mit csinálsz belőle még krosszmotorosabb crossmotort....ami paraszt alapból is ? hátha még brutálabb lesz? vagy csak állva akarod befűzni a cipődet innentől kezdve és nyújtassz még a karodon....
amúgy az 14:48 az 525exc gyári áttétele.....
jó mondjuk nálad más a váltó....
na ehhez kell az ötszámmal nagyobb sisak ......fel is robbannék ha felmennék véletlen egy ilyen helyen aztán mögöttem meg egy dévidnájt kivetetné a szakaszt .....el se mesélem mert felénk is voltak példák ilyenekre de itt se a kisnevek a nagy hisztik.....ja mert történetesen sajáttapasztalatból olyanok sírtak be itt a faluvégén azon a szakaszon ahol még mz -vel iskolába jártunk akiknek itt szopkodják a videóit a jutubon...
nem is hinnétek...
A Dalai Láma, mikor arról kérdezték, hogy mi az, ami leginkább meglepi az emberiséggel kapcsolatban, ezt válaszolta.: “ Az ember, mert feláldozza az egészségét, hogy pénzt keressen. Aztán feláldozza a pénzét, hogy visszaszerezze az egészségét. És mivel olyan izgatott a jövőjével kapcsolatban, hogy elfelejti élvezni a jelent; az erdemény az, hogy nem él sem a jelenben, sem a jövőben; úgy él, mintha sosem halna meg, és aztán úgy hal meg, hogy soha nem is élt igazán.
zozi szép az erdő nálatok..
olyan igaz nem baj ha kihagyom a hajtást...
a za érdekes minusz 10fokban is lehet menni meg +10ben is...de ez a 0 közeli ez valahogy hidegebb...mindennél...valszeg mert akkor a páralecspódás még hűti a dolgokat..
szibériában is elvannak -30fokokban eldanolásznak a gyerekek az udvaron... csak ne nyalja meg senki a szályszélét ...mer oda fagy.
ronis hol vannak a faja videlyók..mer egy pár napja nem erölködsz vele..csak nem motorkázol shutyiba?
szali.
hát hogy a rákba ne...csak most 14-48as áttétel van rajta és olyan hosszú mint a zsidesz bűnlajst...roma.amúgy rendben van a paripa...szép is . holnap durok egy 13 első lk kipróbálom vele..de valszeg 13-50es lesz az igazi...
az új gumival nem lesz gond a 18as kerék ugrik bele.
már tök jól vagyok...most jöttem a hányásból...hú de szar vol...alkohol nélkül hányni olyan mint nő nélkül szexelni....nehezen veszi rá magát az ember ...de a végén csak megkönnyebbül .
most is egy bundakabátba ülök a gép előtt 21fokban.nem 21fokban előredőlve...mer az a vécén volt.
hanem 21 celsius fokban a szobában.
igazándiból jött a théwélyszerelő és bekötötte az extrém sport csatornát...húzott a stúdióból egy fonalat a házba
csak közeb nekem ott kellett libegni -1 fokban se sapka se kabát se cipő.
utána, jó kis zsíros kaja elcsapta a gyomrom este még fíínom májas meg sajtos szendvics dupla-dulpa kolbásszal
mert megérdemlem...
csak mert a zsír szegény
meg is lett az eredménye.
Ebben az evben nem voltam devan...Am az szervezi a versenyt akirol egyszer itt beszelt zarandol...aki lc4-el virgonckodott
Most a roman bajnoksagban Kovacs Ervin Zsolt utan o megy a legjobban
zarándoki. nézd át a vasat holnap. tegyél rá kézvédőt ,szerintem vasárnap kimerészkedhetünk. hátha nem lesz nagy hideg. az eső még elmegy, ha nem egész nap esik. tudod az új gumi :)
jólesz biztos, csak ne olyan mint az idei dévai. hogy kiveszegetik menet közben a nehezebb feljárókat miközben épp felérsz rajta, akiket meg megelőztél rajta.... a fél mezőnyt 5 perc múlva hipphopp mind előtted terem :) grizli alias ursus az élen a variálásban :) ha extrém legyen extrém . ne veszegessnek ki menet közben mert pár majom behisztizik rajta.
amúgy az 14:48 az 525exc gyári áttétele.....
jó mondjuk nálad más a váltó....
nem is hinnétek...
csak nem a mániánban?
nem dzsípilyesz kordinátákra gondolok hanem hogy a biharba gyergyón...vagy hol...sibiuba?
olyan igaz nem baj ha kihagyom a hajtást...
a za érdekes minusz 10fokban is lehet menni meg +10ben is...de ez a 0 közeli ez valahogy hidegebb...mindennél...valszeg mert akkor a páralecspódás még hűti a dolgokat..
szibériában is elvannak -30fokokban eldanolásznak a gyerekek az udvaron... csak ne nyalja meg senki a szályszélét ...mer oda fagy.
ronis hol vannak a faja videlyók..mer egy pár napja nem erölködsz vele..csak nem motorkázol shutyiba?
hát hogy a rákba ne...csak most 14-48as áttétel van rajta és olyan hosszú mint a zsidesz bűnlajst...roma.amúgy rendben van a paripa...szép is . holnap durok egy 13 első lk kipróbálom vele..de valszeg 13-50es lesz az igazi...
az új gumival nem lesz gond a 18as kerék ugrik bele.
már tök jól vagyok...most jöttem a hányásból...hú de szar vol...alkohol nélkül hányni olyan mint nő nélkül szexelni....nehezen veszi rá magát az ember ...de a végén csak megkönnyebbül .
most is egy bundakabátba ülök a gép előtt 21fokban.nem 21fokban előredőlve...mer az a vécén volt.
hanem 21 celsius fokban a szobában.
igazándiból jött a théwélyszerelő és bekötötte az extrém sport csatornát...húzott a stúdióból egy fonalat a házba
csak közeb nekem ott kellett libegni -1 fokban se sapka se kabát se cipő.
utána, jó kis zsíros kaja elcsapta a gyomrom este még fíínom májas meg sajtos szendvics dupla-dulpa kolbásszal
mert megérdemlem...
csak mert a zsír szegény
meg is lett az eredménye.
Most a roman bajnoksagban Kovacs Ervin Zsolt utan o megy a legjobban
Amúgy sok szerencsét ha ott szeretnél élni