a lapjukon láttam metszetet a palackrol, valami specko műanyagnak tünt, ez fém tartályban elég nehéz, bár az lenne a tutti..
szerintem ha fém, meg főleg ugy hogy elötte van egy alu "karter" védő ami szétviszi az ütést akkor semmi gáz a sziklákkal...
csak mondom nekem az a bajom ezzel hogy sántit a sztori....
mert most fogok egy 50 ezer ft-os DT-t leflekszelek rola mindent ,1 nap alatt átalakitom a vázat ilyen tartályosra, palck is van ekkora méretben vasbol igen nagy kapacitásu, rendelek egy ilyen dimartino motort a netröl 100 e.ft-ért és kész az ingyen motorom?
Elképzelhető, de lassan ilyenben kell gondolkozni, mert a benya az megfizethetetlen lesz, motorozni meg muszáj ugye
Egyébként lehet csak az ára az ami miatt még nem tudott elterjedni, bár tudja a fene, ki kéne próbálni és akkor derülne ki a tuti.
Villanycrosszról nemtudom mit hallotattok de én mintha ott lennék az infóban , hogy olyat megy kb..mint egy 125 cross és vagy háromnegyed óráig tudja azt..
gyanus nekem ez a dolog, a gyakorlatban hogy működik mekkora a teljesitmény stb... magyarán ha ilyen egyszerü miért nem rohangálnak ilyenek már mindenhol?
mert azért nem mindegy hogy 60-al elvisz 3 orán keresztül egy tök sima aszfalton, vagy hegyes-völgyes sziklás terepen kapratva kell mennie..
amugy hasonlo léghajtásu motorok léteznek már régota, tul egyszerü lenne ... valahol sántit a sztori, lehet hogy fika a teljesitmény, végül is egy 3-4 loerős robogo is tud menni 60-al, de az terepen elég halovány...
Hardba a palack nem tudom mit szólna, ha párszor odavágnam a sziklának
Tölteni nagyon egyszerű, rádugod a taposós pumpát és hétköznap TV nézés netezés közben taposod feszt, hétvégére talán elég bár lesz benne
Nem tudom hány báros palack lehet, illetve az anyaga is érdekes lehet, acél/kevlár?
Nem is szórakozok már én se az RMX blokk felújítással.
Szerválok egy ilyen pneumatikus motort, meg egy palackot beleépítem az RMX-be, aztán még kell egy kompresszor és a palack töltés is megoldva
levegősmotornál anyit kihámoztam a weblapjukon hogy már 1 psi nyomás is elég ahoz hogy faszán működjön, márpedig abban a palackban joval több lehet....
de az hogy mennyi ideig megy el,és ehez mekkora teljesitményt produkál arrol semmit nem találtam ,márpedig talán ez a 2 dolog lenne a legfontosabb...
mondjuk akkor már rögtön ez kéne inkább..