Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fuu ezt a reggeli matek leckédet elolvastam a kávé mellé, és megállapitottam magamban hogy te egyenlő mértékben vagy lökött reggel is mint este, vagyis hogy a te nyelvedre is leforditsam amit megértesz, egy az egyben hűlye vagy...
Maki ,szerintem is egy kicsit jobban kiáll, lehet hogy billegni fognak nagyon, ha nagyon mocorognak fujd atom keményre 2 bár,

és jotanács ingyé adom, rakjál fel egy szar törött vagy hegesztett sárvédőt előre mert ezek tutti elsikálják belül a mostanit.
elhiszem hogy meghuznál, csak 100-nál már nem biztos hogy meg tudok állni a korival a jégen, sőtt inkább nem..

igyis van 60-60-as temponál mikor kicsit beszitál a kori...meg rohadtul kel figyelni a motoros mellett el ,hogy nehogy belehuzzon valami szarabb jeges részbe, vagy hobuckába..

de én szivesen meghuzlak téged Viktor 120-al a jégen, ha állva maradsz megkapod a tulélő chupaszkabrasz cimet....
most lám olyan fhórumot alapíthatnánk..az egyedül hajtók fhórumlya.
a nagy számok...mi..
a számok...szép dolgok...de rosszak si azok rontják el az életet ill okoznak boldogságot.
plha azt nézzük hányszor voltam nyaralni és a mellé rendelt szám közelít a nullához akkor az ...szar.de ha a egy azt nézzük hányszor karamboloztam az elmúlt pár évben és az is közelít a nullához..az lyaú
ha azt nézzük hányszor voltam indén motorozni..nyáron.. az a 4 alkalom az szar..de ha azt számolom hogy mindég 3 napra mentünk és egy 1800as hegyre akkor az ...lyaú

de pl ha összeadnám tegnap hányszor vátottam a bergel..felfelé
majd megszámolnám ugyan ezt lefeléváltáskor is.
akkor kiderülne hogy a két szám hányadosa pontossan! 1 akkor tudom hogy a váltót üresbe hagytam az utolsó kör végén...tehát nem kell behúzni a qúplungot hogy feltoljam a motort a rámpán.
de ha nem pontossan egy, hanem csak majdnem ..akkor biz a berg sebességben van és kell a kúplung a toláshoz
ennyi a matek . . . . .
hát ilyen szép ez a matek...a pénzügyi részét direkt nem akartam irni
pl ha a kiadás nagyobb mint a bevétell... meg ilyesmi.
a nagy szamok torvenye miatt lehet igazad van,de egyedul jarok motorozni
akkor te hajtol a esztergomi halaskáscsokis tíímmel is vagy csak horgászol.

zozi.
ha indultok gyertek felém... akkor én is csatlakozom a bandához
mer itt megent egyedül megyek
seggemi egyezmény?
hát az nincs de egyhatár van...kettő helyett baszakodás=nulla
határátkelés hazafelé...ránk néz tiszta mocsok az összes verda meg a pofánkról leríly a fáradtság...még kis sem nyujtom a flekokat már látja és int is
persze srbia...az ott azért nem ilyen..arra nem is lyárunk.
ott akkó vannak sokan a városba...vagy két milkólyan abból lehet sok motoros haver..mert itt seggeden van 10kétszázezer főből akkor 2millióból...hú az állat az vagy 100 motoros haver.
bpest xv ker
csak azert kerdeztem,m azt tudom ,h nincsenek schengeni egyezmenyben,es baszakodas lehet a hataron
milyért te hol lakol...utca házszám emelet...nem kell.
ez már több mint titkos..140-180ig
amúgy a január egy az ..nem biztos...
meg a 2007sem
de én úgy emlékszem egy tsomó dátumra..pl mikor születtem...meg ilyesmi.
Szegedtol kb hany km t szoktatok menni?
bakkk-ler
te nem valami képviselő vagy...mer olyan okos vagy
2007 január 1 óta-ha a dátumot kérdeznék...a válsztóid
szalajtósék tegnap...bizti kimentek..
ma is mentem voltna de olyanokkal nehéz egyeztetni aki 20km re lakik és elfelejti felvenni...persze nem szalajtós mert ő nem olyan ma lesz vagy 10 fok összesen(jobbról öt balról öt.
de már lábam olyan állapotban van hogy simán kilépek hajtani befejezni a tegnapit.
Akko jau,persze,h nem labon vinnem.

azt hiszem romania eu tag nem?
mivan?
ezt meg sem hallottam.
a rendszám... a határon futón ill a kocsiban vannak a gépek.
csak egy adásvételi papír kell amit előtte 3száz méterrel irtunk a múltkor az új motorrol.
itt pl meglát a hőr és már csak kérdi motorozni..értelmes tekintettel bólintok..és már megyünk is be sem néz hogy 1.2.3vagy hánymotort viszek
de a papír az kell mert pl nagylakon már visszforditottak ez miatt mert a b..balfasz havernak nem volt..
irtunk egyet majd 10km rel arrébb átléptük a határt.
nálunk már most 0 fok fölött van.
látótávolság...szemtől függően( blindeknek=0)én pl belátok egészen...csak hogy ne hazudjak(nagyot )...belátok a hüttőbe,de ha megfordulok akkor kilátik az ablakon egészen szegedig(az 10km...pontossan 9,2km)
mennyien mindenki...motorozni.. a horgászállapotúak ...horgászni
kutyatartók meg vigyék el a kutát shétálni.
na mentünk
Jo reggelt!

Viktor,ha mesz rom ba ,akkor a rendszam nelkuli motorhoz mit szolnak a hataron?gondolom nehez ugy
hát a gyerekem is csak három/4 hét alvó..
tudja hogy dolog van.
zozi.
ha nálatok a NAgy esztergomi csavargyárban fingjuk sincs mi az a 8.8as kapupánt csavar... akkor
szolj nekem vagy bálintgasgasnak és majd mi küldünk itt például seggeden még a sarki füszeres is...ilyet árul szeptembertől...rer tudja hogy ennek van most szezonlya...lvagy szezonnnya... vagy szezondja(csak ha bazi is olvasná...tudom tudom az enyémet már nem ...de hádtha
kellyen fel mindenki, oszt mennyen a dógára
csika ez egy 1988 cr 250. csak a hagyományos teló meg a piros színből...gondoltam