Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A tücsök úgy jött a világra, hogy volt miből hegedülnie a hangya meg ráfaragott, hogy őszig kihúzza, ahhoz is dolgoznia kellett mint egy őrült...

Dalai láma ide, lóvé oda, részemről itt is középen megyek, persze lehet ez se jó...mindenki úgy csinálja, ahogy neki a legjobb!
jo reggelt Magyarország..
Ami a nyomatékváltó szerepe/célja a robbanó motorokon azért nyilván nem kell, azt sejtettem, hogy a villany meg ez a pneumatikus motor minden fordulaton állandó nyomatékot ad le, de mi van, ha elfogy a X FIX nyomaték? Ezért gondoltam, hogy lehetne benne 1 v 2 lassító fokozat, persze jogos lehet, hogy erre meg felesleges egy bonyolult alkatrésszel megterhelni az egészet...
Jó reggelt!

Nálunk egyáltalán nem takarítják az utakat,
de nem értem miért kell 3-4 cm hó miatt mindennek megbénulni,és hogy hogy nem lehet rá fölkészülni,mióta az eszemet tudom minden télen fagy,és havazik .
A tél ilyen,csak a közút kezelőnél,és egyéb szerveknél ez nem tűnik föl.
...........................
jooo reggelt
Ja,az út sózás az erre felé sem divat! Mindig azt mondják hogy váratlanul érte őket! Amikor lefagyott este az összes út a városba,azt mondta valami faszkalap szóvivő,hogy nem számítottak rá! Mégis mi a tökömre számított,mikor -3 -4 fok volt minden este?
zozi.
fél kilenckor küldöm a lóvét...
talán ha elsőbbségi levélként adod fel a délelőtt folyamán...még megkapom az idén
píízzz.
mé olyat ugratott? Asse tudom má mikor ültem motroton ,lehet tegnap
Itt mé minden a gyereké,mindent kisajátított,amihez nyúlunk az az övé,azt engedd el,azt nyomja,hogy elmenni-eltünni mindegy mit csinálsz, azt neki is kell.Most se alszik még , ordibál
de ez a ketrec miki (nicolas cage) mégegy ilyet ugrat összetöröm
még van
Neked van tévéd?
nézitek gósztrálydetrt a tévébe ?
gyerek ordít,apa, hozzámá kepit,naaaa hozzámá kepit
Oké!
Majd lösz fel képet meg mondod mi volt velük.
Egy húron pendülünk
szia amúgy ...
vigyázzá mrt kiosztunk egy dalai láma idézetet...

de kaphatsz zoozee idézetet...

miszerint...
a hangya szorgalmasan dolgozott egész tavasszal meg nyáron mint egy őrült... a tücsok viszont egész nyáron hegedült csak lazán és zenélt....ősszel meg is döglött mind a kettő..
villanymotorra minek váltó? főleg ilyen digitális majálisra ...ezek már nem olyanok mint egy régi cucc...

ezek lassú fordulaton is olyan erősek mint gyorson ...és a váltót meg egy poti pótolja...
zoozeeeeee,szevasz
oké
Zoozee küldtem mailt, majd rá tudsz pillantani?
Koszi
Ez teljes mértékben igaz Sajnos ,a valamit valamiért miatt el kell agyalni dolgokon.Ha jól belegondolsz ennek így is kell lennie,mert csak eltelik az életed,ha nem csinálsz semmit.A mai világban meg,ha élvezni akarod az életed akkor nagyon zsírosnak kell lenned me,ha elfogy a zseton a semmittevésben,utána kezdődik minden előlről