Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyenlőre jó idő van most itt....
reggelt
amúgy mocskos érdekes dolog történt...
reggelre...pik pakk...meggyógyultam...
persze nem úgy mer a torkom az még faáály,de a 3 takarot már nem kérte a testem éjfél felé.... délben két lázcsillapító után..full szarullétek közepedte ...37,5 fok voltam de tudtam ez setére szarabb lesz...gyógyszer után 1 órával kezdett mindég kicsit javulni akkor tudtam...fát behordani a kazánhoz meg a fekvésből megmozdulni...mer amúgy meg fájt mindenem.... estére ez felment 38,5re..a sok lázcsillivilli ellenére.
de már két szeltk üres...szalámis kenyeret beküldtem arcba ..és a gyomrom akkor már nem szarakodott.de fekve volt csak jó...de akkor legalább már jó volt és nem az hogy akár hogy fekszem állok ülök az szar...szal este lefeküdtem és...tadáám:
reggelre minden fasz.
persze azért még ez szerintem nincs igy de most tünetmentessen jól vok.
a torkomra iszom az aszpirinos pezsgótablit..attól bajom nem lehet

zozi nálatok milyne a weather?
gondolom a por megszűnt. eső is elált...ideális motoros idő.
én meg mindjár mék ki áttanulmányozom a steel-t...hát a vasat
látod szalajtós
ha megbeszélted volna velük és mindenki rályaért volna...a mai nap akkor sem mentetek volna sehova mikor kiér a ház kapuján és rályaesik az eső a nagy eltökéltséget szétmossa az a pár csepp....max a plaázáááába schörözni.
mer esik legalább is itt esik..hmv hel lehet nem...és amúgy a zarándba sem!de ezt ők itt 3 időjárás zónával odébb megállapítják és kész.
gyakorlatilag a kispolákos rész... ott két hullajelölt ül a kocsi tetején..szerencsés hullajelölteek.
ha a pöcs a fának zug neki 40km /h val ..mondjuk buksival..akkor az fhájt volna a haverjainak ..meg az annyának...neki már nem.
persze lehet bohóckodni...hogy a rákba ne...én pl jót szórakoztam rajtuk.
szasz szomszéd
joccakát mindenkinek kivétel mátyásbombiszutyoknak
szép volt
Az enyém kicsit hosszabb és nagyobb a feje... van még kérdés?
Nálunk se házavató,se házelhagyó,aztán mégis szarul látok!
Asszem hétfőn elmegyek a szemészetre!
Csapd le álmába!
én jól látok,bár ma ünneplés volt,jöttek a haverok is
van házavató buli,hát ez "házelhagyó-buli" volt ma
nem mert egyet visszaüt én ott halok meg

Te is homályosan látod a monitort meg a billentyűzetet?

Te is verd meg az uradat!
bontsunk

nem tudom meddig leszek,elvileg netem még vasárnap lesz,az újat jövő hét vége felé kapom...úgyhogy ne kombináljatok ha nem leszek,még nem hagylak itt benneteket
Aztán mibe van ez,mer hogy nem forintba az hétszencség!
Bazzeg nem is dreher hanem gösser! Sztakúúvaeget!
Nálunk már ennyi a brengzin Néztem nagyot,de tényleg ennyi
Én már úgy is tettem! Eddig amstelt ittam,most meg drehert bontottam.

Lehet hogy halucinálok,de kezd az asszony furán nézni!
Mondtam neki,ha holnap +5 fok fölött lesz,és nem tudok menni motorozni,akkor meneküljön! Erre azt mondta,akkor te meg csomagoljál!

Szerintem kipicsázom!
Tiétek is ilyen gyönyörű?
kiválo ötlet tegyünk ugy te milyet én olasz PERONI nyomatok sajna elfogyott Dreher antal pistám
Akkó bontsunk meg egy sört!