Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

360 sx azt szerettem..az volt a ...1.2.3.4. dik kedvenc gépem.. a legjobb kéttély amit valaha gyéártottak csak buita béna csavarodó negát ups 50es marzoccsi magnum szuytival..
az jobba nnyeklett nyaklott mint a wp 43as az sx 520as alattpedig az egyik 99kió volt a másik meg 107likó..üresen.
pl a 380sx pont nem olyan volt mint a 360sx pedig a 360de jóvolt...a 380meg egy elnyúlás...
azért a 360as blokkja is szétrepül a hajtókarszakadáskor fél éves korába... mer az occó kéttélymi?
hály szali...kissé csalódtam benned...mer egyedül is ki lehet menni...ha nagyon kell
sőt én csak egyedülszoktam lenni mikor nagyon kell...jó mondjuk oda elég a cevaszoftiszos budipapír is...de ha nagyon nagyon kell akkor jó a sima rötyipapír is

egész májustól novemberig azt szajkóztad milyen fasza a horgászás...most meg ...mi lett veled?
it a csütörtök esetleg a szerda... a talaj ideális... nem lesz por!
ki is mék veled...sőt talán még ullehet lesz egy kis sár is..ami ugye bár az a barátunk...ezt a kiba esőt vártuk ...hát most itt van örüljunk neki...
holnap kész lesz a gép egyrésze...tesztelés délben aztán gó...csütörtök reggel 2 délben 7 fok kicsi esöke...1mm ert mutat ami lehet nem is lát minket...

de megértelek ha neincs kedved.. egész évben megértettelek...
pl én sem szeretek futkározni a thávfutókkal a cégnél nem is megyek velük nem is haragudnak rám..
szóval mondom én sem haragszom rád..de a hvan kedved... mehetünk és akkor nem kell itt nyüsszögni...hogy edgyjcer az életeb volt kedved.... de mindenki milyen cshíra szar....
pedig neked ...egyszer egy évben...is összejön a kedv... meg az idő...meg a decemberben is van...meg az a évben az utolsó...meg a harmadik is egyben?
csütörtök?

kiváncsi fáncsin várom mivel ugat le szalajtós...mer mindjá ugat az hót ziccher.
szamárlétra az volt bőven, ....
horgászos szalajtos, aki fut a csajok után, vagy forditva...
De lásd ennek a jó oldalát: még van pár évünk hogy fejlődjünk... és úgy menjünk mint az ÖregUrak
Jó olvasni a sorokat de látom a szamárlétra megvolt nálatok rendesen.Régi szoci időkben azért nem volt olyan sokféle motor amiből válogatni lehetett,főleg nem volt még annyi nagyköbcentis gép.Mai korosztály el van kényesztetve a megannyi féle fajta motorral!De a lényeg változatlan.Valamennyien a terepmotorozás rabjai lettünk.Ki így ki úgy tért le az aszfaltról,vagy fel se ment rá mint én Nem is szándékozok
azé lettem horgász mert megint eltelt egy jó idős hétvége anélkül hogy bárki kijött volna veretni egyet. pedig istenemre most körbetelefonáltam az összes verebet.még a legutolsó is megfordult a fejemben ami megfordulhat... majdnem kimentem románba egyedül. de aztán mégsem :))) így végül kimentem menyhalazni. reményhalazni ha igy jobban tetszik:)
hát de még amikor én már meghalok persze bálint után ...te akkor is mehecc még....
Az se most lehetett akkor
Bár errefelé egy nőcit mintha láttam volna üzemképes ilyennel szaladgálni. Egy biztos, piros és tekeri, de nem bicigli, mert ha jól megtekerte, akkor megy magától
"a motorozás ott kezdődik ahol az aszfalt véget ér."
Köszi, hogy megosztottad, igazi történelmed van már
Még tervben sem voltam, amikor már motoron ültél
de életem úgymond "első" motorjának ezt fogom tartani ... ill. ez nem az a képen de full ilyen vót.....

akkor lettem szerelő(fejben)én csináltam...félig... mert sikerült a bemelegedő gyújtótekercsét megoldani külsőtrafósra..még szülői segédlettel...
szép, elfogadnám..
amugymeg már öreg vagy csak jol tartod magadat...
na ilyennel búgta ki az életemet papa....

