Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vszeg nagy volt az eredeti képméret. Csökkentettem és így csak felment.
Kiváncsi vagyok ki látott már ilyet és hogy mitöl van
kiválasztod a képet, utána rámész, hogy hozzászólás elküldése, és kész, Estét amúgy!
Hát ez a kép feltöltés nem megy.
Hogyan kellene feltöltenem képet? A hozzászólásnál a tallózáskor még ki tudom választani, de utána semmi tovább.
Oké akkor nem varom a postást,húzok el itthonról .
mindenkinek, Boldog Karácsonyt!
Sziasztok!

Hogy-hogy nem ismét "műszaki probléma" lépett fel az Yz250el.
Frissen nicasilozott henger, wiseco dugattyú és az erő nem az igazi egy rövid bejáratás után. 5 üóra után henger leszed és érdekes kép tárult elém: ahol a gyűrűk érték a hengert rendesen felcsíkozva, de vannak kb 10mmes sávok ahol meglátszik a hónolás mivel nem ér hozzá a gyűrű! Keverék 36:1.
Dugattyú szép állapotban van.
képeket megpróbálok feltölteni hogy érthetőbb legyen.
Láttatok már ilyet? Mi okozhatta?

Köszi előre is a segítséget!
Jó szöveg:
http://www.kepesmotor.hu/brand...
Házhoz ne vigyük?
hály.
hát ittvagytok?

merre lyártatok...
szali mi van ? a kúrva qúplung?
csoresz is hívott a minap..neki csak dugó hajtókar lett kuka..mondjuj ilyne kuplungárak mellett.annyiból kap új dugót meg egy új hajtókart is..mer a drága négy tély

azon a hajtáson sok gép elfáradott.

zozi
th-MX
már termosztátos a kátélyem
kapott új oréndzs kolor láncvezetőt mer nem vót fekete...hát aki ilyet felrak az egy bizi...mer én is ez van válságos időkben inységes döntéste kényszerítik az embert a kereskedők...
de legalább van!remélem ez a ufó márka ez azért nem 3motorozás alatt kopik el...mert egyszer volt valami utángyártott mocsok ami egy hajtás után 90%ban elkopott
valami 1000 öccá forintos retek...de egy motorozáshoz azért ez ölég drága..másnap vittem vissz!erről is megvan a blokk meg a gyári csomagolása...

edjébként ha nem találkoznánk addig ...holnap szombat oszt lyaúnapot
Mindenkinek ! boldog ,békés karácsonyi ünnepeket kívánok !
Vennék motorozási tudást hitelre Van olyan egyáltalán,hogy motorozási tudás? Me valamelyik vidijóná olvastam aztatat nem lehet megvenni egy motorral.De ménem?Mé sajnálják,ha má a motort eladják?Az nem extraként jár vele?Van valakinek olyan mocija eladó amivel adja a tudást is? Na,nekem olyan kel,ide vele,de hirtelen
na ez jó duma:) amúgy tényleg így van. néha én is tökre be vagyok szarva egy egy helyen , aztán mégis gondolkodás nélkül nekiugrok azzal a tudattal a fejemben ,hogy bazmeg meg is dögölhetek... ennek ellenére inkább csak megcsinálom. erősebb az az oldal ami a gázt húzza mint az ami be akar szaratni ... muhahah

az a baj ,hogy a hitellel nem így vagyok. inkább becsengetem mert amúgy kijön valami gyökérarcú aztán elkezd itt intézkedni.

kicsi az egyén ereje . egység kéne ide.
okos választ nem tudok adni, csak okoskódót, az okosat majd megmondják a többiek
Szerintem senki nem tudja, s ezért nem merik meglépni, valószínű csak akkor derülne ki, ha valaki meglépi, hogy mit is lépne erre a sok vélt "félelem" közül a hitelező. Viszont amíg van vesztenivaló és azt többre értékeli, mint amit nyerhetne ezzel, addig nem lesz meglépve...azaz amíg nincs akkora szar, hogy már megfúlladunk benne, addig próbálunk úszkálni a szarkupacban. Nem játsszák meg a bátraké a szerencse dolgot, nem lennének jó endúrósok
azt hittem leesik az állam, hogy mivel basszák el az időt ezek a parlametben. Pl egy aktuális törvényjavaslat
Egyébként itt olvashatóak az aktuális törvényjavaslatok, benne van az is amit kerestem, de a tököm se olvasott el 45 oldalnyi jogász nyelvezetű szöveget...
parlament.hu oldalon minden rajta van, mit alkotnak ezek ott...még videót is lehet nézni
Gyanútlanul rákattintottam,de aztán rögtön eszembe is jutott hogy HIBÁZTAM!
tudom mi az érdekes, nemrég olvasgattam én is ezt, de hogy miért azt nem tudom, csak elém mászott és bele olvastam, majd elkezdtem utánanézni, már megörültem, hogy azért akarnak tárgyalni az IMF el, hogy eltöröltessék az adósságot, meg hogy saját tulajdonba veszik az MNB-t, de még nem igazán jött át a lényeg, hogy mit is akarnak a mostani törvényjavaslatokkal az a helyzet, hogy a média által írt szarokban a lényeg sosincs benne, csak a körítés így úgy fűszerezve
Pedig igazán érdekelne a mit meg a mi lehet a háttérben.
Ha megtalálod a konkrét javaslatot, meg azt mit korrigáltatott rajta az EKB, linkeld már be pls.
egy marha kérdés az okosoknak :) mi a fene lenne ,ha egyszer tényleg úgy alakulna ,hogy ilyesmire kerül sor? mármint ,hogy nem fizetünk tovább? lerohannák az országot tankokkal? vagy mi a túró van olyankor? de most komolyan. elveszik a csattogóslepkét? vagy elzárják a gázcsapot ,lekapcsolják a villanyt oszt jónapot .
éppen most olvastam egy jo gondolatot...

hamár a londoni standard and poors leminősitette magyarországot a bovli kategoriába, szerintem nyugodtan kijelenthetné a pajeszosoknak az ország , vagy a vezetői hogy akkor a visszafizetésünk se kelljen már, ha már annyira bovlik vagyunk akkor mireföl követelik az országtol a vissza fizethetetlen kamatos-kamatal terhelt adosságot....
szoval kapják be...

rögtön lenne nagy riadalom brüsszelben , meg az imf háza táján.... tele lenne a gatya azonnal..
lofaszt .. nekem fizetitek be...
szóval most már az áfa is rá lesz számolva és befizetjük állambácsinak?
megértelek.