Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szali megadnád a skype címed?
Akár jöhet civilbe,de az én skype címem:rikizuzda
Kérdeznék pár dolgot ha rámérsz
most viszont elmegyek motorzani, ahogy főbéla mondta, a puhapöcsüek otthon maradnak a nagyfiuk meg elmennek még ebéd elött szétkapratni a vidéket...
Dew..

ez a dolog mármint egy eupolice behivása SOHA nem ugy zajlik hogy ők maguktol bejönnek és neki állnak spajszerkedni, persze hogy ez rohadt negativ dolog...
lesz aktuális autentikus politikus majd aki ugymond behivja öket , és máris törvényileg lesznek itt teljes jogkörrel,,, merthogy addigra elszabadulnak a dolgok... neadj isten josok rendőr nem akar majd tüntetőket szétverni bottal mert már ő is elégedetlen és rokonszenvezik velük stb....
jahh hogy nem a magyar emberek felé tartoznak elszámolással hanem a brüsszeli vezetök felé...mit mondjak ....ciki...

ez az eu kilépési szavazosdi is egy sima hangulatkeltés... a zászloégetéssel egyetemben...

megmondom miért.: - ahoz hogy egy szavazást kiirjanak 100 ezer aláirás kell , ezt mindenki tudja, azt mostani viszonyok között össze is szedi Vona, kiirják a népszavazást mittudom én kb fél év mulva... addig viszont napi szintem szakértők hadserege fogja minden médiumban azt szajkozni hogy ..: jézusom emberek, NEM szabad kilépnünk az EU-bol mert az lenne a mostani helyzetben a legrosszabb döntés....

és miután aaz emberek napi 24 orában halgatják ezt a szart el is hiszik majd ,meg ugy belesznek szaratva a népszavazásig hogy simán az EU mellé rakják az X-et megint...

aki fogadni akar velem az most megteheti...

magán véleményem szerint arra megy ki az egész, hogy megprobálják az ország adosságát eltöröltetni, vagy a felét mint a görögöknél....
szerintem ez a max amit el tudnak érni.. és nem zárnák ki egy háttér megállapodást ami Orbán-Vona között jött létre ez ügyben mert igencsak 1 irányba tolják most a szekeret...
1:50-nél te mit csinálsz ott te jó fijú

jó kis videók vannak fent róla am

http://youtu.be/PNhEoLyv2AQ
Megnéztem a videókat nagyon jó helyek vannak..megszakad a szívem
gabesz ez a déva az az enduropanorama?
ha lesz enduro motorom és tudok sokat motorozni,tuti elmegyek,nyiregyről voltak ismerősök,A-ban indult a szasza is és végig ment,meg tudta csinálni...19es krosszkerékkel 250 4T-vel...
hmm 100ojró nem is sok..benzint is adnak..akkor pláne!
termékny fórun ez heloka
Megint írtatok este óta nem keveset
http://www.motoclubhaita.ro/db...

ezt küld el NTH nak! ha véletlen eljön svitkó és elviszi az első helyet még akkor is dupla pézt kap a holland versenyen kapott 400 jurcsinál!

A clas
1 hely 1000
2 hely 800
3 hely 600

B clas

1 hely 400
2 hely 300
3 hely 200

szóval ha B clasban indul akkor is kap annyit mint amott a világ végén!

egyébként ahogy ismerem a szervezőket beszarnának az örömtől ha Kori hoz hasonló riderek neveznének! tuti nevezési dilyat se kérnének tölük csak menjenek! egyébként 100 jurcsi a nevezés és benne van a benzin az enduró napokon.!
ezt nem mondod komolyan? ugyan mi a büdös fasznak menne depres a bamakóra? ez kb olyan hasonlat mintha azt mondanánk chad reed eljön lakitelekre egy bográcskupára!
kutyádat rázhatja azt nem viszem...
Oké jó csapatást kívánok
nem nyom hogy egy vár falai tövében laksz? kutyám fülét rázza a szél olyan térdig érő szélvihar van...meny csak ki a terepre,majd levecses lesz az orrod megint..nem szoktam problémázni de ennek most nem sok értelmét látom.
nem a bágerbe megyünk ott csak találkozunk...gondolom erdőbe se fúj ha itt se fúj....amúgy se lenne baj ..itt nem "azabaj " van...az nem én vagyok...

na léptem csákó...
amúgy olvad minden mert ömlik a víz a csatornákból...
majd rakok képeket...
Hasinak már mondtam, de mond Rocconak is meg neked is mondom, ha ilyen jellegű probléma van, amihez kellhet számítógép, szóljatok
RMX még sehogy nem áll, nemrég hoztam el maróstól a kuplungkosarat, na azzal lesz még munka , s még 1mm-es saválló lemezem sincs
Kezdem kicsit azt érezni a sors nem akarja, hogy motorozzak, a festő elbaszta a vázat, nem találok cuccot ami kell, Pinknél nincs alkatrész csak 2-3 hét múlva, meg nem haladnak a dolgok motor ügyében
Remélem február közepére összeáll
Mondjuk a báger az katlan és nem fúj a szél Csak lengedezik.
Van képetek amúgy erről a bágerről?Kiváncsi vagyok hogy milyen nagy terület terepviszonyok stb..Ráér akkor is ha hazajöttél
levideóztam milyen király az idő...
Te hol laksz?Itt tele kell raknom a zsebem horgászólommal hogy ne fújjon el a szél
te hol laksz ..most jöttem be ..szikrázik a nap......plusz a fok ...szél abszolút nicsen...
melyik adást nézed ?

na mindegy mi fiúk megyünk...
viharos szél van és -1 fok..tiszta jég minden..most szögecseltem össze a motorom elejét mert széttört a jégen...én szöges gumi nélkül nem megyek szenvedni..azt meg fel nem rakom ilyen gyorsan láncot mindent cserélni kellene...vasárnapi munkán meg nincsen áldás
Meg nem azért fizetnek hogy kivágd a szőlőt hanem hogy telepítsd
sana csak nálunk álom ez máshol ez normális hogy a tejet ado tehenet nem vágják le
Más kormányzás lenne is akkor!Ha nem dolgozol éhendöglesz!A fizikai munkás lesz az igazi érték és a mezőgazdasági termelés lesz előtérben!Álmodozok mi?
vazze most jutott eszembe hogy te ne itt irogass hanem menjél öltöznyi...
Ma kivételesen első keréken egy kerekezzél sokat