Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fasza volt a mai motorzás is, tudok én olyan szopatosokat keresni egyedül is hogy ajjajj..
Moderátornak ríz mán egybű azt azt se tudjuk ki vagy mi vagy Spiclikbű elég mán,(má pedig ez nyílt felhívás keringőre ,hogy tegyen rendet a modi )szóval kocc vagy ne ríjjá me nem tudod osztani az észt! Vagy be állsz a sorba ,de ne elém
ez meg egy honda szí ár tú fifti?
ez nem gasgas takarodjatok ki a dagonyából

amúgy a dagonyailag szalinak igaza van.a vadak azért fürdenek bele..tisztulás..
szali eszedbe sem jutott hogy ezek a morososk is telis teli vannak wak tériumokkal csak meg akarnak thisztulni..zoliikának is ezt ajánlom..

hát olvasol minket?
hát irjál is ..olyan sok itt a szines egyéniség...és eddig mind megfért egymás mellett a fórumban..téged zavar ..akkor... tudod mit kell tenned ill mit nem!..
amúgy nagyon szeretünk..és maradj is ilyen őszinte...
remélem nem tartasz szálykaratésnak..kiosztósnak .
GasGas forevööööööööööööööörr
míívan..?ezt enm értem..ez egygasgas fórum..itt társakvannak..segggítő ..kések
az hogy szpyd motorral osztya-penkó
melyik az melyik az..hú babber csak a helyesirási moderátornak ne szólj mert akkor engem is kizárnak

manka.
figyu
ez a te hibád..te vagy az eggyetlen spíídes zoliii megmondta.. vond le a konzekvencilyákat...mer leirtad hogy hajabulya..ááá kimondtam
me ga kátélyemes köcsögök..fhúly
gas gas for evör
én is ettől vok kész..
akkor én ehhez csak gratulálni tudok !:)

csak szólok ,hogy a vadak kibaszott sok élősködőnek és baktériumnak adnak melegágyat. amit pontosan a dagonyákban próbálnak meg kifürdeni. azért ,ha nem muszáj ne igyatok belőlle! illetve sebbe ne kerüljön ,mert esetleg meglepődsz majd mikor férgek bújnak elő a bőröd alul pár hét múlva. vagy esetleg elkezdessz viszketni oszt azt se tudod mitől :)

ezek után jó dagonyázást szeretnék kívánni!
Csak azt nem értem,hogy én itt akár mikor fórumoznék vagy kérdeznék valamit mindig a Ktm-es és speed motoros emberkék osztják az észt.Nincs KTM-es fórum?Úgy tudtam azért vannak a különböző forumok............
Nyugodtan le lehet ugatni.Le lehet fikázni meg nagy volumenű szövegeket hozzáfűzni Nem érdekel viszont a moderátor rendet tehetne
Azért megyünk bele,mert miért kerüljük ki ha egyszer már ott van? A pocsolya se azért van hogy kikerüljük,hanem azért mert esett az eső! Büdösnek meg büdös voltam már induláskor is,pedig akkor még nem volt semmiféle vaddisznódagonya! A térdvédőmnek olyan szaga volt (van) hogy embert lehetne vele vallatni! Volt olyan cimbora,aki meghempergett egy ilyen be. Nem sokat álltunk aznap egyhelybe,mert olyankor nagyon jött a szaga!
ez egy közönséges vaddisznódagonya :) nem értem minek mentek bele ilyen teknőkbe? arról nem beszélve ,hogy gusztustalan büdös leszel tőle . mert tele van különféle szarral szarva :) amúgy az tök jó mikor ugyanerre rászaladsz összel lombhullás idelyén. szépen orral be lehet ugrani a dagonyába ,mikor leakad a motor eleje.
Bele kell találni ilyen helyekre! Ez csinál ám jó kondit,mire kicincálod!

Fújtuk a gőzt rendesen,mire kiszedtük!
micsoda emberek vannak .. az előbb ránéztem az apró rovatra. találtam is frissen felrakott dugót,hengert ,meg millió eladó kincset. felhívom az embert erre elkezd beszélgetni , illetve nézeget valami katalógus árakat mikor mondom neki ,hogy végre mondja már meg minek menyi az ára! ennyi erővel bemegyek az első boltba és megveszem a polcról teliárban:) még hozzá teszi hogy borzasztó horror árakkal találkozik! és hogy nem akar bukni azon ,hogy eladja a fölösleges kacatjait. amit annó ajándékba kapott a 300 as mellé. plusz kittet remélem ez is olvassa a fórumot:)

a másik. a hirdetésében annyi van hogy ktm 250-300 alkatrészek aladók és egy magántelefonszám. se ár se semmi. felhívom ezt is. mire benyögi mikor kérdezem ,hogy dugója van e? háátt azt mondja lássuk csak... be tudjuk szerezni azt is ! kérdezem miért ez egy bolt? erre visszakérdez ,hogy miért hol lehetne még dugót veni máshol? igen ö egy bolt. és bármit beszerez! bolti áron..

nem tudom, lehet régen néztem hirdetéseket ,de vagy én vagyok tök hülye vagy ezek némelyike.
jó ,de nem én mondtam ! aztán ,ha véletlen mélyebb az iszap ne engem szidjatok!
Hú ez jónak tűnik! Csak itt felénk semmi nincs
ami még jó kondira , az a mély ,minimum 50 centi mély iszapban futás. lehetőleg fekete iszap az ideális. a lényeg ,hogy jó ragadós legyen. és természetesen csakis csizmában! lecsapolt holtágak halastavak ,tározók a legideálisabbak erre az edzésmódra.
Nekem írkálhatnak gyógyszert, a kórházban is csak akkor vettem be, amikor infúzióra kötötték.
Gyógyszerek, orvosok tisztelet a kivételnek
annak nem tucc mit baszni. genetika. az orvos meg majd felírkál mindenféle tetves gyógyszert amire rá akar szoktatni. úgyhogy komám törölköző a lelke
33. Ja olyasmi van, de a fejemben inkább, arról tudok, viszont akkor lehet nem csak ott Ha nem javul 1 hónapos edzés után se a helyzet, majd meglátogatom a dokit, kikérem a véleményét, de oda általában már csak akkor megyek, ha visznek állapotban vagyok.
keringési zavaraid vannak! spiningen is van pár ember aki ugyanazon az edzésen meg se nagyon gyöngyözzik,míg vannak akik alatt úgy néz ki a terület mintha esőben edzettek volna. tanács. sürgősen keresse fel kezelőorvosát gyógyszerészét! hány éves vagy?
Értem már mire kellett neked a szobakeró
Hát úgy vagyok a futással, hogy a semmitől jobb, kimegyek, de nem szeretek.
R mindég azt mondja..vik még jó hogy nem vagy izzadós..miközben folyik a mezemről a víz
a Mátrába felfelé menet nagyjából ez a szitu, folyton tekerni kell és kell egy marmonkanna víz viszont ez a homokos ötlet jó dolog, csak kár hogy erre nincs ilyen talaj.
66.34 es a dugóm. 1 es méret. ugyanilyet kivánok beletenni . ha pontos árat tudnál mondani zsír lenne. rohadt euró. jól felment.....
mekkora egy thanács-adó vagy te bazdmeg