Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ha az MZ-t nem számoljuk, akkor egy KLX250 volt az első "endúró", fél év alatt "ugrattam" vele akkorát hogy összekoppant a telő
Így eladtam és vettem egy 360SX 2T-t
Nekem aztmondták hogy 125-öst ne vegyek azt hamar kinövöm.Motorozni így is úgy is meg kellett tanulnom ha már az idegbeteg bátyám nem tudott megtanítani a simsonnal ezért leszartam mindenki véleményét és megvettem a 250-es CRM-et.Teljesen jó tanulómotor amúgy 40lóra le van fojtva még annyira se ideges mint az RMX 250.Bánom is hogy nincs már.Szép emlékeim vannak róla,az első nagy esések vele születtek
Ja amúgy tényleg bíztató hogy a motor is tudja meg a ruhám is.Ezért mégha technikám a békasegge alatt van azért nekimegyek minden akadálynak mivel tudom hogy a motor tudja ezért bízok benne,néha sikerül is
Bátor húzás volt rögtön egy 250 Mindegy mennyit tudunk, a lényeg, hogy jól érezzük magunk az endúrózás alatt
Nekem azt mondta az eladó csávó, amikor bementem ahonnan a DT-t vettem, neki mind1 melyik motort viszem, de felejtsem el a többit, bőven elég lesz ez a DT kezdésnek. Elég is volt 1 évig

Többieknek életük első motorja?
itt is elboldogulnál simán......legalábbis a motorod az tudja ...vigasztaló továbbá az is, hogy a ruhád is tudja...
Sajnos nekem nem maradt fotóm az első motoromról de egy CRM 250-es volt.2002-ben vettem úgy hogy még motorozni se tudtam.Az első képen lehet hogy az én motorom van mert Szécsényre adtam el.Már vagy 7éve.Nagyon szerettem ezt a motort!Elötte csak robogóval mászkáltam.Ja igen számolom már 9éve van egyhuzamba enduróm de én nem fejlesztettem a tudásom tökéjre Mindegy az a lényeg hogy a környéken mindenhol fel tudok menni és még nem is az alföldön élek!Igaz nem is a pilisben!
Miket találtam Életem első vasa és átmenetei, feliratosan vettem, havason is használtam, aztán zöldben adtam el. Ez nem lett lezúzott karcos, de csak azért mert ki lett glettelve+újrafestve kapott ez is az élettől, de ezt még csak túrázásra használtam. Rajta tanultam meg elindulni, váltani, meg ilyen alap dolgok, 2007 tavaszán még megfordulni sem tudtam az úton a motorral. Amikor már betonon úgy ahogy ment és földúton gurultam vele, haver mondta menjek be a nagy durungos szántásba vele, estem olyat az első két göröngy után
Sziasztok!
Köszi a választ Zéé!Akkor ha lementek az ünnepek hívlak majd mobilén!
Mikre képes egy kis festék, külső felújítás meg pucolás

Ha ilyen állapotban van a motor, nekem nem lenne szívem kivinni összekarcolni/lezúzni
Indítsd be a GG-t, mindjárt nem lesz csend
Csend és hullaszag van
marhajo vicc volt, tudsz-e még hasonlot..?

mellesleg nem értem milyen vadászokrol beszélsz, meg részegek, meg video, de sebaj,

ha valaki érti Viktor 20%-át az tegye fel a kezét...
szeva rég látott Beer Gabi..
Megvagyok Zotyám. Köszi... A kislányom öregszik, én nem.
motor az van, motorozás az viszont nincs. Mert hogy mikor. Itt a kiscsaj, tüz-taxi-zenekar és kész..... de azért nem reménytelen a helyzet!
kurva anyját .....esik ez a tetvedék eső...mi a gecinek...
amúgy hihetetlen tegnap micsoda tavasz volt beszarás.......és a talaj is király volt...
ma miért nem lehet mégeccer ? mert elmennénk motorozni ?
dolog van sajna most amúgy se lehet .....ez vigasztal...
na itt a baj...az öszinteség ...
nem hoz barátokat..lásd zozi a haverodnak sem leszek a kedvence...
most szóltak rámmnem a src a hibás mer a motor is a övé volt...
hanem a tizen hat vadász haverja...a alkohol barátság.
válaszom nem a vadász itt a meg a embert..

munkaköri ártamolból kifolyólag az alkoholos befolyásoltság alatt elkövetett dolgokat nem kezeme + cselekedet körben...ill ne fogd a philyára..
van nekem is olyan haverom aki részegen úgy hazavezet mintha józan lett volna...senkit nem üt el mindenhol tök tiszán vezet...normális ember temó stílus..
de mikor ki kéne szállni kieski a volán mögül...

az a lényeg...
se józanon se részegen ne légy barom:-))
ha vezetsz legyen eszed
ill addig lyár a kos...só a kúrta amig el nem törik lábát...már a korsónak..mer után a úgy viszik....
na bálint ez lyaú vick volt.hahahah
Igen, ez ilyen sercegős, lehet a motorból jön a hang
Van egy nem fogadott hívásom tőled
Kiderült, nem tudlak visszahívni, míg nem töltök , ha fontos, csörögj rám újra.
Ma feladom, már be van csomagolva
Reggelt!
ez nem viccvót..bakker.
ez egy történet aminak a végén az jön ki...mindég!
ismétlem ...
mindégh!
a remény hal meg utoljára.
ma olyan igazi bringás idő van.
már egy hónapja is hogy bringáztam rendessen...ma ennek a napja lesz..meg elintézek egykét dolgot...ja de szép idő van

zozi
ez faja videó ide is rakd fel..had röhöhgjön mindenki...
hogy lehet valaki ekkora faalsóvégtag...mondhatók iggazi gyökér...kölcsönmotor..szinte biztos..meg is érdemli. sisak nálkül...
ha kicsit is hamarabb bénázik be akkor a műkövön esik hanydt. akkor a fejnek anniy a buta haverja akoi odaadta a motor az hivhatja a mentőt azik meg ..majda halott rémet...azok a rendőrt... a rendőr meg a sok okos kérdésével....

na ezért nem ajángatom ill nem adom oda a verdáimat senkinek aki nem az pro kategóriás..-.mert nem akarok igy járni vele...,1999ben egy okostóbinak odaadtam a 360sxet... kb 100m ig jutott vele azt egy ugratóra csak rájament...majdnem meghalt...na nem az esés miatt...
hanem mikor odamentem a fekvő emberről elszedni a motort... kishijján halálra rúgtam.
mer kedves vagyok a hülyékkel