Mai utolsó, Zorró le http://www.youtube.com/watch?v...
Ezt még soha életemben nem csináltam, de ha jól kapisgálom:
Első féket behúz, fordulással ellentétes oldalra kitámaszt, motor bedönt a támasztó láb irányába, másik láb a lábtartón, egy kicsi megrúgni a hátsó teleszkópot, a felrugózás hatására a motor segge megemelkedik és "csípővel" fordítani a motor hátulját. Bár ha be van döntve a motor, szerintem szinte magától fordul a segge a jó irányba, nem kell vele erőlködni. Ismét várom a "fordítás" korrekciót szakértőktől, mert ezt csak elméletből írom, amit kikövetkeztettem a videóból Ha jobban megnézem a Mester nem nagyon rugóztatja a hátulját, hanem az elejét löki előre. A fordítás után a súlypont áthelyezés itt is fontos, hogy ne legyen beborulás.
Szia!Te ismersz mert neked már írtam!Nem regisztráltam volna magam de az október 8-kai 23:41-kor írt bejegyzés kicsit durva!Túl ment a határon!Nem lógok ezen az oldalon de ha bántanak azt nem szeretem!El is köszönök Szia
Szép napot!Meg kérlek hogy a mocskolódásodat fejezd be!Rendezd a TARTOZÁSOD AZ ADÓSAIDNAK postai úton!Amennyibe nem hagyod abba a mocskolódást fel jelentelek!Milyen ember vagy fel hívod a kisebbik lányod és közlöd vele hogy meg ölöd az anyát!Büszke lehetsz magadra!Itt nem ismernek személyesen és azt hiszik hogy egy becsületes ember vagy!A barátaid is csak azért tartják veled a kapcsolatot hogy meg add a pénzüket!Amíg élsz nem tudod rendezni az adósságod!Te aggódsz az Esztergomi gyerekek miatt mikor a saját gyereked után nem fizetsz!Talán becsületesen kellene élni de te erre sosem leszel képes!Hát gondold meg nagyon hogy mit írsz ki!
Ígértem Ronis féle DVD-ről jeleneteket. Itt az első, több nem tudom lesz-e mert kissé időigényes a dolog. Jövő héten elküldök Ricsinek egy másolatot, ha jól értettem van neki gyors net, fel tudja tölteni torrentre
Zorró fel: http://www.youtube.com/watch?v...
Azt nem tudom mit dumál, de részemről valami ilyesmit zagyválnék hozzá. Ha valahol hülyeség van, korrigáljátok a szinkron szöveget esetleg egészítsétek ki
Ezt a technikát például akkor használhatjuk, amikor oldalazva megyünk felfelé egy dombon és elérkezünk egy ponthoz, ahol vissza kell fordítani a motort és a másik irányba kell tovább haladni.
Amikor megérkezünk a fordulóponthoz a lábunkkal támasztani kell, be kell húzni az első féket.
A motort az ellenkező oldali lábtartó taposásával és felső testünk segítségével tudjuk fordítani.
Az elejének megemelése az előre berugóztatott első teleszkóp a súlypont áthelyezés és gáz, kuplung összehangolásával történik.
Figyelni kell arra, hogy a kormányt mikor merre tekerjük, felemelésnél a fordulási irányba, a motor elejének leejtésénél pedig az ellenkező irányba.
A kuplungot folyamatosan csúsztatni kell, hogy a motor ne tudjon visszagurulni.
Amikor a motor átfordul, a súlypontot át kell helyezni a motor másik oldalára, különben oldalra beborulunk.
Átfordítás után le lehet taposni a hátsó féket, nem szükséges tovább a kuplungot csúsztatni, ha ebbe az irányba(jobbra) fordulunk, majd lehet tovább menni.
Ellenkező irányba való fordulásnál a kuplung csúsztatások helyett lehet taposni a hátsó féket, hogy a motor ne guruljon vissza.
