nem kapunk eu-s támogatást nem lessz szép nagy tábla hogy ezt eu adot hozzá csiliokat mivel sajnos az állam saját erővel semmit nem tud megoldini mivel nincs saját gazdaságunk sajnos amiből akár egy iskolát feltudnának ujitani nem hogy utat épiteni Mfaszom sztádát csiliokér azt senkit nem fizetnek ki még igysem
ANTIGASGAS:
EU-t jól betojatni, hogy kilépünk, ha azt akarják, hogy maradjunk, engedjék el MO összes tartozását
Ok ígérjük, hogy na akkor maradunk meg leállunk ezzel, hogy kilépünk, amikor elengedték, meg másnap kilépni a picsába
ANTIGASGAS:
Miért ne? EU elkezdi játszani USA szerepét, ha valaki nem úgy ugrál, ahogy mi fütyülünk, akkor megyünk és bombázunk?
Mit szólnának ez EU tagállam lakói, ha az EU egyszer csak meglépne egy ilyen erőszakos lépést MO ellen azért mert ki akar lépni. Mindjárt elkezdenének agyalni, hogy ezek nem nagy EU demokráciát akarnak, hanem EU diktatúrát. Bár tény, hogy benne van a lánc esélye is, ha MOt hagyják kilépni, jöhetnek mások is. Ezek viszont ott nem hülyék, ezért MO-t nem erővel, hanem ésszel próbálják bent tartani. Először mézes madzag, aztán hiteles zsarolósdi, majd népuszítás, lázítás keltés a kormány ellen, hátha elzavarja a nép, a következő lépést nem tudom, mit tennék, ha én lennék az EU vezér. Viszont az biztos, hogy az ilyen, hogy bevonulok és erővel kényszerítem maradásra a legutolsó lépés a tarsolyomban és meggondolnám sokszor, mert azzal felrúgnám a nagy illúziót.
a mesterünk dolgozik a japcsik ellen http://youtu.be/yF6Jyxc16vU ha csak fele ennyi tudásunk, akaratunk van akkor az eu csendörség elmehet a sunyiba ja és egyébkét ebböl a sportból tanitják a rendőrség,kornányőrséget stb. és mindenkinek csak ajánlani tudom
Jó reggelt!
Gabinak meg még akit érdekel tegnapi Dakar hírek:
MOTOR:
- Despres nyert, akár gyalog is megtehetné az utolsó szakaszt,
Coma tegnap beszopta mert eltévedt és beszart a váltója, így ugrott az első hely.
- Svitko srácunk az 5. összetettben, nem kell itt blokkcsere a 1db KTM blokk kibír egy egész Dakart.
AUTÓ:
Gordon tegnap nyomta neki mint a barom fél órát rávert az egész mezőnyre egyik mérőponton, de aztán meg is lett az eredménye a sietésnek, mert borult egy szépet így aztán csak későn jött be
Peterhansel is szinte mehetne gyalog, de itt még Roma-nak van esélye, ha a vezető minis elássa magát valahol.
Nem is figyeltem, csak most látom, hogy pl. Emanuel Gyenes meg Chris Birch is mennek
Amit még csipogtak tegnap, állítólag a Despres jön 2012-ben a magyar bamakóra is, több nagy névvel együtt
Az Európai Csendőri Erőben pillanatnyilag már aktív csapatok:
- A Francia Nemzeti Csendőrség
- Az Olasz "Carabinieri"
- A Holland Királyi Katonai Rendőrség
- A Portugál Nemzeti Köztársasági Gárda
- A Román Csendőrség
- A Spanyol Polgári Gárda
Partnerként képviselteti magát a Lengyel Katonai Csendőrség.
egykerék...
Késő volt már és csak valami B betű rémlett
EU-t jól betojatni, hogy kilépünk, ha azt akarják, hogy maradjunk, engedjék el MO összes tartozását
Ok ígérjük, hogy na akkor maradunk meg leállunk ezzel, hogy kilépünk, amikor elengedték, meg másnap kilépni a picsába
Miért ne?
Mit szólnának ez EU tagállam lakói, ha az EU egyszer csak meglépne egy ilyen erőszakos lépést MO ellen azért mert ki akar lépni. Mindjárt elkezdenének agyalni, hogy ezek nem nagy EU demokráciát akarnak, hanem EU diktatúrát. Bár tény, hogy benne van a lánc esélye is, ha MOt hagyják kilépni, jöhetnek mások is. Ezek viszont ott nem hülyék, ezért MO-t nem erővel, hanem ésszel próbálják bent tartani. Először mézes madzag, aztán hiteles zsarolósdi, majd népuszítás, lázítás keltés a kormány ellen, hátha elzavarja a nép, a következő lépést nem tudom, mit tennék, ha én lennék az EU vezér.
nem vagyok én huggyospicsájú kislány, hogy otthon maradjak miközben a férfiak kint jókat motoroznak...
vagy a bágerben....
felmehetek addig néhány falon....?meg ugrathatok párat ?
Gabinak meg még akit érdekel tegnapi Dakar hírek:
MOTOR:
- Despres nyert, akár gyalog is megtehetné az utolsó szakaszt,
Coma tegnap beszopta mert eltévedt és beszart a váltója, így ugrott az első hely.
- Svitko srácunk az 5. összetettben, nem kell itt blokkcsere a 1db KTM blokk kibír egy egész Dakart.
AUTÓ:
Gordon tegnap nyomta neki mint a barom fél órát rávert az egész mezőnyre egyik mérőponton, de aztán meg is lett az eredménye a sietésnek, mert borult egy szépet így aztán csak későn jött be
Peterhansel is szinte mehetne gyalog, de itt még Roma-nak van esélye, ha a vezető minis elássa magát valahol.
Nem is figyeltem, csak most látom, hogy pl. Emanuel Gyenes meg Chris Birch is mennek
Amit még csipogtak tegnap, állítólag a Despres jön 2012-ben a magyar bamakóra is, több nagy névvel együtt
de ha öt percet késnék így télvíz idején ez megbocsájtható akkor várjatok meg ....
na lépek enni és öltözök és 9:45 -kor indulok....
addigra még melegebb lesz...
- A Francia Nemzeti Csendőrség
- Az Olasz "Carabinieri"
- A Holland Királyi Katonai Rendőrség
- A Portugál Nemzeti Köztársasági Gárda
- A Román Csendőrség
- A Spanyol Polgári Gárda
Partnerként képviselteti magát a Lengyel Katonai Csendőrség.