sőt hívva vagy
.
,
úgy kéne hogy ilyen körlátogatásos túravezetett 2 napos vendéghajtásokat csinálni 4-5 darabot az évben....
Nekem legkorábban csak február közepe
mert rárakni rálehet ....de kérdés milyen régi a hardver ....
és amúgy meg drivereket kell szedned ..szóval nem lehetetlen de volt hogy szoptunk ilyesmi régibb gép átrakásával sokat...
amúgy egy új xp az csodákra képes ..és ahhoz mindened megvan...
sőt nem beszélve pár dologról...pl. blútúsz vagy egy webkamera vagy akármi ami régi jó..de már win 7 tel nem fog működni stb..cirkuszok is szoktak lenni.....én aztmondom ha régibb masina akkor új xp....sőt még service pakk 3 mat se erőltetném....de legyen...rádobálod meglévő drájvereket...aztán mondjuk egy olyan vírusirtó ami jó és nem fogja agyon a gépet...pl..ez az új nod32 bejött nagyon régen nem szerettem de nagyon jók lettek..van abból kinyitott verzió..és kész is ...
pár óra alatt megcsinálod ..inkább fél nap mire full kész egyéb progik feltelepírtve kicrackelve stb....
aztán valami norton ghost vagy ilyesmi progival míg új a gép lemásolni egészet egy boot dvd re és onnantól akármi is lehet...mert azzal már király vagy és legközelebb vagy évente akármikor csak letúrod a cé meghajtódat a faszba ..és nyomod be ezt a dvd..és kis idő alatt felrakja magát windózzal meg tokkal vonóval magát pikk pakk totál készre a masina...