Nagyobb dombok esetében ezt a fordítást célszerű egy lépésben megcsinálni és fordítás közben a súlypontot átlökni a motor másik oldalára, hogy ne boruljunk oldalra a dombon.
aki szervezi a versenyt az paul grecu alias grizzly....pictoru rendes neve pedig paul cristian harpa, igen ő jelöli a pályát de a versenyt grizzly szervezi...zarandol én Székelyudvarhelyen lakok,gyergyotol 50 kmre
Na ezaz hogy mit vennék helayette?Nyáron még más terveim voltak hogy ha ezt eladom veszek egy olcsóbb 2T-t de rájöttem hogy amit megtakarítok pénz annak hamar a picsájára vernék szóval inkább el se adom a motort.1éves kora óta nálam van és akkor még karc is alig volt rajta.Szóval meg van kimélve a rohadék rendesen
erdő széle az cigi lenne a bokrokon a víz eláztatja a kabátujjat de kopárabb vidéken vagy erdő mélyén remekül lehet veretni .....szerintem...
itt is picit párás ....de látni hogy fent süt a nap...és már 7 fok..
ez tök bizalomgerjesztő...úgyhogy elő is vettem rucijaimat ..és elkezdek öltözködni lassan....
azért persze sikerült egy blőd eldölésnél kicsit vissza sérülni...
http://www.youtube.com/watch?v...
Ezt még soha életemben nem csináltam, de ha jól kapisgálom:
Első féket behúz, fordulással ellentétes oldalra kitámaszt, motor bedönt a támasztó láb irányába, másik láb a lábtartón, egy kicsi megrúgni a hátsó teleszkópot, a felrugózás hatására a motor segge megemelkedik és "csípővel" fordítani a motor hátulját.
Zorró fel:
http://www.youtube.com/watch?v...
Azt nem tudom mit dumál, de részemről valami ilyesmit zagyválnék hozzá.
Ezt a technikát például akkor használhatjuk, amikor oldalazva megyünk felfelé egy dombon és elérkezünk egy ponthoz, ahol vissza kell fordítani a motort és a másik irányba kell tovább haladni.
Amikor megérkezünk a fordulóponthoz a lábunkkal támasztani kell, be kell húzni az első féket.
A motort az ellenkező oldali lábtartó taposásával és felső testünk segítségével tudjuk fordítani.
Az elejének megemelése az előre berugóztatott első teleszkóp a súlypont áthelyezés és gáz, kuplung összehangolásával történik.
Figyelni kell arra, hogy a kormányt mikor merre tekerjük, felemelésnél a fordulási irányba, a motor elejének leejtésénél pedig az ellenkező irányba.
A kuplungot folyamatosan csúsztatni kell, hogy a motor ne tudjon visszagurulni.
Amikor a motor átfordul, a súlypontot át kell helyezni a motor másik oldalára, különben oldalra beborulunk.
Átfordítás után le lehet taposni a hátsó féket, nem szükséges tovább a kuplungot csúsztatni, ha ebbe az irányba(jobbra) fordulunk, majd lehet tovább menni.
Ellenkező irányba való fordulásnál a kuplung csúsztatások helyett lehet taposni a hátsó féket, hogy a motor ne guruljon vissza.
Nagyobb dombok esetében ezt a fordítást célszerű egy lépésben megcsinálni és fordítás közben a súlypontot átlökni a motor másik oldalára, hogy ne boruljunk oldalra a dombon.
én meg veszek egy cr-f et vagy egy yamahát yzf et endurózni ...
na ez a vicc
lehet veszek egy szép 525-öt...
perssze csak vicceltem,...
itt is picit párás ....de látni hogy fent süt a nap...és már 7 fok..
ez tök bizalomgerjesztő...úgyhogy elő is vettem rucijaimat ..és elkezdek öltözködni lassan....
mondjuk leszarom.
vigyázz magadra nagyon főleg a térgyed kalácsára.....viszont ez ne menjen a sebesség rovására...