Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van agydinamos bicikli csak meg kell forditani a képletet
lehet kapni acélkosrat néztem aztis csak drágábblett volna mint a barnett asszem hinson volt de lehet h nem
Megcsinálják lószar anyagból, hogy "tönkremenjen" persze azon céllal, hogy könnyű legyen és felpörögjön, utána meg gyártanak hozzá lendkerék súlyt
Nem azért, de miért nem csinálják acélból a kosarat?
Pl. RMX250, könnyített szar kosár aztán a hátuljára rá van baszva 10mm vastag tömör acél fogaskerék olyan átmérőben mint a kosár
azaz.
ez tutti hogy nem igy van.. a talon gondolom komoly ötvözetböl van azok sose verődnek be... ahogy egy hinson se..

pl a gasgas -é igen jo minőség lofaszt nem verődik be évek alatt sem...
http://www.rockymountainatvmc....

ezmi? lendkerékre súly?
elöbb láttam faszbukon..
néztem ezt a talon-t aunernél. tuti rendelős. akkor meg inkább az amcsi lemezes ami szimpatikusabb. mert a talon is egy anyagból van sajna. ami előbb utóbb biztos beverődik.
szerintem már most is tudnának olyat csinálni, az áram oda juttatása a forgo kerékre se probléma ezer éve megoldott vannak kör alaku csuszo érintkezők, vagy szénkefés kollektoros mint a villany motorban...

viszont mindenképpen 2wd lenne had hajtson az eleje... képzeld el amikor egy szarabb feljároban kéne felmenni csak rácsusztatnál egy kuplung karra ami egy potméteren keresztül adott mértékben ráhajtana az első kerékre...

kb mintha 3-an huznák a motorodat egy spanival felfelé..
köszo..köszi...

bár a hozzá tartozo pár milcsinek jobban örülnék.. mint a fegyvergyáros bácsi plecsnijének..
hú ez kerékagyas már merész lenne kivitelezésben
hogy kerül oda a hajtó energia, másrészt elég nyomatékosnak kéne lennie, ha lehagyják azt az 1 db nyomaték javító áttételt is.

Viszont ne hagyd abba, ötletelj tovább , s aztán neki is kéne esni kivitelezni ami kiváltja a benyásat
mondjuk ezt a léggömbös verziot már most is lehetne hasznositani, kipufogogázok forron mennének ilyen oriási lufiba , aztán irány a végtelen...

mint pánpéter..

mikor fel vagy fujva mondanád a haveroknak, pillanat felmegyek a fákk fölé szétnézek hogy állunk...

vagy ha mondjuk csak az első keréken lévőt nyitod meg egész nap mehetsz 1 keréken ... némi irányitási problémákkal...
elvileg felvettelek
gabeszktm a skpcímem ép gépnél vagyok. köszi ha felveszel.
amugy viccet félre téve, tök el tudnák képzelni ilyen elektromos motorokat, vagy akár ezt a dipietro motort , beépitve az első-hátso kerék agyba.. simán elférne, és nincs többé lánc hajtás....

első hajtást pl egy kuplung karral ami egy potmétert huzkod, lehetne szabályozni mikor kell és mennyi, szitutol függően.

lehet mindjárt feltalálok valamit..

amugy ezen kivül van egy csomo remek találmányom csak meg kéne őket valositani..
elvileg ezek a tunign kosarak pl hinson aluötvözetből vannk és ezekse kopnak el de erről inkább zoozee tudna szerintem mesélni
A lemezes jobb szerintem, bár ne tudom milyen anyagból lehet ez.
Ittvan az a lemezes kosár 175dolcsiért
http://www.ebay.com/itm/barnet...
jahh hogy itt vagy ,én meg már irogattam a tipust..
cr 250-be vette...