Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó motorozást mindenkinek, aki kijut!
Aki szerel, annak jó szerelést!
Komolyra fordítva, a felmerült eset kapcsán, szerintem minden GAS-GAS fórumba írogató nevében írhatom, hogy leendő és aktuális GAS-GAS tulajok bátran kérdezzetek, ha kérdés van a vassal kapcsolatban, van itt olyan is akinek van/volt GG és tudhatja rá a választ. Az tény, itt más is van szórakoztatjuk magunkat , nem csak GG kérdés és válasz, azaz ha valamire nincs válasz, lehet aki tudná rá a választ elsiklott felette, azaz kérdezzétek újra...
FSE=Gas Gas FSE 450 legalábbis itt a fórumon, ha ezt a 3 betűt emlegeti valaki erre, ha másutt vagyunk, lehet másra gondolok
Azt nem tudom a többiek mire is gondolnak
Napot , jó sokat írtatok, mire végigolvastam el is ment a fél nap
nem megyek viktor. a motor azon mód van . ne is mondogasd . mint mondtam szarul veszi a kettest is néha.

szét lesz húzva a picsába már csak pár csavaron múlna. ostobaság lenne így összerakni ,csak azért hogy kimenjek még egy alkalomra . február végére fog összeállni. hamarabb pénzem se lesz rá. ha lehet menni ,menjetek. majd a héten viszem ki Palihoz ,hogy lássam mi ujság van belül. összeírom mi kell, szépen beszerezgetem aztán majd..... egyébként még mindig nem tudom mi az a fse?
kátélyemes vagy 525..meg vanettot akarsz...
csak is lyaú fej lehetsz..meg okos...mind a rosseb
mi a fszanak telepjáró ha nem telepelsz vele.
család bevásárlás motorozás kis költségű fenntartás.. =kisbusz..
szórakozás buli terepezés mutogatom a verdám hogy lássa a nép..pikááp
mindenki mennyen motorozni..
csá lyó hajtást
estére kelvén meg élménybeszámolót kérünk...ennyi
Erdőbe járna a rossebb kocsival Azért van a motor!Na mindegy pedig szép verda meg biztos megszeretném de költséges lenne nekem egy ilyet bevállalni úgyhogy nem is álmodozok róla.Zarándolnak a Vanettja lenne még ideális ha már kocsit kéne vennem Abba befér egy család is plusz motor
te wakon is iylen lyaúl írsz?
nekem a billentyhűk is csak néhol látszódnak
amúgy ha 3-4 sorokat irsz per nap akkor könyne lehet..ne helyesen írni..
de tely isakor esel hibába mikor sokat irsz..pl a fideszimádó szövegekben sosem volt hibád
nyugiiiii......
báááálint
nyugi
nem morog....
ül.

a hibákat orvoslom..
amúgy ha nem lenne modrátor.... sokkal több lenne+ látná némelyik hoy ghogy leköcsögözök itt mindenkit..csak az moderálja a modoromat és ezért tűnik úgy hogy néha lyaú fej vagyok
meg nagy motoros
fs e450 gááázgas.művelődgyjé gasgas téren különben a moderátor haverom kiléptet a picsába
ilyen van zoliiiiiikának..
ez négykély(nem filyús verda csajos..mint a kátélyem öt 20-on5
8-10 között megáll a fogyasztás, pedig erdőn is van használva. Igazán tényleg csak akkor érdemes ilyenben gondolkodni hogyha kimész erdőre is. Abban igaza van ronisnak hogy praktikusabb egy furgon de azzal ugye nem erdőn jár az ember, az egy kisebb sáros földúton már bajban van. Ez mindenes, persze vannak hátrányai! A platóra azért fölmegy a motor. És szerintem nem is mutat rosszul a fagyis előtt úgy sem
Kompromisszumot azért kell kötni egy két dologban.
Am. szerintem a hátsókerék hajtás nem sok mindenre jó, hiába pakolsz rá cementeszsákot! csak azért +150 kg hogy fogjon többet a hátsó? Hát...
lyaly de várom már..
malyom.nagy malyom .
nem malymó..
malyom . .
robival beszéltem...
rakd össze a gépet..péntekre összeáll az idő.megent.
ha te is összeállsz,de minden szinten..akkor..mehetünk..ha nem jön össze minden...akkor meg pihizünk..
malyom

hát pedig szépen irtam mi a bajod...
200km/h szélvan itt nálunk heloka
na elmentem lassan öltözni motorzani.. iszom még 1 kv-t..
persze jo a cementes zsák is , de azt a cementet már nem fogod tavasszal felhasználni az is biztos...
plussz foglalja a helyet, elcsuszkál minden kanyarba stb...
azért csinálják ezt a vaslapos verziot mert az nem csuszkál sehova, plussz felfelé sem foglal helyet...arrol nem is beszélve hogy van sulya bőven.
ez most komoly, hogy már piacon van a 2013-as modell?

ez valami burkolt pscihologia lehet ,igy akarják sugalni a világ agyába hogy ők menyivel előrébb járnak...

amugy szép motor, bár nem gasgas..

