Íííí. :S Karácsonyra megadta magát a kondi vagy a trafó... Rosszabb esetben teljes elektronika csere kell Jó, így is megy a GasGas, csak nehezen indul és alapjáraton darál illetve lefullad.
megáltam gyorsan a parkoloba egy x5 mellett és két picsa boldogan sétál odafele egyik pedig szemüveggel a kezében,és elég érdekesen nézegették ahhoz,h régebb ideje az ő birtokát képezze...mondom csak megvárom..mikor közelebb ért akkor látom,h én szemüvegem és egyböl kérdeztem,h véletlenül nem a bankba találta mert egy cakk ugyanilyem volt 1orával ezelöttig..nézz a nö banbán és megszeppenve..aztmondja de,tessék itvvan helyes-helyes
szeva...részvétem zé az elkóborolt forintok miatt jár igy az ember...minap napszemcsit hagytam a bankban...kb 40ropi..de mákomra még a bankvonzáskörzetében volt mire visszadzsaltam érte
akkor te még jobban jártál, nálunk tegnapi bányás szezonzáro motorozáson KETTEN is elhagytak kocsikulcsot, 1 vito, és egy boxer...
szoval lehet keresgélni aki ilyen kocsira vágyik...
tegnap hogy jártam...indulok báger....nem húztam zsebemen be zipzár.....kiérek ömv kút...teletankolok.....(fontosnak tartom megjegyezni múltkori lájtosabb kör erdőbe.... 98 km-re sikerült tankolnom 4.47 L benzint)
na lényeg a lényeg nyúlok zsebbe ekkor vettem észre zipzárat...kihúzva......zsebbe nincs benne a pénz....na fasza mindent kiforgatok és semmi ...akkor vissza haza pénzért és úton figyelem hátha van elszórva zsé...de nem volt ..valaki már megtalálta ....na mindegy úgyhogy így indult a nap.....mínusz 17 -18 ezer ft... kurva anyját ....
meg kell említenem reggel már tudtam ezt előre , hogy baj lesz mert visszamentem szemüvegemért.....
sose szoktam ...de elkúrtam....
még mindíg jobb mintha mentő jött volna értem....mert az szokott ilyenkor ha fekete macska vagy viszamenet van....
az persze senkinek sem tűnt felmegint , hogy a meccs is a mi telkünkön volt ....az is büntetlenül van hagyva ..akkor ez a himnuszéneklés (ami szép dolog ) már nem is akkora malőr ennek fényében.....hogy büntetni kéne.....
na ezen a hiren röhögtem szét az agyamat igy reggeli kv mellé...
és fel vannak háborodva a románok... esetleg talán ha saját játékosaik lettek volna ... nem fordult volna elő ez a málőr...
morgen bélák ! ja végre sikerült alvadnom egész éjjel.....bztos jót tett a friss levegőn tornázás...de kellett hozzá, hogy előtte 2 napig szart se aludjak....de ez mindenesetre jó kombinésönnek mutatkozott....
Morgen ! :D
Ha minden igaz, akkor végre ma nekem is készen lesz a Gas Gas-om ! :D :D
Vazze, mindjárt itt a karácsony és még sehol sem vagyok ajándék szempontjából.... :D
hály főbéla.
látom jó hatás volt a tegnapi..mer alukáltál az élyszaga alatt
én is
mindjár megyek lemosom a gépeket oszt qÚplung megjavit...
olaj is cserélődik mer nem örülhetett neki hogy másfél órát csúszókuplungoltakvel
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_450_exc_factory-536
0949
esetleg ezt?http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_450_exc_six_days-5357213
szoval lehet keresgélni aki ilyen kocsira vágyik...
kérdezem én ,hogy a faszba énekelte volna el egy magyar a román himnuszt, ha nem is tud románul?
ez egy magyar-magyar meccs volt, mi győztünk ennyi..
na lényeg a lényeg nyúlok zsebbe ekkor vettem észre zipzárat...kihúzva......zsebbe nincs benne a pénz....na fasza mindent kiforgatok és semmi ...akkor vissza haza pénzért és úton figyelem hátha van elszórva zsé...de nem volt ..valaki már megtalálta ....na mindegy úgyhogy így indult a nap.....mínusz 17 -18 ezer ft...
meg kell említenem reggel már tudtam ezt előre , hogy baj lesz mert visszamentem szemüvegemért.....
sose szoktam ...de elkúrtam....
még mindíg jobb mintha mentő jött volna értem....mert az szokott ilyenkor ha fekete macska vagy viszamenet van....
és fel vannak háborodva a románok... esetleg talán ha saját játékosaik lettek volna ... nem fordult volna elő ez a málőr...
http://sport.hir24.hu/jegkoron...
Ha minden igaz, akkor végre ma nekem is készen lesz a Gas Gas-om ! :D :D
Vazze, mindjárt itt a karácsony és még sehol sem vagyok ajándék szempontjából.... :D
látom jó hatás volt a tegnapi..mer alukáltál az élyszaga alatt
én is
mindjár megyek lemosom a gépeket oszt qÚplung megjavit...
olaj is cserélődik mer nem örülhetett neki hogy másfél órát csúszókuplungoltakvel
szpáj.nem felejtettem el