Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

. . . . . . . . . .
zozi...mindég is tudtam hogy ez egy csajos buli.két kemény gyerök van a vidéken..bálinyó meg L misi
én is igy gondolom... a kislányok 4t-nek, a férfiak meg 2t-vel ENDUROZNAK..
Nem A komolyabb emberek nem ülnek 4T-re
most akko mi van? már komolyabb enduron nem is engednek elindulni 4t motorokat, csak a "fostalicska" 2t a nagy hurka töltöjükkel...
most akkor hogyanvanez kéremszépen...
francia délalföld...

már azt hittem valami bucka kerülgetö video...
ha harc hát legyen harc...
Komolyabb nincs ?Me ezeket körberöhögném
enduro fesztivál...délalföld.
http://youtu.be/DV3rF5_mLH4
Ha már megint kezdődik a "pénz & fegyver" topic,akkor én se akarok kimaradni!
az angolok decemberi fast eddie extremje most vót.
http://youtu.be/8PH09sQdgpo
Adok,de kőccsön azt nem
Jóestét.
Sztorim nekem is van hasonló.Nyáron kimegyünk mindig egy hétre a hétvégi házba haverokkal iszogatni meg mulatni bár már 2évet kihagytunk.Na otthon az utcán indulásnál kiesett a pénztárcám tele okmányokkal az árokba.Nagy mákomra mikor hazajöttünk egy hét múlva még mindig ott figyelt az árokban.A legdurvább hogy nem is kerestem egy hétig a tárcámat annyira el voltam foglalva a szomj oltással
Még régen én is hagytam el mindenemet:
Reggel 8-kor indultunk, Szécsény után valahol a patakparton egy hídon volt a találkozó többiekkel... Kezdett meleg lenni fél 10 körül így levetkőztem. Kabát korlátra, pulóver le, eltéve. Tovább Salgótarján és környéke. Egész nap mentünk, Du. Karancslapujtőnél vagy hol, tankolni kellett... Ott vettem észre nincs meg a pénztárcám! Hát volt riadalom: Személyi, jogosítvány, tb kártya, adókártya, forgalmi engedély, cégautó forgalmija, pénz, stb... Ennyi minden volt benne...
Du. 5-kor már kár visszafelé menni ugyanazon az útvonalon... viszont holnap muszály... Hazafelé menet megálltunk elköszönni a hídnál, ahol megnéztem véletlenül van-e víz a patakban... Hát mit látok? Az összes papírom ott mosta a víz, kimosta a pénztárcából és ott fityegtek a növények között! Egy fél óra alatt minden megvolt
graham a kevencem.
meg a lisztérzékenyeknek is... csak is graham liszt
látom GPS beépítve a buksiba
Ismeretlen helyen nekem a tatyóban útvonalkövetővel bekapcsolva.
Csak ott ne hagyjam valahol táskástól egyszer, mert nekem fejben GPS nincs
szerintem igazi nyers extrém enduroban jelenleg ő a legjobb.
kocsikulcs...
még annó miko kawagabival motoroztunk sokat...
egész nap megyünk..vadba ismeretlen részeken...kenjük a pitét oda vissza...mikor a romaniacsos feljáróhoz érve..inni szeretnék és akkor veszem észre hogy a hátizsákom nincs a hátamon...kis pici müttymüty az egész és a kocsikulcs is benne... románba....
kissé shockot kaptam...azon pörgött az agyam hogy leszakadt valahol vagy nem vetem fel az utolsó pihenő után...
ami kb 1,5 órával ezelőtt volt és full ismeretle részen végig...
de egy dolgot tudni kell..a szerkezetről ami a nyakamon ül.... a pattanás mellett ha egyszer odatalálok valahova ill voltam valahol...visszavisz a szag... a féknyomok... old slattyerhend fél nyomolvasás..meg az isteni útvonalmutatás...
visszafelé mocskossul figyeltem merről is hol jöttünk..aztán visszavittem magunkat a pihenőhöz alig .. a táska ott hevert..a sziklás hegytetőn... 2 óra múlva is..szerencsére ez a román ahol járunk ez egy igazi embertelen hely...mármint emberek nem nagyon járnak ott ahol mi...ezt szeretem benne..full vad.
kb a táska még most is ott lenne ha akkor nem megyek vissza érte csak akkor a kicsi is ottmarad a vár tövébe...mi meg sírva fakadva a kocsi tövébe
már három éve...anyi könnyünk nincs is
Ez a Jarvis nem ember , új műfajt teremt endúró-triál. Úgy ugrál fel 2m-es sziklákra a kb. 100kg-os berggel mint a triálosok.

http://youtu.be/71l8ILnAIdU
zozi
mindég tudtam hogy protektor helyett pénzel tömöd ki a kabátodat...
de kissé oda kék figyelni.
ha reggel hívlak.. hogy figyu oda a zsebedre....ingyé küldöd az alkatrészeket és még egy tizest meg is spórolok neked ?

kocsikulcs...
ezt ne isolvasd vissz ..de a vasárnap esti hajtást leírást...ne agyd ki
Van valakinek infója kuplunglamella méretekről?
(Konkrétan a méretek érdekelnek többfelé típushoz, tudom, hogy motor típus alapján lehet rendelni, de variáláson agyalok és ahhoz a méretek ismerete kellene)
A tour max cégről semmit nem lelek a neten.

Előre is köszönöm.
Szép napot!
Jó sokat írtatok, ezt már nem olvasom vissza.