Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

5 perc átmegyek laptop
mondjál valami árat

nem baj, mingyá kész a 400as, megyek azzal..azt könnyebb rúgni ezt meg majd összepakolom a télen
töltögettem mindig mikor lemerült, ez már csak hab a tortán volt, a videó miatt.

de hogy tudott ez így elszállni egyik hétről a másikra? múlt 7en még ment. aztán szétszedtem a kábeleket,összeraktam és most meg ezt csinálja
Mikor már le van pukkanva a kapocsfeszültség....már áll az önindító ne nyomjátok a gombot még méregből tovább mert akkor még sok amper egyhelyen melegíti kommutátor részt ..esetleg még kitud olvadni a forrasztás stb....inkább töltsd fel akksit...
amúgy az a szabadonfutó kosár ami az ember kezében van....általában megoldást jelent azt cserélni ...de kopott lehet sokesetben a fogaskerék amibe belefog meg amire rá...úgymár drága tud lenni....minjárt ránézekmennyia cuccli
várjál először ki kéne szednie neki ahhoz ,hogy betegye

szerszám kéne gyurika hozzá..legalább 1 lendkeréklehúzó...
michelin six holtest
erről jut eszembe ....két faszi beszélget...egyik mondja a haverjának,hogy te bélám tudod-e hogy ez a finom fiatal csaj a pénzedért van veled?....-igen tudom.....de te tudod -e hogy esténként nem a bankkártyámat szopja..?
multkor pont erröl dumáltunk itthon ha nem lenne az a 2 fosztogato banda az e-on, meg a drv a viz számlával, egész nyugodt lenne az életünk..
stét.
szenkefe nincs benne ,max bronz..

ez a szabadonfuto
tedd be a helyere es nezd meg h egyik iranyba rafog,masik iranyba leold
ezt csinálja az önindítóm! mi lehet a baja? szénkefe? vagy esetleg egy ilyen gyűrű?

a szabadonfutót hogy tudnám kiszedni, "szerszám" nélkül?
Hello!

Hat nyaron biztos nem hianyolnad,de igy telen.....
Látom, megvolt a politikai délelőtti matiné.
Nem erővel, hanem ésszel kéne megoldani a dolgot valahogy
Lehet meg kéne kérdezni ezt a szőkét, ha már ennyire szembe megy az iránnyal
http://www.youtube.com/watch?f...
Napot! Na visszakapcsolták az áramot,
megvoltam nélküle, pihentem, bár hosszú távon érdekes lenne
repülőn utazik a volt és a mostani miniszterelnök.
gyurátány feka meg orbá vitya.
azt mondá az edjik.mikor elszállnak baz megye felett.
-ha itt kidobnék egy millió forintot...megcsókolnák a kezemet
erre a másik tronfol
-ha itt kidobnék kétmilliót akkor megcsókolnák a lábomat.
a pilóta hátra szól.
-kuss legyen mert ha én kidobom ezt a két lószart-mutat rályuk.
-akkor ezek megcsókolják még a szaros seggemet is.

ez gondolom érződik ez nem volt vicc!
xltz.
mi a fszt csinálsz már?
megent tönkre basztad.
hagyd rá.. nem értesz hozzá... tönkre teszed
már a múltkor jó volt.
mennyé oszt motorozzá...
vagy végezd el a gagyi mami tanfolyamot hátha okosabb leszel.

lyaú a téligumid nyá-ronis!?!

szalajtós ez nem volt szép...de betalált.
ezek a csajok mind azt hiszik hogy mindent pénzel meg lehet oldani...hát nem...
van a mire lyaú a lyuró kárd mászterkárd de van amire nem.
Beindult. sztender jo lett. kuplung kapcsolot is kikotottem... az is jo lett. de nem indul csak rugasra. hol lehet a hiba? Az onindito csak teker de mintha nem jutna el odaig hogy a dugo mozogjon.
tekeri tekeri,de mégsem. nem indul be..rúgásra 2x beindult,aztán le is állt,azóta se kép se hang..akksit odatettem tölteni..nem ilyen hangja volt előtte az önindítónak
neked is.
jó reggeltet
reggeli politikai perceinket olvastátok, KV-hoz ,dios sütihez ajánlot. nekem pont van.
az elitnek akkor sem lesz sok problémája ha az emberek naponta tucatjával ugrálnak majd a tizedikröl,

mitöl lenne...? egy csomo tartalékal, külfőldi bankszámlával , nyaraloval, mi baja történhet? legföljebb ha eldurvul a dolog beül az autoba és odább autozik, aztán ha a durvulás lecsillapodik visszajön és megint osztja majd az észt....

viszont ha összeségében nézitek a dolgokat a rakéta tempoval a szarba száguldo országunk, pontosan azt csinálja amit az EU elvár tőle, pont minden az ő 4. birodalmas nagy egybesült europás elképzeléseik szerint halad...

1 bedőlnek országok, az nekik jo, sőt máshogy nem lehet bekényszeriteni szuverén saját nyelvel, közigazgatásal, vezetéssel rendelkező országokat csak igy...

2 elötte nagy krach ,nyista lové,nyista melo ,káosz zavargás, stb, helyi vezetőkön elverik a port , az csak jo, majd ők raknak másikat...

3.és az átlag emberek oldalárol, egy nagy reccs, után zűrzavaros, éhezős, idők után egy népszavazáson az emberek 90 %-a akkor X-et fog rakni egy központilag irányitott nagy egybesűlt europás népszavazásra hogy lelog a laprol....

4. lehet hogy most visz el a securitaté..