Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát függ a gépedtől ez a windózhét....
mert rárakni rálehet ....de kérdés milyen régi a hardver ....
és amúgy meg drivereket kell szedned ..szóval nem lehetetlen de volt hogy szoptunk ilyesmi régibb gép átrakásával sokat...
amúgy egy új xp az csodákra képes ..és ahhoz mindened megvan...

sőt nem beszélve pár dologról...pl. blútúsz vagy egy webkamera vagy akármi ami régi jó..de már win 7 tel nem fog működni stb..cirkuszok is szoktak lenni.....én aztmondom ha régibb masina akkor új xp....sőt még service pakk 3 mat se erőltetném....de legyen...rádobálod meglévő drájvereket...aztán mondjuk egy olyan vírusirtó ami jó és nem fogja agyon a gépet...pl..ez az új nod32 bejött nagyon régen nem szerettem de nagyon jók lettek..van abból kinyitott verzió..és kész is ...
pár óra alatt megcsinálod ..inkább fél nap mire full kész egyéb progik feltelepírtve kicrackelve stb....
aztán valami norton ghost vagy ilyesmi progival míg új a gép lemásolni egészet egy boot dvd re és onnantól akármi is lehet...mert azzal már király vagy és legközelebb vagy évente akármikor csak letúrod a cé meghajtódat a faszba ..és nyomod be ezt a dvd..és kis idő alatt felrakja magát windózzal meg tokkal vonóval magát pikk pakk totál készre a masina...
Miért ne jöhetnél sőt hívva vagy .
Szerintem jó ötlet, benne vagyok
Az mondjuk érdekes, ha 4-5 embertől több akad össze bár azt összeszervezni se piskóta, lehet Viktorék felé meg lehet osztani a csapatot több vezetővel, de erre felénk nem tudom, bár helyi srácokból másik vezetőt én is tudok keríteni
ezek kártékonyabbak mint a krumplibogár!

én ha lehet messze elkerülöm az ilyen barmokat! egyszer volt benne részem ,hogy odacsapódtunk egy ilyen sereghez.... gyanútlanul álltam a motorommal egy lankán ,jó távol a feljárótól... egy idióta meg jött föl aztán egykeréken tovább lógó lábbal olyan supermenesben.... és egyenesen rámhajította a motorját egy jó kövér gázzal! eredmény. első tárcsám kuka,első fékcsövem kuka,fék nulla, mehettem haza a picsába ,mindez romániában ..... mit ne mondjak boldog voltam... kicsi hijja volt hogy a bokámat nem csapta széjjel szilánkosra.
Csinálok egy 12 lövetűt a motor elejére, ahhoz kell a 12 lemezdarab
Az alumínium bástyákat burkolom le a kuplung kosáron, ami már ki lett marva/reszelve, de az nekem kúpos és befelé dől, nem sima párhuzamos, szóval agyvérzés
Felém is jöhet a csapat,ide is lehet szervezni egy jó hétvégét
Pontosabban az is erdély lenne
Bármit fel lehet rakni bármire, nem lesz gond ,
úgy is törli az előző windowst, a részvényeiddel meg a bankszámláiddal együtt
néztem ezt ....fasza nagyon a hely...

kicsit nagyon felidegesített a veréb hogy micsoda birkául vezetett....pont a legszarabb helyen...hát füle nem volt ehhez az biztos...
Dawe. csajom újra tudja rakni a gépem. azt kérdezi hogy ha xp van rajta most.
vajon ,win7 -est is rá tudja rakni? mert neki az van és szerinte jobb. vagy kár eröltetni ha xp volt rajta eleve akkor csak azt lehet újrarakni...

amúgy durva ez ,hogy bele tudsz menni a gépembe táv üzemmódban! azt nem merem megkockázatatni ne haragudj :)) véletlen meghekkeled a részvényim és a bankszámláim.
milyez a hrvmm csapat ? hol látok ti ilyet?
én benne vagyok, bár nem tudom menyit leszek itthon az idén...

amugy a zarándi kemping a nagy házal simán megérne több napot is, fasza hely, csak osztodni kell több felé 4-5-ös brigádokba hogy lehessen menni franko tempot.
nézted többi videoját is? gyönyörü az a környék bakker...

http://youtu.be/Vmcy-HuzkWQ
Ez a hrvmm csapat nagyon szinpatikus
Tolják neki rendesen
akkor én nem is mehetek? úgy kéne hogy ilyen körlátogatásos túravezetett 2 napos vendéghajtásokat csinálni 4-5 darabot az évben....
egyet rendeznék én itt nektek....
déw is egyet
ronis is egyet
meg viktorék is egyet ..az mondjuk zaránba lenne mert a szegedi pampákon én szédülnék
aztán még akármi is lehet ....
hova akarsz amugy te 12 kupos lemezt felrakni ...a motorra? készülsz arma geddonra, madmax mi.?
na ha még pár helyi vérmes csajt is beszervezel akkor már megyek is...
és letoltad neki a nacidat.? oda pucsitottál a képernyőre...?
Legalább lesz aki hazahúz, ha szétmegy az átalakított teszt RMX
Majd ha lesz motorom, várok kajával, most épp fűtött kecóval, szálláshellyel bárkit innen aki szeretne jönni
Majd megdumáljuk
Ligurische Grenzkammstrasse 2225m . jahh Endurozni az egész hegységben ér...
reggel volt is a tyelevízorba ...
pont előbb néztem mert a komikhoz odalinkelték
jesszusom és ez egy valós reklám
Akkor majd lehet a tesztmotorozások egyikén elmegyünk Robival hozzád
http://youtu.be/KMx94XRs6tQ

ez viszont megint egy fasza kis olasz hely lehet...
Hálás köszönet a lemezért
Na ezzel elleszek egy darabig, míg a 12 darab kúpos bástyára ezeket ráillesztem

Remélem, hogy nektek mielőbb kész lesz a motor! Roccoé elvileg akkor megvan, tied is hamarosan, Hasi-é is kész lehet 1-2 hét múlva és mehettek Nekem legkorábban csak február közepe