ez miért van ? nem tudom, hogy engem sose zavart kinek milyen motorja van meg ruhája ..meg egyebek....elmegyünk márkafüggetlenül mondjuk endurózni és a pálya adott mindenkinek egyforma ..aztán megyünk élvezünk ..jól érezzük magunkat , segítjük egymást....megállunk beszélgetünk kicsit fűtjük egymást természetesen ,ökörködünk...este sztorizások.....eszmecsere....alvás...reggel megint megyünk...
arra VEZETEM VISSZA , HOGY TALÁN NINCSENEK KISEBBSÉGI ÉRZÉSEIM...
tényleg zolika akarsz beszélni rola.? mi a baj nem szol hozzád senki vagy nem értem, merthogy te se irogatsz ide sosesem de bejössz és elkezded itt kikérni magadnak a nemtudom mit...
amugymeg kiaza moderátor?
csak mert megfigyelhetted volna hogy a sportmotoros srácok ezt a moderátoros királykodást itt rábizzák az egészséges evoluciora, ugyis kinyirják az üzenőfalon a hűlyéket a kemény mag...szoval moderáciorol enyit...
mint az enduroban , ha nem tudsz felmenni akkor jön a nyafi, meg az azabaj kezdetü mondatok... bruhahaha...
holnap egy napot itthon leszek...szerintem úgy gondolta a főnökség hogy kihajtják a lelkem mielőtt megpattanok innen hiába mondtam hogy 4 nap után jár a 2 szabadnap,senkit nem hatott meg
annyira über fasza szilva pálinkát iszogatok mézes teával... aki kér annak küldök fénypostán...
bazzeg ma megált tőlem kb 20 méterre egy akkora kapitális mufflon kos mit atomrajt valt a fején egy rohadt nagy csiga, ha ugy tudnák dobni mint Beat grills mont simán muflont vacsiznánk..
nekem ez kellett és kész,akárki akármit mond én választottam,többiek meg bekaphatják
szidhatnám én is a gasgast meg a KTM-et de nem teszem mert a ti dolgotok
vagy ,ha mégis úgy döntessz bemégy: akkor előbb egy hosszú bot végén nyújtsd be a dzsekidet! abba belerepülnek a bicskák .kihúzod,összegyűjtöd s majd ezt elvégezvén gond nélkül bemehetesz ,de csak full protektorban!
ne bassz......öt éve ide írkálunk a baráti társaságunk topikjába ......majd mindjárt elmegyünk huszan a faszba ........mer eccer ideírtál ill. inkább lebuziztál mindenkit......... micsoda köcsögök vagyunk....én kérek elnézést ....micsoda faszság....
egy tiszteletteljes javaslat egy ktm speedimotoros köcsögtől ,hogy majd a kocsmába ne ezzel a technikával menj be .... életveszélyes
arra VEZETEM VISSZA , HOGY TALÁN NINCSENEK KISEBBSÉGI ÉRZÉSEIM...
tényleg zolika akarsz beszélni rola.? mi a baj nem szol hozzád senki vagy nem értem, merthogy te se irogatsz ide sosesem de bejössz és elkezded itt kikérni magadnak a nemtudom mit...
amugymeg kiaza moderátor?
csak mert megfigyelhetted volna hogy a sportmotoros srácok ezt a moderátoros királykodást itt rábizzák az egészséges evoluciora, ugyis kinyirják az üzenőfalon a hűlyéket a kemény mag...szoval moderáciorol enyit...
mint az enduroban , ha nem tudsz felmenni akkor jön a nyafi, meg az azabaj kezdetü mondatok... bruhahaha...
amugy mit is akartál mondani?
no nem a muflon hanem a pálinka
bazzeg ma megált tőlem kb 20 méterre egy akkora kapitális mufflon kos mit atomrajt valt a fején egy rohadt nagy csiga, ha ugy tudnák dobni mint Beat grills mont simán muflont vacsiznánk..
csak a neve Horváth,tehát nem magyar
kondirol annyit én semmit nem csinálok , leszarom a kondizást inkább motorozok éjjel-nappal télen-nyáron amikor csak van rá időm...
szidhatnám én is a gasgast meg a KTM-et de nem teszem mert a ti dolgotok
amúgy meg
egy tiszteletteljes javaslat egy ktm speedimotoros köcsögtől ,hogy majd a kocsmába ne ezzel a technikával menj be .... életveszélyes