és nem is derbi senda.. mondjuk leszarom..
2WD-t nézegettem mert aszondják a nagyokosok hogy a hajtás miatt többet zabál a 4WD még ha szét van kapcsolva akkor is Hasmagasság miatt lenne jó alternatíva ez de hogy viselkedik terepen azt próbálni kéne.Ronis a cementes zsák is jó a platóra nem?Bátyámék így jártak a zsigulival régen Mindegy úgysincs rá pézem úgyhogy marad a suzuki meg a kunyerált utánfutó Amúgy mennyit ehetnek ezeg gázolajból?8-10liter beleugrik gondolom
hát fiuk-lányok most jöttem a piharcról csak malagutit találtam szerintetek, mert ez is olasz az is
én személy szerint nem szeretem a pickup-kat... de ez saját vélemény..

egy terepjáronak tűnő tárgy , de terepen iszonyat el tudja hagyni magát főleg hoban, mert rohadt hosszu és hátul semmi suly...
van pár ismerősőm akik ugy szokták ezt megoldani télire, hogy van egy 3-4-5 centi vastag vaslap amit lángvágoval megvágnak a kerék doboknál, és pár tetőlécre ráteszik egy targoncával.
igy ki tudja huzni a targi a tüskét, tavasszal pedig simán ki tudja venni megint...és hibátlanul bemegy a havas erdőbe is.

meg amit utálok benne az az hogy semmit nem lehet a platon hagyni hacsak nincs egy plusz doboz de ugy meg gyökérül néz ki, és a doboz elejéböl alig lehet kihalászni a cuccokat csakis csáknoriszos kommando kuszásal..

szerintem azon kivül hogy jol néz ki lofaszra nem valo...motort alig lehet felvarázsolni rá a magassága miatt, plussz elég ciki bárhol is otthagyni egy fagyira, hogy fent virit 2 paripa... szoval látvány bringa.

én furgon párti vagyok , abba beraksz 3 motort rádobálod a sok motoros cuccot és mehetsz világgá, nem hagysz el semmit nem esik le ha bezárod bármit ott lehet benne hagyni....
jó kis autók ezek fogyasztanak a legkevesebbet de vegyél 4x4-est a 2wd-t nehéz eladni
Hát én imádom, ha nem autópályázni használod akkor fain, fateréké ue. még színre is 240e km-nél még (kop,kop,kop) nem nyúltak motorba, a kerékjárat fölött (főleg hátul) hajlamos rozsdásodni, néhol a hátsó, vonóhorogmódszer nem minden vizsgáztatónak tetszik?!?
Mondjuk ez a változat tényleg inkább 2 személyes mint 4, hátul csak mazohistáknak!
Van egy bája a gépnek mikor 4 kerék bekapcs és keresztbe közlekedünk a kereszteződésekben
Bár ha megindul érezni a súlyát.
Fix 2WD? Kapcsolható 4WD-re nem? Csak hátsó meghajtással nem jutsz messzire... túl könnyű a háta.
meg szeretném kérdezni ,hogy milyen gép az az fse? husaberg fs? komolyan nem tudom
igen ki akartam töröltetni mert volt benne rengeteg baromság. de le se szarta a modulátor. zarándi te meg ne kezd már újra a majomkodást. mert legközelebb nem várlak meg sehol hanem otthagylak a gecibe.
bocs zolikaa, de én sem emlékszem rád.... persze ez inkább engem minősit mert olyan szenilis vagyok mint az országut, a memorián max 2 hetes utána töröl, a napi 2 qavington sem segit már mert nem tudom hová tettem...

de most komolyan ember miafasz bajod van? csak merthogy bejöttél ide és leoltottál mindenkit mia fasznak irogatnak ide ha nincs is gázgázuk.. most meg vérig be vagy sértődve mert ezért a stilusodért elküldtek a picsába...
mégis mit vártál? azért egy 30 éves embertöl többet vár az ember...

és mi volt a kérdés?