Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja én a lánycsapatba vagyok
sajna nem 2007 berg 450fe
Jóvan doktor úr majd megfogadom a tanácsodat,és leragasztom a sebeimet mielőtt belemegyek a dágványba.Meg aztán nem iszok belőle ezután se,pedig múltkor is marha nagy volt a kísértés hogy megkóstoljam!

Köszönöm szépen a jókívánságokat,de asszem hogy holnap se fogom kihagyni!

U.I. Az utcán is vannak betegségeket,fertőzéseket terjesztő állatok,bogarak,nem kell ahhoz dagonyába menni. Akkor most utcára se menjek?
ezen majdnem behugyoztam. .
ne csinálj ilyet többet
neked ....remélem 4t gasgasod van
a jókedv az a fonto
én is , de már a hasam, úgyhogy inkább kikapcsolom a gépet.
További szép estét nektek!
fél órája röhögök különböző ökrökön....
nem a faszt nem ..
hüje rmz-s
ja bocs-iksz
azért nem kapta meg választ mert ..én tudtam csak zozi hívott konferencia err -beszélgetésre engem is ill mindenkit a fórumról..mert mindenki tud itt mindent!-hogy a másik zolinak.. -ne segitsünk..
zozi csúnyán lebuktattam magunkat

két rendőr munkaidőben fürcsizik a balcsiba..
-hély nézd már az ott a parton nem a főnök...
-hülye..tényleg..bukjunk le...
-helló főnök .

.
gecinagy ladagyár...national panaszkodik
Rábaszok az asztalra én is mindjárt aztán beírok a yamahásokhoz meg a hondásokhoz a suzukisokat se hagyom ki hogy miért szar a KTM szemét tetvek?
És és és van még
http://youtu.be/fNtpbH5zYEQ
muhahahaa
Ahoj!
Egy dologra kíváncsi lennék, lásd a végén.
A kérdésed nem most volt, hanem elég régen, aki tudott válaszolt rá(ha nem kapsz választ nem azért van, mert utálnak, hanem mert nem tudják rá a választ, vagy esetleg elsiklanak felette, ilyenkor esetleg tedd fel újra, de ha a 2.,3. kérdésedre sem kapsz választ azt jelenti nem tudják). Tény sokan őszintén leírták a véleményük, hogy szerintük szar a motor(a 4T GG) ami neked nem feltétlen segítség/válasz a konkrét kérdésedre, de mindenképp infó és nem hinném, hogy rossz szándékú. Viszont, hogy ezen miért akadtál ki és miért pont ma azt nem értem. S nem kötözködni akarok, csak érdeklődöm.
bálint lesz a csákronisz ... keresztapja meg zoliiika ...

be kéne már fogadni zoliiikát mert kibúgtátok az életét....

jajj a lágy szívem...
fhórumbetyáár
zolikaaaaaaa
ez nem szép.
mond a kérdést vagy csak ..azé jötté..hogy felélénkítsed a fhórumot..
lyaúk a vidilyaúk
ne szivd fel magad haloka vedd poénak az egésszet
Te kt valaki!
Erre még írok.Először is nem vagyok cigány.Milyen az én fajtám?Nem kevesebb mint a tiéd!Édesanyám vajdasági magyar ,apám meg félig bajor félig magyar.Kultúráról meg annyit nem egyszer nem kétszer tanácsot kértem tanács helyett fikázást kaptam "hogy miért van fse-m".Szerintem Ronis még emlékszik rám.Segitség helyett csak leugattak ezért leírtam amit leírtam ezt már csak tényleg azért írtam mert nem tűröm,hogy lecigányozz.
még lyaú hogy nem ezt.
2011.december 18
szilya szali vagyok..kérlek a legutolsó motorzást töröld már ki a fejemből.mert én nem bíírom kiverni

szali ha valakit ketté vágsz láng fűrésszel azt már nehéz össze heggejteni
ez a tipikus :fából faszkarikát esete.
ill a hibát..nem a csorbát..csak a hibát tudod köszörülni..kihozod öket megent és rendes leszel.ennyi
nem sajnálod az időt a pénzt és a pihenést a fatövébe..ennyi
Csákroniszt kérd akkor csák meg!Vagy NemCsák Károlyt de JaniCsák Vecát is
nem volt kérdése ma .... nem figyelte biztos