Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

halál az árulókra !

na motorozzunk ...hogy edzésbe maradjunk mert lehet a holttesteken lesz extrém endurózás nemsokára....az is mekkora flesh lenne ...
oda milyen gumi kéne ?
az a baj ,hogy miért nekünk kell elmenni .....a saját hazánkból....tudom egyszerűbb mint tenni valamit...míg eközben sajnos nagyonsokaknak arra sincs pénzük, hogy átmenjenek a szomszéd faluba ...mert az éhséggel küzdenek és szegények mint a templom egere ....ők mindenképp ittmaradnak.....olyan érzés mintha itthagynánk őket a süllyedő hajón....lehet furdalna a lelkiismeretem...inkább tényleg össze kéne állnia a magyarnak már végre....csak sajnos későn ébredő és nem összetartó a brigád ......ezt ki is használják....a vezetőink meg betegre keresve magukat átjátsszák az országot nekik...remélem egyszer befut a csőbe mind akik ártottak az országnak így vagy úgy....
ez a beszéd bélám ! a többi az csak makogás......agyonlőni mindet ....elkobozni mindenüket még azoktól is akikkel spanba voltak...utána azokat is kiakasztani a lámpavasra, hogy okuljon a következő garnitúra és legyen már végre tétje a lopásnak....
Pedig sokan nem fognak itt maradni. Aki teheti,elmegy!

Az a baj hogy a magyar nép olyan mint a birka. Ha nem az lenne,már régen felkötötték volna ezeket a szarháziakat!
jaaa és jövöre jön a 27%-os áfa szerintetek mi lesz itt
nagy baj az biztos minden köcsögöt, bábot tarkonlöni azt felhuzni a lámpaoszlopra vagy elevenen karoba huzni
de mindenki nem mehet ell ez a házán azokat kellene elzavarni aki ezt tették az országgal kezdve az antalkormánytol
döglés van..... hol vagytok ?

tegnap elolvastam egész faszom történelmet ...mármint napjaink történetét ...felforrt a vérem....de olyan mintha egyedül lennék vele...minden tolvaj bármilyenpártú kimagyaráz félrebeszél sumákol rákeni a masikra.....idegesítő nagyon....és senki nem végja el a torkukat hogy elég belőletek ..ez a vicc.... egyedül a vona volt tegnap jófej....az legalább ott mondja .....
bár róluk is olvastam ezt -azt de nem veszti a szimpátiát ......
főleg idegesít a néhány barom aki ezekre ugat..... nem tűnik fel hogy akiket sztárol azok már ellopták az országot a lábunk alól...
ezek meg még legalább nem....na mindegy egyik 19 a másik meg egy híjján20 ezt is tudom.....de már legyen tele a tökünk elvtársak
képzelj magad elé egy embert aki már mindenét elkotyavetyélte, adosságbol van havonta már a villanya, munkája sincs mert eladták a gyárat amiben dolgozott..... na ez az országunk jelenleg...

kérdés, : ha tanácsot akarsz adni neki, te mit adnál.?

szerintem nincs jo döntés...
Cigány betelefonál a bankba:
Tezsík móndani, meggyütt mán a segíly a kártyámra?
Call-centeres kolléga:
Azt nem tudom, de az adómból már levonták!
kurva anyjukat
Szerintem már most is ez megy amit írsz!Egy biztos!Jól járni nem fogunk egyik mocskos csűrhével sem
csak attol tartok hogy az itt maradokat le fogják nyomni olyan mélyre a szerba hogy olyat ember még nem látott...

gyakorlatilag itt marad nekik 10 millio szolgalelkű-kussol rabszolga , akinek az lesz a dolga hogy ledolgozza a napi 9 oráját, le tudja huzni a vonalkodot a lidli-ben, haza menjen meg igya az akcios sört miközben bámulja a valovilág 9-et...

nem kell ide termelés, legyen az élelmiszer vagy cipő bármi, vállalkozok sem kellenek majd ők hoznak ide bármilyen ágazatrol legyen szo és te dolgozhatsz majd éhbérér a gépükön,eszközűkön.....

jahh és pofád befogod puttana lesz...
én gondolkoztam sokat mi is lenne a jó...hát én azzal baszok ki leginkább ezekkel a fasszopókkal ha maradok....

főleg most hogy a világon mindenkinek ide fáj jönni a foga...
Ez az ország egy kabaré!

Nekem minden nap csak egy gondolat zakatol a fejembe. El innen el innen el innen.......
Akkor jóóvan!
belemerültem a politikai irományokba ....

most néztem ezt a szart is ...
azért nem néztem meg mert nincs ...de képen megnézhettem volna
Zéé,megnézted nekem a gumit? Miért nem?
Megmondom az asszonynak holnap próbálja ki!
szerintem hagyd az aprót. símán told oda neki a feneked ,biztos azt akarja csak még nem vetted észre .
ezt olvad el Jozso, szerintem is kb ez lesz a realitás EU-ban...

egy new 4. birodalom, a nagy romai birodalom ota nem volt europába ekkor, és az országok önként és dalolva fognak belépni, mert ugy érzik majd ha kimaradnak belőle az szarabb...

http://idokjelei.hu/2011/11/az...

aztán hogy az majd menyire lesz nekűnk személy szerint szarabb, azt nem tudom
de ha csak abbol itélek hogy a magyar emberek 98%-os támogatottság mellett szavaztak anno az EU belépésre, aztán megkaptuk vele a sok ostoba szabályzot, és azota billentünk át végképp ,és csuszunk le a szakadékon rakéta sebességel, szoval ha ebből indulok ki akkor az egybesült europa nekünk még szarabb lesz, egy ennyire kizsákmányolt, kirabolt és sakkban tartott országnak...

ennyit a jövőnkről...
Szerintem a monitor többet ér mint ötezer
Vigyél róla nekik fotót, hogy van 5000-ed csak most nincs nálad,
de majd legközelebb bemutatod