zoliiika.
há az okély hogy akkor csak ronis segített..csak ronis..hát ez elszomorító mert csak ronis az nem elég?
csak ronis..szól ehhez...
akor azért csak odassegítettek neked..nem
a gasgasosok.
az hogy csak enyien vannak..az gáz....gas.
de most pl mély lyötté hanem csak beszólni a soknak?
kérgyed.. aki tud válaszol.
mer rendes sráccsajok ezek..a kéttések srácok. a négytések meg csajok
kérd meg csak-ronist.
csakronis...
kérem a választ
th..meiksz(3)
ha valami kérdésed van mondjuk alkatrész beszerzésről akor tudok adni címet ,nekem volt gg om de 2t 300as , 4t gg om nem volt szóval nemtudok róla túlsokat mondani csak haverok tapasztalatira tudok hagyatkozni de sajnos nem tudok sok pozitívat mondani róla
Te more..mi a faszt arcarcoskodsz itt?..fajtád tol kérdezősködj
nem nyom hogy itt mindenki utálja a fajtád?..tanulj egy kis kultúrát ha valamit akarsz kérdezni,sajnálatos hogy kérni tanultál meg köszönni nem.
3 éve van ez meg.A legjobb motor a földön,bár csak a helyet foglalja,me tologatom ide oda Deeee,se benzin,se olajcsere se kopó cuccokra nem kellett nála az elmúlt 3 évben egy forintot sem költeni Pedig milliókat elmotoroztam Szóval a gasgas 4T egy abszolút ,de költségmentes motor A legjobb
én azért nem is írtam nagyon neked talán mert nem nagyon volt gasgasom...saját ..de dolgom volt azért velük nem is biztos hogy kevesebb mint esetleg neked nem csak szerelés menet is volt........de mit írjak ilyen esetben ha jót nem tudtam akkor ....szóval én vagyok a hibás...bocsi...
arról meg nem tehetek, hogy itt tanyázik mindenki erről a fórumról aki valamit sejt az endurózásról.....márkafüggetlen.....és hogy nincs senkinek 4T gasgas-a az azért elmond mindent....az se véletlen...mert egy nagy kalap szar ha hallani akarod az igazat......viszont a 2T -jük egész fasza motorka...remélem tudtam segíteni....
azt meg oviba úgy tanították, hogy ha én megyek oda valahova és nem tanárnak hanem pont szeretnék kérdezni valamit akkor lenyelem a nyálam köszönök és tisztelettel megkérdezek dolgokat....biztos lesz rá válaszuk az illetékeseknek.....ha nem úgy jössz elő a semmiből mintha a valagadból rántottál volna elő és lebaszol ,hogy mi az anyámat keresek/sünk itt 5 éve...
De ahogy nézem most senki se írt rosszat a motorodra Sőt te jöttél ide úgy hogy mi a faszt keresünk itt!Másik meg az hogy ha neked jó a motorod akkor mit foglalkozol más véleményével?Szerintem nincs olyan motor amire ne köpködött volna már valaki!
Bugic!
Ha tudsz olvasni akkor leírtam már,hogy volt kérdésem felétek régebben.Akkor ugyanilyen aroganciával találkoztam ("mi a faszért FSE-t vettél ,miért nem adod el,az egy szar")mint most ,de legalább leírtam amit gondolok........
Részemről ennyi !
http://www.youtube.com/watch?v...
há az okély hogy akkor csak ronis segített..csak ronis..hát ez elszomorító mert csak ronis az nem elég?
csak ronis..szól ehhez...
akor azért csak odassegítettek neked..nem
a gasgasosok.
az hogy csak enyien vannak..az gáz....gas.
de most pl mély lyötté hanem csak beszólni a soknak?
kérgyed.. aki tud válaszol.
mer rendes sráccsajok ezek..a kéttések srácok. a négytések meg csajok
kérd meg csak-ronist.
csakronis...
kérem a választ
th..meiksz(3)
szalajtós
[3463] 2011. december 29. 08:51
tisztelt moderátor !
amennyiben lehetséges ,légyszives töröld az eddigi beírásokat a nevem alól. regelés kezdetétől mostanáig. köszi.
nem nyom hogy itt mindenki utálja a fajtád?..tanulj egy kis kultúrát ha valamit akarsz kérdezni,sajnálatos hogy kérni tanultál meg köszönni nem.
http://youtu.be/63uIwQLUD_E
arról meg nem tehetek, hogy itt tanyázik mindenki erről a fórumról aki valamit sejt az endurózásról.....márkafüggetlen.....és hogy nincs senkinek 4T gasgas-a az azért elmond mindent....az se véletlen...mert egy nagy kalap szar ha hallani akarod az igazat......viszont a 2T -jük egész fasza motorka...remélem tudtam segíteni....
azt meg oviba úgy tanították, hogy ha én megyek oda valahova és nem tanárnak hanem pont szeretnék kérdezni valamit akkor lenyelem a nyálam köszönök és tisztelettel megkérdezek dolgokat....biztos lesz rá válaszuk az illetékeseknek.....ha nem úgy jössz elő a semmiből mintha a valagadból rántottál volna elő és lebaszol ,hogy mi az anyámat keresek/sünk itt 5 éve...
Ha tudsz olvasni akkor leírtam már,hogy volt kérdésem felétek régebben.Akkor ugyanilyen aroganciával találkoztam ("mi a faszért FSE-t vettél ,miért nem adod el,az egy szar")mint most ,de legalább leírtam amit gondolok........
Részemről ennyi !