó átmenni...

egy ilyet láttam eddig világlátott ember létemre aminél ezek összessége megvan --ez a "HALACSKÁSCSOKI" team.... ők barátok a hétköznapokon is ..mindennap együtt ebédelünk minden nap összefutunk akár garázs akár presszó akár gokart akár gyógyfürdő de tengerre jetezni is ....de járunk vacsorázni is ...mondjuk nem mindennap de háromnaponta ziher..inkább kettő

ja és ehhez párosul a csapat segge alá a végtelen méretű kibaszott jó terep...de elmennek világgá is egy jó hakni kedvéért......hála Istennek mindezért....

egyedül kirándulni lehet motorral..meg egerészni ...nagy száguldozások meg rendes menet jóformán lehetetlen....
első ok ami miatt lehetetlen mivan ha baj van...?
Szasztok
Nekem az a véleményem hogy 3-4fős csapatban a legjobb vagyis én így gondolom.Ha az emberrel történik valami akkor jó ha ott vannak a többiek.Én mondjuk amatőrbe nyomom itt a környéken sincsenek olyan nehéz helyek amik próbára tennének de próbáljuk őket keresni.Általában a többieknek is sikerül az ami nekem ezért nincs lemaradás túlzottan.Ha megállunk megy a sztorizgatás hülyülés ha esik valaki akkor meg legalább van ki kiröhögje De van amikor segítünk egymáson
Mostanában ahogy járok másokkal, eltöprengek, hogy is jobb motorozni, egyedül, vagy csapatban. Mindkettőnek van előnye hátránya, s arra jutottam, hogy csapatban jobb lenne, ha a csapattársak hasonló szinten vannak vagy főleg, ha jobbak tőlem tanulhatok újat és fontos lenne, hogy ugyanazt a stílust kedveljék, pl a helyi skacokkal köves katlanba nem lehet menni, stb. kimarad ezért jó pár rész.
Robi utat leszámítva viszont mindig igaz volt, hogy ha egyedül megyek, többet motorozok, mint csapatban, ahol egymásra várunk, cigi szünet, egymás huzigálása, sztorizások, stb., de mondjuk egyedül meg ilyen élmények nincsenek.
Most hétvégén pl. indulás után rögtön fél órát szereltük egyik srác motorját, nemsokkal később a másik rider dobott egy hátra szaltót és letört a gázkara, akkor azért szaladgáltam, bár addig is motoroztam, ők meg tüzet raktak, mire visszaértem az alkatrésszel
Ti hogy vélekedtek a csapat VS. szóló kérdésről?
Köszi a megnyugtatást.
Hát abból indultam ki, hogy csavart amit berakok a motorba, oda mindig teszek valamit(zsír, csapi ragasztó, stb. helyzet függően ), full szárazon nem szoktam összetekerni semmit, vagy még is, csak most nem jut eszembe
jo lesz.

én nem is biztos hogy raktam volna oda bármit, minek? pár évig ugyse lesz bajod vele, akkor meg már a zsirnak se hire se hamva...
Tudom már késő, mert összeraktam, de azért megkérdezem
A küllő és a küllőanyát mivel illik összerakni?
Gondolom nem szárazon.
Úgy értem minő kenőanyagot szoktak rárakni összeszerelés előtt?
Vízálló zsírral raktam össze, az megfelelő, vagy e miatt fog fellazulni?
Előre is köszönöm a választ
Jó napot!
Jó hideg van
morgen! hát lehet azt is mondjuk most nem biztos az se ......úgynézki szerdától itthon vagyok....onnantól rámegyek ....remélem nem idegileg....kocsimat viszem műszakira majd megkérdem haverom mi kell .. meg mennyi?

azért még megvagyok fázva a kurva annyját ....nekiállok a bérescseppnek és beleöntöm motorba ... hátha jobb lesz tőle..

meg cévitamin....

van vagy mínusz kettő kint ...nem kell motoroznom ...múlt héten még cbr -rel jártam melózni...mondjuk a slick kerekeknek már mindegy volt mert mintha jégen mentem volna reggel át a hídon.... ott ébredtem fel reggelente..

hétvégén lottót se vettem ... vicc...(tehát nyertem 2 rugót kb..)

na lépek melóba ....agyvíírzíííss...csákány
Morgen! Ha elkeszul a 400as akkor esetleg at tudod tolni ott helyben valami muszakin?
grút nályt
na itt ..oszt nem látaszik... hogy ezzel a szögessel gyorsan is lehet menni...ez gyakorlatilag full lefagyott kemény csúszós talaj volt..de megszelidült a sok csavar láttán.
http://youtu.be/_qB3cP_0ZXU