Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ma már kifektetett a drága,bár tegnap anyum aszondta neki nem éri meg hogy 9 legyen mert agyoncsapja aztán csak megértük
Boldogat,még vagy 100-at a gyereknek! Csak el ne induljon a bakterház
na csak gép elé kerülök már végre én is
rohadt hideg van kint az egyszer biztos
ma nálunk kb 5 percig szakadt a hó de úgy hogy 10 métert nem lehetett látni....már kezdtem örülni hogy szánkózhatok
Én is eladtam 2 het az sm szettet. Elfelejtettem levenni a hirdetést, már vagy 5-en hívtak... előtte senki. most hogy elvitték mindenkinek kéne
Sokat én se gondolkodnék az biztos!
Még talán jókor lesz! Addig is köszi!
Amúgy mekkora nagy csöcs van.Eladtam az SM szettem az utánfutóm meg raktam hozzá egy kis zsetont hogy vegyek szaladgálni egy XT 125-öt erre egy sincs normális eladó Említettem bátyámnak hogy szeretnék egy ilyen motort azt a rohadékja még azon a héten hazaállított eggyel persze fillérekért vette tipi topi Hogy cibálná meg a makkom.Mindig ellopja az ötleteim
na megyek tescoba...veszek estére milkacsokit meg fagyit meg kólát...mert kínomba már sört ittam előbb ...

kő valami onnan ?
Jól eltűnt az is Lehet befordult teljesen
lehet GD lesz a főnökünk lelőjjük ha gecizik
Bárcsak tudnám már leadtam volna
ha valami baja lesz a családomnak vagy akármi én embervadász leszek ez már biztos.....
hol lehet leadni a jelentkezési lapokat.......?
Nemtudom sajnos mi lett a vége az ügynek.De érdekelne engem is hogy mi lett.Szerintem semmi komoly büntetést nem kaptak a trabisok
Én már gondolkoztam hogy jó biznisz lenne vadászra vadászni Venni egy Dragonuvot meg egy álcaruhát azt kilődözni őket szépen a lesről!Nem lenne tanu se gyanusított!A pickupjaikat meg a cuccosukat kiárulni hogy legyen péz a következő merénylethez
és ott nem tudod mi lett a trabisokkal ..kaptak valamit ..vagy elmarasztalták volna a haverodat is ...? mert ez valami erdei út volt ha jól emléxem..
Igen ő volt az.
na lene egy alighasznált karcmentes hosszú berúgókar......mérsékelt áron.......mindjárt kitaláljuk... és a haveromnak akié ez a hosszú meg adnék valami rövidet cserébe ilyenből.....mert neki az kéne ....megnézem árakat és összedugjuk fejünket....holnap nem késő?
mi meg jól levadásszuk a vadászokat.......motor árából eccer olyan titánkerámialézermetálhibridturbóinfra puskát veszek hogy hazaszalad a sok önjelölt rambo...főleg én még tudok lőlni is majd vele......
ja ő az aki aláment egy trabinak ?
520-on hosszú van
Szerintem igen,de eddig azt se tudtam hogy két fajta van!
Az faszább?Rakosgass fel képeket ha lesz hozzá energiád
Jaja Gánt felé vannak de nagyon levadásznak ott minden motorost ahogy hallottam.Egyszer voltam még 4éve a 350EXC-vel.Fasza kis hely volt.Szegény Norbert vitt még ki minket aki meghalt az erdőben 520assal
520 on hosszú fajta van mi ?