Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha nem esik a lé...
reggel kihajtok a bágerbe és ott akármi is lehet ....majd meglátjuk...napszemüveg nem kell..
akkó ott nincs por...hála égnek. mega setét felhőknek.
nekem betegen csak ez jut.
de olyan mint ha én is mennék...
pirongatás lazán.
http://youtu.be/r8gMmOlZhBY
holnap menjetek haj tani.
aki nem beteg az mind használja ki az utolsó napokat...
után a itt a szögesgumi ideje
meg a korcsolyáké.
most beszéltem a mi..kulással elindultak a a prémszarvasok a lapp fődről..

szali nyugodgyjá meg.. lesz még tavasz lesz még lágy kenyér.
mentek valamerre?
hey sziasztok
szewasztok ....

esik egész nap az eső.......holnap nem lesz por végre a kurva anyját
szép estét.
bele is betegedtél tél
az Piktoru . a rendes nevét nem tom. jól vereti. de annak a srácnak lófasz köze sincs ahoz, hogy ursus kiveszegette a nehezeb feljárókat. Piktoru jelöli ki álltalában a nyomvonalat.
dobjál már egy emilt
GRAT az új mtorhoz
mer ilyen vagyok..mi? bálintot is töbször megloptam ezért kell minden évben vissza menni hozzá motorozni. mer szereti ha meglopom...

nem szivesen megyek más vedájával...minek.
a csak a 2012 exc 450 sixdélyzi koltóst kértem el robitól egy 5 percre..mer mindenki elkérte..é s új volt és akkor én ha nem kérem el akkor az olyan hogy azér nem kérem el mert még ki sem praúbálom az új verdályát..szóval only azért hogy a lekét símogassam mikor azt mondom hú de jó géped van...akkor döbbentem rá hogy egy ilyen thelló az nem rossz.
ill a bergen löttyedt a teló... egyből csavartam is rajta egy kattanást...és új motorom lett..ahogy bálint is mondá
amúgy nem akkor lett új motorom hanem tegnap.
jaaaa,csak sajat felugyelettel....

hogy egyszer elmondhassa ment jo futomuvel
aztán sose látod többet viszont a két reigert.
majd kolcsonadom neked a reigert egy probara a bergbol
nem tom milyen az csak zozi mondta hogy tetszeni fog.. a gyárihoz képest..sokkal jobban
kb 20%ka hoosszabb az egyese.
enduro:2,4..
krossz meg 2,0
nekem ezzel ne mis volt baj annó sem de egy 10%alékkal muszály növelni az áttételt mert különben túl sokat kell qúplungolni...a szopó helyeken.
a feljárókban a hosszú egyes meg egyébként nem egy rossz dolog.
Nagyon bejon neked az a Hawwasi telo....majd probalj ki egy Reigert,v Solvat....
bálint igazad van azon a szinten nem számít.
a gizgas mindenhol mindenkor...
ha csak úgy brummog az ember akkor ez nem számít..ha szalajtós lenne a motoros oktatód...annyit variálnál a motorodon hogy már az lenne rályairva gikszer 1000 százas.
ha gy variáljam már ha lyaúl esik..amúgy meg egy új gépnél...mindent be kell variálni...mer új.
kivéve a hawasi féle telót
tudom tudom neked brutál bálint féle telód van és az elmegy ...bitumennel is a bakonyba
Erő nincs,merevség meg csak a derekamba!
Erő merevség mindenkinek ilyen szép napon.
HALI mindenkinek!
Kíváncsivá tettél
ezt sose fogja kinőni...

nekei ez a mániája hogy vagy a hűlye áttételeit variálja, vagy a gumi a gumi... ami tegnap még istenkirálycsászár volt az másnapra kutyaszar...

és kihagytam még a fobiáji ( fűűdejo szo ) közűl az egyet tekerek fel-le a teleszkopon és másik motort kapok kezdetüt...