még szólhatok mert szerintem holnap v. holnapután megyek
Ricsi barátunknak is szólnunk kell,ő is meghív egyre,motoros barátunk amúgy,ahol lehet összefutunk
jaj nem....megnéztem a képeket nyugi,a karácsonyfa az szép de a kitömött állatoktól hányingerem lesz
a Karácsonyi vásár az a Baross út végén van vagy arrafelé legalábbis,emlékeim szerint.na én oda vágyom,forralt bort inni 250 ft-ért,kürtőskalácsot enni 400 ft-ért meg egyebek
ha én elmondom hogy jártam,biztos jól kinevettek
valami társkeresőn vagy mi a bánaton valami jóakaróm regisztrált engem...vagyis érdekes mert Facebookkal összefügg,onnan vannak a képeim,az adatok
és az ország összes szingli pasija nekem irogat és az a nem mindegy hogy nem tudom onnan törölni magam
na most mit csináljak?mindig megszívom....
ezek azok a pasik akik nem kellenek a kutyának sem,de nekem sem....szegények csak írnak és írnak én meg nem csinálok semmit,nem írok én senkinek
na mit csináljak szerintetek?
voltunk győrzámoly go kart...
aztán este betévedtünk árkád plázába ...sehol senki minden bezárva ...csak volt kiállítás állatos meg minden aztán ott az állatok között elvesztünk és bezártak ....nagynehezen kijutottunk ...aztán el kellett menni mekkdonácba mert nem volt kaja más...
de jó volt végül is
volt ilyen erdei állatos erdészes fás kiállítás....még röhögtünk is hogy mindjárt jönnek az endurók...
gondolom mikor simán keresel kocsit vagy akármit akkor a te 8gigamegás képeidből az őáltaluk lebutított képet mutatják....de oda van írva hogy emeltdíjas sms -ért cserébe fullhádés képet is tudnak mutatni....
nekem például a nagygépet fel kell turboznom 12M-ra hogy a gépen legyenek belőle 2,5 MB -os képek...
és mit csinál az akinek nincs nagy gépe, ?
én pl régebben pár honapja még csinááltam hogy összedobtam egy kollázst, két képböl ugy már megvolt a 2MB feletti kép, na egy idő után azt is letiltották a gyökerek...
használtauto rohadt nagy képet kér, 2 GB . szerintem simán idiota hűlyék....ez a hogyan terheljük agyon saját szerverünket, máshol a max legnagyobb feltölthetött limitálják, ezeknél meg ennél kisebbet nem lehet...
meg van már rajta telefonszám figyelő, sőt ip cim figyelő is... mondjuk ez a sok szarság gondolom azért van hogy valahogy rákényszeritsék az embereket hogy megvegyék az ujságjaikat...
megha már oda csábitottak egy csomo embert, megprobálják erőszakkal terelgetni a fizetős kapu felé... szép új világ...
Jóreggelt!
Üdv Zéé!Ha nagyon kajtatod a hátsó sárvédőt,nekem van egy fekete lámpatartó bütykökkel!Karcos mint az atom de sehol nincs rajta repedés görbülés hajlás vagy fakulás.Le van matricázva karbonnyal de már az is lejár róla.Raksnak multkor nem adtam oda mégse mert mondtam megtartom de ha nagyon nem találsz akkor elviszem neked januárban vagy értejössz
csóró vagyok,nincs pízem,majd mindenből kérek felet