erről a videórol derült ki számomra...a nagy igazzsák...
tudom már tudom... hogy a nagy racerokat...miért kell felhúzni-nyugodgyjá le szali te nem vagy nagy racer..téged a múltkor sem kellett felhúzni..én téged max agyilag tudlak felhúzni de azt gyorsan rövidúton fálydalommentes ...
a laúfaszt...fálydalmassan http://youtu.be/S2l45le6Lyk
lyaú az a mondelyaú?
annak négy kereke van mégis ...defekteslehet
nem analfa..análfa béna
motorostalálkozón hülyén fognak rád nézni a felvonúlók a sorban
használtautóra felteszem a bítlit csak megnézem milyen formátumban kéri a képet mert asszem nem olyan egyszerű a képfeltöltés,vagy csak én vagyok szőke Mondejó lesz helyette
bizony hogy az,sőt ma már mindenképpen rá kell pattannom,akármilyen idő is van....
a hayabuja még a régi háznál van a garázsban de mindenképpen elhozom aztán kapják be az új lakók,engem felejtsenek el
halljátok,idegileg kikészítettek de tényleg...egy nap 15-ször csengett a telefonom hogy valami nem jó,menjek mutassam meg...de érdekes,mindig minden jó volt csak ezek analfabéták
lyaú reggel.
ha már úgyis csajos a buli
gondolom neked is 4t a halyabulya
a többi csajok meg alszanak...
nem is bélák ezek hanem.... beák
beák ébresztő
tegnap nálunk akkora hó esett...3cm
az upíszí beszarakodott...a digi sosem csinált ilyet..hószállingózáskor...
attól félek ha 3 napig szakad a hó akkor se internet se tévé...sok gyerekünk fogan majd akkó .
mer valahogy csak elbasszuk az időt
felvonulni meg ritkán
tudom már tudom... hogy a nagy racerokat...miért kell felhúzni-nyugodgyjá le szali te nem vagy nagy racer..téged a múltkor sem kellett felhúzni..én téged max agyilag tudlak felhúzni de azt gyorsan rövidúton fálydalommentes ...
a laúfaszt...fálydalmassan
http://youtu.be/S2l45le6Lyk
annak négy kereke van mégis ...defekteslehet
nem analfa..análfa béna
motorostalálkozón hülyén fognak rád nézni a felvonúlók a sorban
a hayabuja még a régi háznál van a garázsban de mindenképpen elhozom aztán kapják be az új lakók,engem felejtsenek el
halljátok,idegileg kikészítettek de tényleg...egy nap 15-ször csengett a telefonom hogy valami nem jó,menjek mutassam meg...de érdekes,mindig minden jó volt csak ezek analfabéták
ha már úgyis csajos a buli
gondolom neked is 4t a halyabulya
a többi csajok meg alszanak...
nem is bélák ezek hanem.... beák
beák ébresztő
az upíszí beszarakodott...a digi sosem csinált ilyet..hószállingózáskor...
attól félek ha 3 napig szakad a hó akkor se internet se tévé...sok gyerekünk fogan majd akkó
mer valahogy csak elbasszuk az időt
kard ki kard........
kard ki harc...
harc ki arc...
arc ki arc
kéttélyfanok=kéttélykano
k?
kéttélyfanok=kéttélyfarok?
nem meg van
kéttélyfanok=kéttélys-szarok
mindég is érezte...
tudtam