jajj régen átküldték ezt a linket és két évig nem bírtam megnézni ...úgy idegesített pár pillanat és kinyomtam...mostanában párszor megnéztem mert idézgettünk belőle haverokkal ...és mostmár így beszélünk sokszor a haverokkal ...hmmm hogy mit mondjak magának....
Ha minden igaz nekem is megmarad a motor.Kár lenne eladni ilyen kevés üzemórával ilyen állapotban.Tegnapelőtt felhív egy majom hogy érdekelné a motor.Valahol fent maradt a hirdetés.Mondom most ment bele a 10ezredik km.Aztmondja az nagyon sok Mondom jolvan akkor vegyél egy 2006-ost kevesebb km-el!
szia...legszebbb....mondjuk nekem tetszett a 07 es factory nagyon ...már meg is volt rendelve de közbe vettünk egy sima 07 est ...az is szép volt nagyon csak hát az már egy vödör geci volt és akkor vettem gyorsba a hatosom még volt egy elérhető....úgyhogy akármi is lehet ez marad ha veszek újat akkor is, csak azóta nem volt még ebben a kategóriában meggyőző modell...majd most talán az új.......most azzal barátkozom...első blikkekre nem rossz ...gázreakció remek....lehet vele menni faszán ...még jó....de hosszútávon milyen azt még nem tudnám mondani....jó itt is kartergáz az újnál nagyobb ezer km után mint az enyémnél 19000 után...de ez 2008 -tól hányás a ktm nél az olajfogyasztás meg ilyen vicces blokkok....most az új igaz egy olajteres meg pár újítás ami az enyémen már bevált mert ez a köztes halvaszületett blokkot kirakták a kuka szélére hála Isten...bár ment az is meg megbízható...tehát csak úgymond ktm hez képest voltak szemetebbek...
na mindegy ez marad mindenképp....max nemsokára rádobok egy ezer eurot és megcsinálom rendesen und megint hasít évekig....
az a baj hogy még legalább meg bírnák előzni az újak akkor még gondolkodna az ember de kétmilkáért meg se előz...akkor meg ne egye az olajat nekem ....
kb erre számítottam..
eső elált ideálissan belocsolt phálya..
á...motorozni kéne.de van fontosabb is ..beállítani a új gépet a csatasorba.
kézvédő blokkvédő kell rálya termosztát...meg pár apróságh:-))
azthittem kamu ez a 11 fok....de lehet még belőle valami .....majd májusba
reggelt.. menjete motorozni, én is azt teszem..
ja és pénzt nem is adnának érte....hát még egy ok hogy maradjon..mert ennyiért meg mégjobban megy....
akkor lennél bajba ha adnának 8 9 kilót a gépért....ott lenne a cash a kezedben aztán mit vennél rajta ...
ami ilyen jó ...ilyen állapotban...ilyen megbízható..újkora óta atiéd....cserélték az olajat ..nincs rejtett hiba ...nem lopott...sorolhatnám...
elgondolkodtató....volt már haverom aki bánta az ilyen váltást...
persze nem kizárt az se hogy ismerőstől veszel egy jót..de kicsi az esély ...
hmmm mit mondjak magának..?....szerintem félnek tőle....
10 - 11 között báger ...aztán meglátjuk....
úgyhogy a tiéd is ott állt be a csatasorba
na mindegy ez marad mindenképp....max nemsokára rádobok egy ezer eurot és megcsinálom rendesen und megint hasít évekig....
az a baj hogy még legalább meg bírnák előzni az újak akkor még gondolkodna az ember de kétmilkáért meg se előz...akkor meg ne egye az olajat nekem ....
eső elált ideálissan belocsolt phálya..
á...motorozni kéne.de van fontosabb is ..beállítani a új gépet a csatasorba.
kézvédő blokkvédő kell rálya termosztát...meg pár apróságh:-))
Szép fotó Zoozee
annyi hogy a kipuffancs nem ilyne króm szinű hanme sorétebb...ennyi