Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motorhoz adsz mindent? Mármint tartozékokat.
én is...köcsög vadászok...
Milyen a motorod? Képet tudsz róla küldeni?
400ért ajándék
én nem adnám el
de bazze utána meg majd vered a fejed a falba hogy oda adtad anyiért...
jahh most jöttünk be az erdőről, kitaláltam egy jo kis feljárot... azt pucoltuk ki a kinderrel...
akor utaljál bálinyó a számlámra ennyit vagy szalagy el helyettem az otp be :) amúgy igazad van. az akció a héten tart . a mosó 5.5 lovas. nem az erősebb de hiddel hanyattvág!
Gabi bazzeg neked minden évben ilyenkor télen jön ez a depis korszakod hogy eladod a picsába a motort, lofasz áron.... de ember ha eladod 400e. ft-ért azt kurvára meg fogod bánni....

csak barátságbu mondom.. lofaszt nem kapsz majd helyette anyiért...
mennyire komoly ez?nem bírod kitolni jöv keddig az akciót...hétfőn megyek motort nézni,ha nem sikerülne akkor úgy is dél magyarországon lennék lehet beugranék...persze ha nem veszek semmit,addig...
nézegetem azokat a mosókat...de 6lovast nem találok,csak 5,5 és 6,5 lovast... egy buzi cikkszámot dobhatnál...már egyes modelleket 131ezer bruttótól lehet kapni 3év garival...
tehetsz bele akár ATF akár műszer olajat akár teleszkópba való olajat..az a lényeg hogy 5-ös vagy hígabb legyen a viszkozitása..fék olaj nem jó
a kettő közül valamelyiket,vagy én pl ezektől jóval olcsóbb Bosch ásványi fékolajjal csináltam hiba nélkül működik mai napig...
kérdeztem csajomat mipézér adnak egy ilyen samsung s2 telegrácsot? aszonta jó sok! havonta kettőt ha eladnak. inkább az ájfont viszik aztis inkább a cigók ,valami hajléktalan nevére kajliba....

szóval jó menő cucot pattintottál Zozi! használd okosan:) ezen legalább látod ,ha viktor hiv! facetoface
biciklis boltokba szokott lenni magura olaj. kis flakonban. de jó bele a ktm motoprex kisflakonos hidrócuccba való olaj is. ugyanaz. jó drága. kivéve az nem amire dot van írva mert az fékolajjal mén. vagy jó a hidraulika olaj is a lényeg hogy ásványi legyen. mert az nem a vizbül veszi ki az oxigént.
csavaros endúró gumit melyik hogy bírja?
zozi kérdés milyen olaj kell a berg-ktm kuplungba illetve a fékekbe ezt talán tudnám, nade a gyerek biciklién magura fékvan abba jó a magura kuplung olaj mert azt mondják hogy az nem egy és ugyan az mivel biciklibe ásványi olaj kell köszönet
kicsit elgondolkodtam.
Na ez az egész amit akarnak szar a pofonnak abból a szempontból, ami ki van kiáltva, mint cél, hogy visszaszorítani Jack Sparrow kalózait viszont kurva jó módja törvényesen szabályozni kicsit a megjelenő tartalmat, na ennek se az a célja ami ki van publikálva, hanem felismerték, hogy az emberek már nem a megvezetett médiából okosodnak, hanem a netről ezért aztán törvényes indokkal kicsit le kéne szabályozni a tartalmat

Csak arra basztak rá, hogy az eszköz, azaz a net, az nem igazán kordában tartható gépezet, mert ha le is tiltanak domaineket, attól a fizikai IP még elérhető egy kis csavarral, stb...szóval ezt nem lesz egyszerű kivitelezni. Bár tény, hogy Viktor nem fog pl. ip címeket beállítani a lokális DNSében ha nem jelenik meg neki a www.sportmotor.hu, de sokan ezt tudják és szerintem előbb utóbb gyorsba ki is tanulják, azaz nem ér így sokat, azt meg senki nem fogja megcsinálni, hogy kinyomozni a világ melyik helyén is van az a fizikai gép és akkor rendőr kimegy kihúzza a dugót a falból, ráadásul már nem is egy domain egy fizikai gép, hanem egy fizikai gépen rengeteg oldal van. Kicsit bonyolult én se látom már át
heti akció. a héten 400 e ért odadom a motorom úgy ahogy van. ha valakit érdekel hijjon. jövő héten már nem aktuális. a mosó 100 rugó. azt is beakcióztam. és kp.
Dew itt leirja részletesebben mi is a cél a törvényel..

http://www.technet.hu/hir/2012...

amugy én is ugy érzem hogy nem fogják tudni átvinni a dolgot... viszont az erölködés pont arrol szol hogy a főcél az emberek totális bekorlátozása...

tul sok szabadságot, és a többit biztosit az átlagnak a net...
na erröl van szo.. szntén zenész..

amugy én is csak ugyan igy unalmamba firkálok enyit, , és sokminden nélkül el tudnák élni akár már holnaptol..
internet nélkül simán ellenék, de még egy geddonos áram nélküli világtol sem esnék kétségbe... simán ellenék mint a befőtt .
Elárulom neked, ez amiről írok, amivel netezek annyira gagyi, hogy csak az XP fut rajta, meg már egy csomó SP vidit se tudok vele megnézni, mert szaggat, talán nem bírja a proci vagy a videókártya, vagy a tököm tudja mi, de végül is, erre jó, ha meg vírus lesz, törlök róla mindent osz kész, semmi fontos nincs rajta, vírusírtó se, csak lassítja a gépet
Amin dolgozok, az más, de az nincs is a netre dugva sose, Pityuka hekkerektől így tudok védekezni
áá az enyémen röhög! ez egy alap jószág semmi extra! sose szokott ezen ügyködni. én is csak erre használom meg max skypra ,esetleg a melóim fotóit tárolgatom ,de azt is pendrivon. szerintem egy filmet nem lehetne vele rendesen letölteni. de nekem jóez.
Ha csajod vágja nincs gond, ne aggódj, majd ő megcsinálja, szerintem neki is kell a gép úgy is