Mi is erre számítottunk tőled!Mit gondoltál beírsz leugatsz minket mi meg majd azt írjuk hogy bocsássál meg amiért a GasGas fórumba írogatunk esküszünk többé nem fordúl elő!Hol élsz te ember?
Igen volt ,hogy nem egyszer volt kérdésem a egyedül Ronis segített a többi meg cinkeskedett,hogy FSE-m van és persze mind olyan volt akinek köze nem volt a a gas-gas-hoz.Eszem ágában sincs nevet változtatni és újra megkörnyékezni ezt a fórumot.Sajnálom,hogy gas-gas kapcsolatban nincs másik fórum.
Egyébként uraim kb. ennyire számítottam......
Szerintem nem biztos, bár nem tudom hogy ki mit mondana kapásból, hogy mivel is foglalkozna szívesen Láttam már szenvedélyes esztergályost, péket, gondolom Csika a telókat is szenvedéllyel javítja
ha érdekes a meló én is tudom élvezettel csinálni a saját szakmámban, de ez nem minden esetre igaz
talán a munkákat is lehet szenvedéllyel csinálni
viszont rengeteg szép festmény meg szobor lenne ....
egyébként kétszer megnéztem mert kibaszott durva ! azok a halak a tálban... egyébként biztos lehetne vele csukázni is ! mármint az aranyhalra enne. bocs kis csuka nem neked szólt . lehet kérek párat haverom kertitavából. kb olyanok mint a kárász csak élénkebb a szine.
zoliiiiiika.
hát elnézést kérek tőled..elindítottam egy lavinát ami alatt összeroppant hatalmas lelkesedéssel beugató facéd.
nagyon sajnálom hogy a modortalan barátaimat nem moderálta a moderátor barátod...
ha egy cigó feliratú kocsmába bemész és mindenki szkínhed... akkor ne kezdjé roma népdalokat énekelve szitkokat szórni a bőrfejüekre...hogy takarodjanak a cigó kocsmából
nem vall valami hosszúéletű dolog kezdetére.
amúgy meg hamár benéztél azon kívül ..azon kívül hogy bezsolsz a itt lakóknak..mit szerernél..mert ha nem köcsögül rontasz be a szobába az itt lakók meglehetőssen segítőkészek...
de azt javaslom..új névvel gyere..köszönj szépen és akkor ..lehetnek barátaid is!
Az a legjobb mikor 2 számítógép meg a tv között kell szaladgálni neki,mert mindegyiknek menni kell,azt ordít ha az egyik le van halkítva.Na akkor jön az,hogy menni kell valahova,akkó azzal,gyün,hogy megyünk mamához meg bótba.Na, meg a bogyó és babóca.
Kettő! Anyja,mag a jánya Ki kellett vinni aa garádzsonyfának csinált fenyős fát,azt minden tiszta tűs levél lett!Taníjja a gyereket takarítani,így az is nyomja másikkal
Egyébként uraim kb. ennyire számítottam......
ha érdekes a meló én is tudom élvezettel csinálni a saját szakmámban, de ez nem minden esetre igaz
talán a munkákat is lehet szenvedéllyel csinálni
Ronisé tetszik a legjobban
egyébként kétszer megnéztem mert kibaszott durva ! azok a halak a tálban... egyébként biztos lehetne vele csukázni is ! mármint az aranyhalra enne. bocs kis csuka nem neked szólt . lehet kérek párat haverom kertitavából. kb olyanok mint a kárász csak élénkebb a szine.
erről a csapd le csacsi jut eszembe ...
http://youtu.be/HccYpWxTpq4 voltál vidéken nem fejlődött ki az agyad [/L]
Képzeljétek el, ha mindenki a napi 8 óra robot helyett azt tudná csinálni, amiben igazán jó, ami a szenvedélye, mennyi csoda lenne ezen a Földön
hát elnézést kérek tőled..elindítottam egy lavinát ami alatt összeroppant hatalmas lelkesedéssel beugató facéd.
nagyon sajnálom hogy a modortalan barátaimat nem moderálta a moderátor barátod...
ha egy cigó feliratú kocsmába bemész és mindenki szkínhed... akkor ne kezdjé roma népdalokat énekelve szitkokat szórni a bőrfejüekre...hogy takarodjanak a cigó kocsmából
nem vall valami hosszúéletű dolog kezdetére.
amúgy meg hamár benéztél azon kívül ..azon kívül hogy bezsolsz a itt lakóknak..mit szerernél..mert ha nem köcsögül rontasz be a szobába az itt lakók meglehetőssen segítőkészek...
de azt javaslom..új névvel gyere..köszönj szépen és akkor ..lehetnek barátaid is!
De általában elég gyorsan megnyugszanak: