Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem se segít senki sose,mostakkó kit szidjak?Egy kérdésemre sem kaptam még értelmes választ,de nekem mindíg válaszolni kellett,me má nem válaszolok Sőt ,nem is kérdezek
odabasz
Meg az a zoozee gyerek azért se számít,mert nem is ért hozzá,csak mindig beszél össze-vissza!
Nem
bocsi
nem figyultam kicsit..
a kátélyem fórumról jövök.
lekúrvaanyáztam mindenkit..ert a múltkor kérdeztem tőlük..sokat nem irogatok osa évente egye..de kérdezet mőlük mint társaktóóha má én is irogatok meg kátélyemen is van--szóval oda való vok...ugye

szóval a múltkor kérdeztem hogy a karbihangolás ha kipuficső mértet nő akkor hogy van...
és zoziz nem számitom mert az nem kátélyems
szóval egy tsávó válaszolt érdemben..NEKEM..aki havonta egyszer olvasom il évente egyszer irok is nekik!mer azé az már rendeszere..me a karácsony is egycő van egy éveb naz is azé rendeszeres nem?
szóval rendszeressen irok oda és csak egy tsávó válaszolt..és az sem tudta a pontos választ..
szóval akkor én hálásan köszüngettem nekik..
mekkora egy hülye vagyok illetve voltam zooo-likának hála megvilágosodtam ma
ugyhogy elküldtem az összes kátéylemse fórumozót a kúrva cigó annyukba..me csa kegy válaszolt ..és az is csak utmutatást adott ...leszarom hogy jót vagy rosszat ..köcsög mind..
szóval csak azért nem voltam Itt 23 pm mert Ott...lekurvaanyáztam mindenkit..
csak egy segit... a többi meg le sem szar..húde gyökér banda..ha az lenne egy kocsmába szétverném mindet
Mer ércse meg ország-világ
Hóógyne! Csak megfelelően nagy legyen az összeg!

Vagy ahogy a haver szokta mondani:Nem muszáj a csaj,tőlem lehet faszi is,csak pénze legyen!
Kellett nekem kukkolni
Ezeket kéne vetíteni a TV be, nem a Híradót, más lenne az emberek hangulata.
van az a pénz?
Mán mint hogy eztet-e
http://youtu.be/ZcfbKQupdWM
Zoltánka! Ha nem válaszoltak,akkor az azért van mee hülyék aztán nem tudják a választ a feltett kérdésre. Azon meg nem kell megsértődni ha valaki azt mondja hogy szar a 4T gas gas,mert tényleg szar. Ha azt akarod hallani (olvasni) hogy az egy mennyire jó motor,akkor ha gondolod,megfelelő KP ellenében,és dicsérgetem neked ahogy csak akarod!
Én ezt se tudom megunni.
semmi gond 100db fekete törpét bevéstem az elenözödbe
Sanyííííí! Legalább a bűrit lenyúzhatnááám!
Bászkíí,most olvasok vissza,hogy mik voltak itt. Elnézést szeretnék kérni,és engedélyt arra hogy eltakarodjak a GG topic-ból a KTM-be.
Vagy nem is.Inkább itt maradok,aztán pont lefosom hogy ki mit ugat! Oda megyek ahol jól érzem magam,leszarom hogy mi van ki írva!
Ott a kísértet a ganéjná
mi lessz most velem
hát nincs
Nézzük a gyerekkel együtt bakteriális házat Na,bendegúz most kitanítlak
nincs gasgasod ?
te ktm es vagy ..mi a f@szt keresel itt ...ez gagsgas topik...előbb lettünk lebaszva...
BB-szerint