Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na eladtam az utánfutómat végre Néztem egy jó kis autót csak egy a baj.Nincs rá pézem Amúgy vélemény valaki?
Bocs Zolííííka ez se GasGas
http://www.hasznaltauto.hu/auto/nissan/pick_up/nissan_pick_up_2
wd-5365481
jo sokat irtatok alig győzöm elolvasni...

mondjuk megfigyeltem , a saját beirásaimon is hogy elkezdek néha összefüggéstelen szavakat irni... szoval ez nem azért van mert rámragadt Viktos utánozhatatlan stilusa, az ok sokkal prozaibb, gyakorlatilag a csajom legépelte a géppuska ujjaival már szinte az öszes betüt....

hogy konkrét legyek látszik ?: q,w, ő,f,é,á,x,c.... a többi vakon.. ráérzésre ..
öltözök és indulok bágerba
csákronis... dehűlye vagy te Viktor , háromszor olvastam el mire leesett...
marha... jol van azért szeretlek ám , de csak semmi buzulás...
Ja a csóringer Nathan Woods vagy hogyishívták leugratott a nyomból és megették a prérifarkasok mire rátaláltak!Nem biztos hogy így volt de könnyen elképzelhető!Amúgy ultrabrutál jó helyen mászkált a csóka!Nyugodjék békében
asszem ő halt meg aki a suzukinak álcázott gasgas-sal freerájdozik ...
megfigyelem most a hátsó gumimat ...... már megyek is lefelé..
kiscsuka is most indul hívd fel maki ...11 felé lehet tudok majd mozdulni ...de előtte nézem most kereket
jo morgent emberek...
azt mondta neki egy sün hogy hu
oszt a gumi egyből lefordult
na itt mennek a gasgas 4tkel
lyaúhelyen.
jóreggelt
mi lesz ma?mersz motorozni?
Mit csináltál vele megijesztetted?
szilveszterkor leugrott a gumim
Gajjjra ment a csapágy?
most szembesültem a hátsó kerekemmel.... gyorsba meg kell csinyányi e...
Akkor ezennel megengedem zolííííkának hogy írhat a KTM fórumba Így kvittek vagyunk
mit keresel itt nem hallottad hogy ktm es köcsög vagy ?
Jóreggelt
2013-as KTM nemsemmi de tetszik nagyon Azt az első sárvédőt végre lecserélték normálisra!A tankidom se csunya
akkor most besokkollak.....az új holmival...
hali Zolikám
Itt süt a nap 15fok van,megyek pakolni!
hűű kinéztem...hát esni nem esik de éjjel esett...borongós ,homályos az idő ...felhős....+4.5 c fok van....
szerintem 11 kor van értelme kimenni kicsit akkormár 20 fok lesz...tegnap jobb idő volt....bár tegnap fújt a szél...most azt nem tudom ....
Eznemotorosmitképzelszmagadrólhogyideberakodmenjenmindekiapicsábaaki
nemválaszolt!