Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezeket szívesen megszimeringeznéd mi?
Mikor szétment a térdem a doki azt mondta,jobban jártam volna ha eltörik.Akkor nem igen hittem neki,de mostmár sejtem hogy nem mondott hülyeséget!
estét pálinkásat
Ez pedig az, amikor a mestert oktatják...

http://youtu.be/JbnIO8Z5z8o
drága, a legnagyobb szeretettel mondom ezek a folyamatok németországban is érinteni fognak.... sajnos..

merthogy a háboru ami a háttérben folyik arctalanul, az több frontos...

amcsiknak nyilván nem tetszik a német 4. birodalmi törekvések és megprobálják még most félbe törni mint egy pálcát.....
ilyen csont-porc leválásom nekem is van a könyökömben, és csak olyankor jön ki ha kocsmában a pultra könyökölök... ezért nem járok kocsmába amugy, tudom nem nagy tragédia...
én mááá nem akarok semmit mgérteni már elegem van az egész politikából
egy kis politika, hogy megértsetek sok gazdasági folyamatot....

és ezt a maistream médiában sose fogják elmondani.

a jövő nem rozsás, a kárpát medencében meg pláne nem..

http://www.echotv.hu/videotar....
az ám,minden sinen van
Tsókolom Láttam költöznek Ha minden oké akkor
Jaja,törésem már szinte mindenhol volt,szalagszakadásom sosem.Kisujjamban letört csontdarabka viszont bent maradt,na az néha mikor pont nem kéne nyomkodja aaaa mik is vannak ott?Idegeket?Na, az néha eleinte 1-2 évig beszarásvolt,de már bekophatott,max ha beütöm vagy időváltozáskor fájdogál,de akkor úgy mintha akkor vágták volna le.Lehet ki kéne szedetni,de sok a treló,így pihiztetem Mostanában viszont nincsenek izületi problémáim mint tavaly,na akkor jajjgattam rendesen néha Evvan,öregszünk
vagy
ahh idő kell még neki...bár ha nem lenne ilyen visszasérülés akkor még használ is a motorozás mert hamarabb gyogyulni, faszán ráerősit...
jahh tudom... bassza meg inkább 5 törés mint 1 szallag szakadás..

mondjuk erröl most eszembe jutott anno amikor ott feküdtem egyedül egy fal tetején gerinc törötten akkor sem volt őszinte a mosolyom...
megprobáltam felállni, felejtős, simán rosszul lettem,.
Ejj ejj,gyorsan kell menni azt nem tudol eldőlni
Hm Tényleg adnak kaját?Meg..... Milyen hely az?
akár még az is lehet hogy igazad van.. de ez tényleg kettötökre tartozik...a részletek meg nem ránk tartoznak....

mellesleg a fagyi visszafelé is igaz.... vagyis amiket rolad irt anno az sem ránk tartozik, szerintem senki nem foglalkozott vele akkor sem mivel semmi közünk hozzá...
A baj sosem nagy tempónál jön!
Én kb öttel mentem mikor szétszakadtba lábam!
Sajnálom hogy meg zavartam a fórumot!Más oldalon nehéz mert gusztustalan levéllel meg keres de a választ meg várni nincs bátorsága mert mindjárt le tilt!Talán egyszer ember módjára tud élni!Igen nem itt kéne rendezni és gusztustalan dolgot írni rólam mert ugye nem tudtam eddig meg védeni magam!Rajtam poénkodni olyan embereknek akik nem ismernek!Pl egyik ki írása menj Mátyásdombra kapsz kaját meg le szopnak!Na ez túl lőtt mindenen!Amennyibe nem hagyja abba feljelentem!
több mint 2 honap kihagyás már kezd az agyamra menni...

amugy a hibát ott követtem el hogy fel kellet volna raknom a kisszöges első gumit, azzal sose csuszik el az eleje az avar alatt lévő vizes fákon...

amugy az a para hogy ilyen kis blőd esés, fika temponál, amiböl amugy felpattansz és már mész is tovább, csakhogy ez a kurva térdszelleg kap egy kis rántást vagy ütést oldalra, és máris nem őszinte a mosolyom...

és két térdgép volt rajtam..
Jimmi Murphy..