Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Estét
na ilyen mellé én sem ülnék be..
Dew mindjárt áfa emelés, január 1-töl 6000.ft+27% ÁFA, szoval 7620 ft lesz a jo tanács....

a szar tanács kicsit drágább...
jájjj jimi... hát nem ismered zééé morbid izlését..?
szép estét.
Nem tudom posta zárásig befejezni,és még van a hátsó is.Annyira egymilliárd szögletűek,meg agyonhúzottak a szárak,hogy még holnap is azzal fogok szenvedni Nem kapkodom el 27.-én tudom feladni.
Itt az embernek ,nincs esze,tobbek kozott azert sem ulok be mellé.

meg a medence,lapocka,csigolza toresemben o volt az elkoveto
jájjjjjjjjjjjjjjjjj
Srácok, amit itt a fórumon műveltek azon olyan jókat szoktam derülni,
vagy a másik oldala, hogy rengeteg hasznos 5000eFt-os vagy már 6000Ft infót lehet olvasni, köszi mindenkinek ez már önmagában ajándék mindenkitől
Baszódj meg!
Atyaúristenáááhhhhh
köszi ronis
köszönjük, neked is boldogat..
Békés boldog Karácsonyt kívánok a topik összes lakójának
fuuuujj de hüjevagy...bár ismerve az extrém izlésedet nők terén, csak be ne bombázd a forumot azokkal a titkos fájlon lévő képeidel..

na most tutti fog berakni..
az enyém nem eszik semmit... sőt termeli, ha kell adok is el , persze kicsit drágábban mint a kuton mert ez mégiscsak hazai termék..saját előállitás
Egy
Amióta a feljött ez a 2Tvs4T ütem, azóta egyfolytában szurkálódtok vele
hányütemű is ? csak nem kettő ?
talán egy picit jobb de ígyis 3x annyit eszik mint nektek
Minden endurozást kedvelö motoros barátomnak Kellemes Ünnepeket És Hard terepben gazdag B.U.É.K-kivánok.És Sok Szűz Puncit :)
Érdekes dolog ez, van egy "veterán" rally-s ismerősöm még trabival nyomta , ő is mesélt ilyeneket, hogy felírnak 2-3 pontot a pályán, ahol nem szabad határon autózni aztán még is elcseszik, pedig ott csak át kéne gurulni. Lehet pont a félsz miatt, hogy itt vigyázni kell?

Így lövik be már ezeket, mert aszfalton mennek szinte...aztán kisterenyei körversenyen meg sírtak, hogy milyen szar a salakon menni, felakad meg pattog az autó
Hello!

Nem ultem be ,mert a versautoja uggy rugozik,mintha soprunyel lenne benne,csak felirtam az itinert.A vers elott mondom ,mi az a 2 hely amire vigyazni kell.Persze az egyiken oda is baszta ,kiszakadt a jh,de mivel elol hajt beert a szervizbe.Ja meg megallt az auto egy 3percre,m nem dugtak vissza a ecu csatijat.....En addig a szervizessel elmentem megnezni a veszpremi bolhapiacot Eppen vegeztunk,mikor tel,h megint odabaszta a hatuljat,ua alkatreszt.....
finom mi ?
Hogy ez szorítson be a fürdő szoba sarokba és üljön a szádra csimbókos valagával
Jobbulást neked!