...mi lett veled?
Nem is szándékozok
Egy biztos, piros és tekeri, de nem bicigli, mert ha jól megtekerte, akkor megy magától
és rájöttem a motorozás ott kezdődik ahol az aszfalt véget ér...jeeehhhh...
fater (nagy motoros volt) vette magának de ő egy kör kivételével sose ment vele...11-12 voltam.....de előtte mentem már haverok rigáival verhovinával kómárokkal meg pár szeméttel...babetta stb...próbakörök..látták ,hogy" tudok" vele menni aztán hagyták..érdekes volt inkább tiltották mint erőltették...élveztem/ tük haverokkal, hogy kiloptuk meg ilyenek ...közbe fater tudta szerintem mi folyik...elmentem vele eccer iskolába is ...de az picsa volt ahol buktunk a tánciskola oda minden vasárnap azzal jelntünk meg mert fater pont abban az időben nem volt a műhelynél .....na utána már vasiba közeli hegytetőre mentünk mindíg....egyre jobban ment ...
aztán kb.1980 ban építették vasiba az új utat egomiak tudják..ott sokat mentünk tanultunk és elkezdődtek az első rendőrsztorik is....
különböző eredménnyel...
....volt vagy 1977-78 ....azóta tart...
akkor lett 82 ben a kismocijogsim...aztán otp re vettem egy 250 es etz -t 1984 febr.3án...részletre ..akkor jött ki az etz nemrég..városba első etz -k egyike.és teccet nagyon..akkor nagymotorjogsi is lett...ennek talán örült anyám...
az jobba nnyeklett nyaklott mint a wp 43as az sx 520as alattpedig az egyik 99kió volt a másik meg 107likó..üresen.
pl a 380sx pont nem olyan volt mint a 360sx pedig a 360de jóvolt...a 380meg egy elnyúlás...
azért a 360as blokkja is szétrepül a hajtókarszakadáskor fél éves korába... mer az occó kéttélymi?