Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De jó világ van bazzeg!
semmi vége a hétnek...

Mi a mony van bélák?
gyere fel értem és megyek ....meg hozz egy kanna benzint is....

feldobom a legújabb hátsógumimat amit nemmondok meg milyen bibibííí ....állítólag enduróversenyzők szerint bár én amatőröknek jobban hiszek ....ez a legjobb endurógumi amit a z Isten e világra teremtett....nem bütyökfree szikszdélysz kutyusszar und macskafos nem mitas nem s12 főleg nem ácétíz nem kendahajadra ...hanem supertitkos...most lesz a tesztje.......nálam...ja és olcsó ....viszonyleg...15.és 20 ezer között lesz valahol...ez méret és boltfüggő meg euroárfolyam ...rohadt zsidrák gecik
na ébredjetek már felfelé
szia viktor...
jó reggelt bélák akik még alszanak
fater
szolj a tsávónak akinek van egy 6 napos gasgas 300 lya-aki a neve alaplyán birch is lehetne hogy jó az idő a kempingbe.
thnx. a hétvégére sunny and clear időt mond +9 celsius fokkal.
válaszodat várom a "a halőrök is jöhetnek, mert rengeteg hely van a megőrzőbe" jeligére
thnx
zoozee
ez a tank akkora...egy kicsit még a teret is halylíjja a tank felső részénél.
mire nem lyaú ez a photó schopp szalajtós midgyá rendel is edgyet.

bálint .
látom naon kész vagy... djógyuljá osz mennyé halytani mert begogyózol.
menjel a repter fele,aztan onnan tarcsa fele, ott lesznek nyomok
Sziasztok,
Valaki nem motorozik Gödöllő környékén? Nem találunk rendes terepeket állandóan kerítésbe ütközünk. Ha valakinek van ötlete merre lehet itt jókat menni megköszönném.
Nem tudok, mióta megszületett a második gyerköc nincsen semmire sem idöm. Asszony van vele éjjel, de a kis szaros nem alszik, ezért nappal én vagyok a bébicsösz amig anya alszik.
Hát evegyél elő motort a garázsból és gyere el...

amúgy köszi
Jo motorozást nektek, én már fél éve nem voltam terepen.
Bálint találtam egy nagytankost ..ez szerinted elég lenne a srácnak a hegyig?
Te leszopsz én meg jövök eggyel.
két cigány utazik a kocsin..elmegy felettük egy repülő,egyikük megszólal...mirázs! mirázsna te more hát a kocsi!

és két kocsi van a világon a lovas ...meg a trabant
az a KOCSI-rol jutott eszembe, csak ugy...

A kocsi lóvontatású jármű, eredetileg a szekérnek a 15. században Kocs községben kialakult változata. Könnyű, finom kidolgozása révén gyors és viszonylag kényelmes volt, ezért Európa-szerte híressé vált.

Azon kevés magyar szó közé tartozik, mely a nyugati nyelvekbe jutott (angol coach, német Kutsche, katalán cotxe, spanyol coche, olasz: coccio, flamand: goetse, lengyel: kocz, cseh: kočár, szlovák: koč, kočiar, ukrán: коч, szerb: кочије, szlovén: kočíja, svéd: kusk). A Kaukázus vidékén és Kis-Ázsiában pedig a könnyű szekeret „madzsar”-nak nevezik.
Ez jó, nagggyyooon jóó!
És a 68 ast ismered?
nahát semmi rossznak nem vagyok elrontója,holnap mehetünk..be van még csípődve a derekam vasárnap óta vagy jobb lesz vagy beszarok?
kellene írni a többieknek,mindegy holnap 9 felé felhívlak!
inkább menjünk motorrAL....
KOCSIT LESZAROM... MÉG CSAK HOLNAP JÖN HOZZÁ CUCC

MERT HORI67 ALSZIK
csak szólok hogy én is!..mehetnénk egy karikát,vagy ha a kocsidat csinálod akkor nálam az aknán is kicserélhetnénk a gátlókat.