Nem tudom posta zárásig befejezni,és még van a hátsó is.Annyira egymilliárd szögletűek,meg agyonhúzottak a szárak,hogy még holnap is azzal fogok szenvedni Nem kapkodom el 27.-én tudom feladni.
Srácok, amit itt a fórumon műveltek azon olyan jókat szoktam derülni,
vagy a másik oldala, hogy rengeteg hasznos 5000eFt-os vagy már 6000Ft infót lehet olvasni, köszi mindenkinek ez már önmagában ajándék mindenkitől
Érdekes dolog ez, van egy "veterán" rally-s ismerősöm még trabival nyomta , ő is mesélt ilyeneket, hogy felírnak 2-3 pontot a pályán, ahol nem szabad határon autózni aztán még is elcseszik, pedig ott csak át kéne gurulni. Lehet pont a félsz miatt, hogy itt vigyázni kell?
Így lövik be már ezeket, mert aszfalton mennek szinte...aztán kisterenyei körversenyen meg sírtak, hogy milyen szar a salakon menni, felakad meg pattog az autó
Nem ultem be ,mert a versautoja uggy rugozik,mintha soprunyel lenne benne,csak felirtam az itinert.A vers elott mondom ,mi az a 2 hely amire vigyazni kell.Persze az egyiken oda is baszta ,kiszakadt a jh,de mivel elol hajt beert a szervizbe.Ja meg megallt az auto egy 3percre,m nem dugtak vissza a ecu csatijat.....En addig a szervizessel elmentem megnezni a veszpremi bolhapiacot Eppen vegeztunk,mikor tel,h megint odabaszta a hatuljat,ua alkatreszt.....
a szar tanács kicsit drágább...
meg a medence,lapocka,csigolza toresemben o volt az elkoveto
vagy a másik oldala, hogy rengeteg hasznos 5000eFt-os vagy már 6000Ft
na most tutti fog berakni..
Amióta a feljött ez a 2Tvs4T ütem, azóta egyfolytában szurkálódtok vele
Így lövik be már ezeket, mert aszfalton mennek szinte...aztán kisterenyei körversenyen meg sírtak, hogy milyen szar a salakon menni, felakad meg pattog az autó
Nem ultem be ,mert a versautoja uggy rugozik,mintha soprunyel lenne benne,csak felirtam az itinert.A vers elott mondom ,mi az a 2 hely amire vigyazni kell.Persze az egyiken oda is baszta ,kiszakadt a jh,de mivel elol hajt beert a szervizbe.Ja meg megallt az auto egy 3percre,m nem dugtak vissza a ecu csatijat.....En addig a szervizessel elmentem megnezni a veszpremi bolhapiacot