Mennek motorozni Romániába és 6 órás az oda út
Na jó, sajna van aki ilyenkor kel, nem is kevesen... Pl. 2 óra út a melóhely, s mondjuk 6 kor már ott kell lennie...
ja de lyaú is az...csak tesztnapon nyomtam egy 2009es ill 2010sx-f 450nel...ja de éli az a pályát.
romcsiba több telyát föznék le vele egy menet alatt mint eddig az összes motorommal együtt.
amugy a Kriszta aki a képen van , ők is nagy szánhuzosok...
én kutyáimal az a baj, nagyon hűlyén néznének ha befognám őket a hámba huzni... kb igy.. , ha meglátnának egy macsekot akkor meg szétszaladna a ménes...
Hát az fasza.
én a kutyát nem annyira szeretném inkább a disznót meg a marhát.
szóval aki szereti a kutyát rossz ember nem lehet,mi?
akkor sok kínalyi rossz ember nincs .mert ők ott oszt nagyon nagyon szeretik a kutyát.
miért olyan pikáns a kinalyi csirke..a válasz...tessék:
kinai gyorsbüfé ,...co
-lyonapot mit adhatok?
-hát nem is tudom....
-tessék ez marha...ez csirke....ez meg kuta
ember elszörnyülködik
-de hát nálunk... nem lehet kutya...
-nem? ákkor ez is csirke
elvoltam...ktm-et szereltem.....sx-f 450...blokkgenerál..összerakás fázis....már majdnem kész...ez nem rossz mert alvás közbe is megy... de a hányás is
Na jó, sajna van aki ilyenkor kel, nem is kevesen... Pl. 2 óra út a melóhely, s mondjuk 6 kor már ott kell lennie...
Férfi, nő? Családja, gyerekek?
sajnálom..
romcsiba több telyát föznék le vele egy menet alatt mint eddig az összes motorommal együtt.
én kutyáimal az a baj, nagyon hűlyén néznének ha befognám őket a hámba huzni... kb igy..
ma hideg volt a robogon, persze hogy ki kellett probálnom...
én a kutyát nem annyira szeretném inkább a disznót meg a marhát.
szóval aki szereti a kutyát rossz ember nem lehet,mi?
akkor sok kínalyi rossz ember nincs .mert ők ott oszt nagyon nagyon szeretik a kutyát.
miért olyan pikáns a kinalyi csirke..a válasz...tessék:
kinai gyorsbüfé ,...co
-lyonapot mit adhatok?
-hát nem is tudom....
-tessék ez marha...ez csirke....ez meg kuta
ember elszörnyülködik
-de hát nálunk... nem lehet kutya...
-nem? ákkor ez is csirke
most mondjuk nekünk kertaljai koktél van de az is aranyos ......azt se adnám semmi pénzért oda....
Nekem fos,reggel fél 5-kor keltem,és szarrá fagytam ma.
szar hétfő?vagy nincs jelentősége milyen nap van?