Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

balázs milyen kamerád lett ? ha nem titkos
Nincs egy berúgókarod valahol a pince alján? 520-ra.
na kiázattam magamat...ill. szanaszét tusoltam magam...

iszom egy kávét a biztonság kedvéért
nem ez nem a báger......az faszább...

ez egy homokbányás rész piliscsabánál....

te amúgy a gánti bauxitbányarészre gondoltál...

ott voltunk megmászogattuk a falakat mindet ...mumusokat....és csináltunk is egy fainat....
majd eccer oda elkéne menni megint mert tök jó hely olyan mintha a marson lennél a piros dombokon...nagyon tetszett...
Isten éltesse ! de mond meg neki ! heppibörzdély...
Ejj aztaku... ez a báger?Már most folyik a nyál a számon Anno még a Vértesben volt hasonló katlan.Ott volt a mumus nevezetű fal.Ahoz hasonlít
Isten éltesse sokáig
na ilyet csinálnának ütésállo cseppáloban az lenne az én telefonom...

igy marad ez a gumis nokia az idők végezetéig, mert lehet ütni-vágni és mindig műkszik...
én meg találtam a konyhában forro huslevest, meg töltött gomba rizsel tartáral... csinálta a konyha tündér.. hogy simagassam meg érte azt a szép hátsoját...
nagy gartula Bendinek... mond meg neki az a sok marha innen a forumbol boldog szülinapot kiván neki
közbe mit találtam...válasz az okostelefonoknak ....

ez fényképező és lehet vele telefonálni ...androidos ... lehet vele netezni ... meg minden kutyaszart tud...3G ...wifi stb....
én most fürödtem le... kész vagyok rendesen...ugy befáradtam a pálya csinálásba, bemotorozásba...

most forro tea und pálinka.
megyek lefürdök....mert koszi vagyok...
jajj megint defekttel kellett hazaszágudozzak ....

nefürggyéééé le!
na mi van volt vendégsereg ?
Rendben és köszönöm a lehetőséget! Holnap megpróbálok lemezt szerezni neked!Ha tudok valamit itt jelzek! Én is holnap rendelem a himba szettet és utána lehet próbálni a gépet
Fasza képek! Irigy vagyok
reggeli halálos szélvihar nulla ...fok meg már reggel +2 ...majdnem megvakultunk a naptól....gumi meg fogott olyat a földbe mint az állat...

de ez semmi erdőbe meg még kéccer ennyi volt ...nagyon patent idő volt....vetkőzni kellett...mondjuk ma már rutinosak voltunk senki nem vett föl két pulcsit meg ilyesmiket mint múltkor túlöltöztük magunkat..úgyhogy nem izzadtunk bele a gúnyába ... 1 pulcsi póló dzseki kombinésönbe fasza volt...kiscsuka azt se hozott...
hozott viszont benzint ... nem keveset...a kéttébe ..

Meg még utcai gumival is voltam erdőbe....................
Megjött a kamera,legközelebb rögzítek,persze a személyiségi jogokat figyelembe véve,plussz a jogdíjakat

mi ma ünneplünk,Berndegúz ma lett 9 éves
na mijaz voltatok motorozni ? nem mertetek mi...?

hát pedig gecikurva jó volt...minden fain volt...csak mondom....még utcai motorosok is pörögtek...

az időről meg nem is beszélve ..tavasz volt....
Jó reggelt Mára roló,ki vagyok mint a kacsa Még,hogy a gixer szárbú nem lehet kivenni a szarokat,vegyé bammeg újat Ilyet mondani fullos szakszervíznek,anyám Déjerzét,meg tézéjert is leharcoltam Kéne alvadni
ebben a videóban 6:20-nál jön szasza peti akiről beszéltem kawával...nem jut tovább mint a többiek,de van akitől tovább ér fel...
nézd 2:20-tól a videót,majd figyeld 6:20-nál szaszit!
http://youtu.be/if1ZDt9j8cM
gabeszktm

amúgy bazze télleg ott vagyok!miket nem találtok! 2.10 nél láccik hogy elég buzi egy hely . zergék járnak ott inkább . motorral nem kelemes :)) amúgy havránt huztam fel előtte aztán meg az engem. fel mentem volna de szük volt a vége muszáj volt segiteni aztán meg ő is rángatott mondjuk nem utasitottam vissza :)))

kurvasok jó szopóka volt nekem tök jó emlék mind a két déva . remélem idén is kijutok ha másnem a mosóval végigbrummogok :) hahahahah
Nincs valakinek berúgókarja 520-ra?