Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

képzelem milyen állapotok lehetnek abban az állatorvosi rendelőben ahol egerek szaladgálnak mindekinek a gatyáján...

vagy ha egy páciens volt akkor csak ugy szabadon flangálhatnak...esetleg ott forgatták a tom és jerryt.?
eltelt a délelőtt a nagy semmivel... ma sem csináltam semmit,ez nem állapot
te olyan hülye vagy..
matatni...
csak matahari szokott
nem a rémülettől
persze ..elszaladt....
na már jelentkeztek is a bítlire de még ilyet?
megkérdezte a faszi hogy enyém-e a kocsi aztán letette,aszondta minnyá visszahív...azóta is hív szerintem valami buliba vót,igen nagy a háttérzaj
az lenne a szép ha még azt is pikk-pakk elvinnék.mondjuk meggazdagodni nem akarok rajta csak vigyék a francba
ez jo, aranyos kölök, van esze..
nem matattam,letoltam a nacit és az egér elszaladt
na ezt most elképzeltem magam elött ahogy tized másodperc alatt letolod a gatyádat, és elkezdessz sikoltozva a bugyidban martatni...

képzelemn a döbbent fejeket..
olyan édes fiam van
mikor költöztünk segített nekem dobozolni mindent,vállalta hogy ráírja melyikben mi van
erre most hogy pakolászom ezt olvasom az egyik dobozon:
POHARAK!TÖRÉKENY!
HA ÖSSZETÖRIK?ANYA AGYOCSAP

vajon mi lehet a többin?
Olvastad mit írtam vagy elfutottál felette
kétely vagy métely

amugymeg a legjobb motor a háromütemű...nekem is az van bekaphatyjátok...
egérke nem jutott el addig mert 0.00000001 másoperc alatt letoltam a gatyát
sokan nem láttak csak kb 4-en de kit érdekel?nagy fiúk,láttak már bugyit strandon sincs jobban felöltözve az ember,nem?
nem
az egér...gazosba nem jár
ha tarvágás van akkor viszont ...vigyázni

manka.
irjáln nekik vissza:
szöveg a következő:
szilya. én is balázs vok(persze az ő nevét írd)
csak igy tudok ismeretséget keresni..mert mint látod..én is a füstölgő puskacsőben keresem a boldogságot..ha ez téged nem zavar akár randizhatunk is...puszillak ahol csak érlek:balázs

ezek után valszeg felír a társkeresőre hogy szél..hámos vagy és köcsögnek nyilvánitva sajnálatos mód törlik az adataidat.

ezt is megoldottam
nincs mit ...6ezer

csak egyet nem tudok soha megol Dani..
kéktély vs 4 kély
észak koreárol jutott eszembe, tegnap mondja a nagy elemző csávo : most észak koreában elég instabil időszak fog következni....

ez jo, mintha eddig halálosan stabil lett volna..

mondjuk a nagyvezir már 20 éve megmondta hogy a fia fogja követni a tronon, szoval nincs mit izgulni...

max azért a pár atom töltetért ami nekik van..
ezekhez az árakhoz egy flukszus kondenzátort kell szerezned és vissza ugrani az időben pár évet...
vajon eljutott a kisegér erdős területre....?
esküszöm nem én voltam... bár az ötlet jo...
egeret ne is említsd,tegnap melóban felmászott egy a nadrágom szárán,de belül volt ám visítás
nem félek én tőle csak nem volt kellemes ahogy a kis körmeivel mászik felfele a lábamon
Vasárnap voltam a gyerekekkel.

Mi olyan csórók vagyunk,hogy a templom egerétől kérünk kölcsön!
Híradóban láttam,ott még a 3 éves gyerek is ordított de úgy!
az jobban hangzik
bár múltkor bepálinkáztattak,egy barink anyukája
Ő jobban bírta mint én jól leitattak,mindig csak töltötték a pálinkát
azóta sem ittam szeszt
mindig ha oda megyünk akkor én vezetek
Mert aki nem sír,annak következik a sír!