annyi külömbséggel hogy neki 3 évvel újabb volt és kormányburkolat volt a fejidomból kiindulva ....meg félkerek kilométeróra....
de állapotba majdnem ilyen volt esküszöm...
nekem is volt anno jo sok DT, meg XT,-XR,-XL bálnák azokkal kezdtem el terepezni... merthogy én elötte csunya sportmotoros fiu voltam, a "jobbik" fajtábol...

csak aztán megvilágosodtam.. és rájöttem a motorozás ott kezdődik ahol az aszfalt véget ér...jeeehhhh...
szerintem 15 inkább. és még vagy másik 15-öt össze lehetne rakni...
nekem pedálos piros Komár...
fele motoromat kihagytam ..hátha olvassa a csajom...
jézusom mekkora novella..
úgy kezdődött.....eccer egy messzi messzi galaxisban...papám mindíg vitt motorral cz175 csepptankos 1969 ben vitt először 3 éves lehettem van fotó..majd keresem...na itt dőlt el a szerelem meg A SORSOM IS.. ..meg az utcai motorversenyek (akkor még háztömbkörülik voltak) meg népliget ...vittek öregek crossversenyre is már ugyanekkor...szóval bebolondítottak...itthon műhely abban nőttünk fel a satupad alatt úgyhogy az olaj se idegen....

aztán első motor danuvia125 fater (nagy motoros volt) vette magának de ő egy kör kivételével sose ment vele...11-12 voltam.....de előtte mentem már haverok rigáival verhovinával kómárokkal meg pár szeméttel...babetta stb...próbakörök..látták ,hogy" tudok" vele menni aztán hagyták..érdekes volt inkább tiltották mint erőltették...élveztem/ tük haverokkal, hogy kiloptuk meg ilyenek ...közbe fater tudta szerintem mi folyik...elmentem vele eccer iskolába is ...de az picsa volt ahol buktunk a tánciskola oda minden vasárnap azzal jelntünk meg mert fater pont abban az időben nem volt a műhelynél .....na utána már vasiba közeli hegytetőre mentünk mindíg....egyre jobban ment ... aztán kb.1980 ban építették vasiba az új utat egomiak tudják..ott sokat mentünk tanultunk és elkezdődtek az első rendőrsztorik is.... különböző eredménnyel...

anyám aki nem örült de nem szólt ellene ..csak mondta ..sőt hála Isten mai napig látja és mondja mikor megyek...(45 évesen egykeréken ide oda ) mondja is hogy hülye vagyok
faterék motoroztak és mikor mennyasszonya volt mutti akkor volt egy nagy balesete és úgy volt meghal ..6 hét kóma meg újból tanították járni beszélni apámat ....(ezért nem ill. nem kellett volna túlzottan örülnie anyámnak mikor egyetlen fia motorozik.. )

szóval első motor danuvia125 össztelós....riga ..kómár...babetta...mustangjaffa....simsonok mz -k....mz ből crossmotorszögelés kisebb nagyobb sikerrel...itt már eldőlt szerelni is fogok nem csak menni ...azóta a szerelem a motorokkal ....volt vagy 1977-78 ....azóta tart...
aztán sulis voltam közép...és jöttek a simsonok kék meg utána pár nagyszinyó...persze cm50.... akkor lett 82 ben a kismocijogsim...aztán otp re vettem egy 250 es etz -t 1984 febr.3án...részletre ..akkor jött ki az etz nemrég..városba első etz -k egyike.és teccet nagyon..akkor nagymotorjogsi is lett...ennek talán örült anyám...
sok évig utcaii motorozás mz kkel ..és jöttek nyugati motorok..de még szarok.....meg még nem is enyém de hajszoltuk őket...

és valahogy az egyik héten enduró mz egyik héten gyorsasági mz be beleuntam és első igazi terepmotorom egy cr250 es honda volt...ez 1993 -4 re tehető...aKKORKEZDŐDÖTT AZ ENDURÓZÁS KOMOLYABBAN....
és azóta cserélgettem pár tereplovat ....nem keveset..közbe párhuzamosan mz...meg aztán vettem utcára is nyugati motorokat ...ill. keletieket..japppánt...aztán rájöttünk mivel lehet endurózni rendesen és hogy a motor már ne legyen akadály így lett narancs....
persze utcai robogó meg ilyesmik mindíg vannak...sose volt egy motorom ...inkább kettő vagy 15 ....de inkább 15
na kb így lett az életem...szeretnék még menni pár kört ..remélem mindíg lesz valami motor a valagam alatt majd öreg fejemre is....